Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 13/09 Τρίτη

filia-pneymatiki-anaptyksi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Οι Κριοί είναι μέσα σε βαριές σκέψεις, για το τι θα κάνουν με την καθημερινότητα τους. Αυτό σημαίνει ότι κάτι σημαντικό λείπει από το παζλ.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Ιχθείς

Εσείς οι Ταύροι, μέχρι να λήξει και η δεύτερη έκλειψη πρέπει σίγουρα να είστε άκρως προσεχτικοί σε όλα αυτά που σας λένε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Αιγόκερως

 

Δοκιμάζετε τα πάντα Δίδυμοι, για να δείτε τελικά τι – ποιος είναι πιο συμβατός με τον χαρακτήρα σας. Αυτό για τους εν σχέση, ίσως να είναι και ένας πειρασμός.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Ιχθείς

zodia-taro-45

Οι Καρκίνοι είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, που πρέπει να αποφασίσουν για την αισθηματική τους ζωή. Το πιο σοφό που μπορούν να κάνουν, είναι να περιμένουν για μετά την Έκλειψη.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι Βασιλιάδες είναι στο θέμα των αισθηματικών ίσως και απογοητευμένοι. Δεν βλέπουν ακόμη φως. Από τις 20/09 και ύστερα, ενεργοποιηθείτε και εσείς.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Ιχθείς

Μέχρι να λήξει Παρθένοι, αυτή η εβδομάδα, εσείς θα έχετε λάβει ειδήσεις από μια πρόσφατη γνωριμία που έχετε κάνει. Περιοριστείτε για αρχή στα βασικά.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όλοι οι Ζυγοί, που τον τελευταίο καιρό κάνουν σκέψεις για να επισκεφτούν και πάλι το παρελθόν τους, τουλάχιστον ας σιγουρευτούν ότι αυτό είναι αγάπη και όχι συνήθεια.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Θα δεχτείτε μεγάλη υποστήριξη από τον άνθρωπο σας, Σκορπιοί. Έχετε υπάρξει πάρα πολύ τυχεροί με το άτομο που έχετε επιλέξει στην ερωτική σας πραγματικότητα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Παρθένος

Το καινούργιο μονοπάτι συναισθημάτων που ακολουθείτε Τοξότες, σας ταιριάζει. Τα αστρολογικά δρώμενα της εποχής… μιλάνε για μεγάλο έρωτα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μια χαρμόσυνη είδηση έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες Αιγόκεροι στα χέρια σας. Εκμεταλλευτείτε την καλή περίοδο και πολλαπλασιάστε την.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Είσαστε ακόμη Υδροχόοι, πιασμένοι και αγκυλωμένοι από μια κατάσταση που ανήκει στο παρελθόν. Οριοθετήστε όμως, μέχρι πότε θα περιμένετε εξελίξεις.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

Ψαράκια που κολυμπάτε μόνα σας, μέχρι να φύγει η εποχή της Παρθένου θα δείτε κάποιο νέο άτομο να σας πλησιάζει και να ζητάει την ερωτική σας αποκλειστικότητα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Καρκίνος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.