Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 14/09 Τετάρτη

gamos-7-oikos

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 14/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Οι Κριοί που είναι σε σχέση που αργοσβήνει, είτε θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν και να την σώσουν, ή να απομακρυνθούν μη δημιουργώντας άλλα προβλήματα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Αιγόκερως

Για τους Ταύρους που είναι μόνοι τους, ας κάνουν λίγο ακόμη υπομονή, καθώς το τέλος των εκλείψεων θα τους δώσει μια νέα και σημαντική γνωριμία.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Ιχθείς

 

Οι αέρινοι Δίδυμοι ταλαιπωρούνται από τον ανάδρομο Ερμή. Θέματα καρδιάς και οικονομικών, είναι προσωρινά μόνο σταματημένα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Τοξότης

zodia-taro-45

Μια είδηση – επικοινωνία – συνάντηση Καρκίνοι, θα σας φτιάξει τη διάθεση. Μπορεί να είναι κάτι που επανέρχεται, και ζητά να του δώσετε περισσότερη προσοχή.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Παρθένος

Η ατμόσφαιρα είναι άκρως ερωτική, Λέοντες. Πολλοί ερίζουν για εσάς και την καρδιά σας. Μην τη δώσετε όμως ακόμη κάπου… μετά τις εκλείψεις.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Ζυγός

Δεν έχετε καθαρή εικόνα ποιος σας θέλει αληθινά, Παρθένοι. Είσαστε και εσείς κάτω από έναν δύσκολο αστρολογικό ουρανό… που όλοι περιμένουν κάτι καλύτερο.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Τοξότης

Μην επιτρέψετε Ζυγοί, στην γκρίνια και στην ένταση να μπουν μέσα στη σχέση σας και να σας χωρίσουν. Μπορεί να υπάρχουν και εξωγενείς παράγοντες, αλλά κάντε και εσείς την προσπάθεια σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Σκορπιοί, η περίοδος που περιμένατε για να δείτε πρακτικές αλλαγές στην ζωή σας, έχει φτάσει. Νέες αισθηματικές επαφές σας προσεγγίζουν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Είστε από τους σκληρούς του ζωδιακού, Τοξότες. Άρα με αυτό το χαρακτηριστικό, βάλτε το μυαλό σας να κινηθεί έξυπνα και γρήγορα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εξακολουθείτε να είστε προβληματισμένοι Αιγόκεροι, με τα δύσκολα που δεν μπορείτε να λύσετε μέσα στη σχέση σας. Μετά την πανσέληνο, όλα θα δείχνουν πιο εύκολα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Είστε σε μια εξαιρετική φάση, Υδροχόοι. Δουλέψατε – ασχοληθήκατε πολύ το προηγούμενο διάστημα, και στο τώρα έρωτας και οικονομική άνεση σας πλησιάζουν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

Αλλάξτε το μοτίβο, Ψαράκια. Αφού βλέπετε και εσείς ότι δεν σας πηγαίνει πουθενά η απόλυτη σας στάση. Νέα πρόσωπα στους δρόμους σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.