Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 17/08 Τετάρτη

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 17/08

Νέοι δρόμοι ανοίγονται για εσάς Κριοί. Με λίγα λόγια, πολλά καινούργια πρόσωπα θα εισέλθουν στη ζωή σας και θα σας αναστατώσουν ευχάριστα.

Η κοσμοθεωρία σας Ταύροι, γύρω από τις συναισθηματικές καταστάσεις και τις σχέσεις, δεν είναι απαραίτητο να βρίσκει σύμφωνους και τους υπολοίπους.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Έκτακτα γεγονότα Δίδυμοι, εξελίσσονται στην καθημερινότητα σας. Αυτό είναι όμως κάτι που το αποζητάτε σαν ζώδιο, για να μην βουλιάζετε στην ρουτίνα.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Ανοίξτε τα μάτια σας, Καρκίνοι, και δείτε τι συμβαίνει γύρω σας. Είσαστε μόνοι σας και πρέπει να βρείτε άμεσα κάτι – κάποιον για εσάς.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Θα δικαιωθείτε πανηγυρικά Λέοντες. Το άτομο που σας είχε κάποτε αδικήσει, μέχρι τα τέλη του Αυγούστου θα σας έχει πλησιάσει και θα ζητήσει δεύτερη ευκαιρία.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

Μην βασίζεστε στις προσδοκίες των άλλων Παρθένοι. Αυτό είναι κάτι που για ακόμη μια φορά, μπορεί να σας καθυστερήσει σε όλα τα επίπεδα.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι εξελίξεις τρέχουν Ζυγοί. Μπορείτε να πείτε ότι όλα πια έχουν συμβεί στην προσωπική σας ζωή, και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει και η επίσημη δέσμευση.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι μέρες Σκορπιοί θα γίνουν πολύ ευνοϊκές στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, όπου και εκεί θα λάβετε τις απαντήσεις που περιμένετε.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Η επιτυχία Τοξότες είναι κάτι που έρχεται. Το άτομο που εδώ και εβδομάδες πολιορκείτε με όλα τα μέσα, θα απαντήσει θετικά στις προτάσεις σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Ότι και να έχετε συμφωνήσει Αιγόκεροι με τον άνθρωπο σας, είναι πιθανόν να μην γίνει πραγματικότητα. Κρατήστε μικρό καλάθι λοιπόν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η αξιοποίηση των ταλέντων σας Υδροχόοι, θα γοητεύσει πολύ κόσμο. Ειδικά τώρα που πλησιάζει η Πανσέληνος, μπορεί να έχετε ειδήσεις από το παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Σκορπιός

Αναζητήστε Ιχθείς, νέο κόσμο για την καθημερινότητα σας. Έτσι θα απομακρυνθείτε και από τις πικρές αναμνήσεις του παρελθόντος.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.