Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 13/10 Πεμπτη

giati-den-tilefwnei

Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 13/10

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Η ερωτική λάμψη που έχετε Κριοί, μόνο σε προβλήματα ως συνήθως… θα σας φέρει. Δεν χρειάζεται σε οποιονδήποτε σας πλησιάζει, εσείς να είστε θετικοί.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ιχθείς

Δικαιώνεστε με κάθε τρόπο εσείς οι Ταύροι. Η παροιμιώδης υπομονή και εγκράτεια σας, θα φέρει το πρόσωπο που αγαπάτε και πάλι μέσα στην αγκαλιά σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Αιγόκερως

zodia-taro-45

 

Αναζητήστε παραπάνω αυτόν που σας ενδιαφέρει, Δίδυμοι. Ίσως και να βρείτε μέσα σε αυτή την έρευνα σας, και κάποια στοιχεία του που να μην σας αρέσουν καθόλου.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Η μόνιμη δικαιολογία σας Καρκίνοι, είναι ότι δεν έχετε χρόνο και δεν είστε έτοιμοι. Αυτό δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί για πολύ ακόμη.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Τοξότης

Επιδιώξτε να πάρετε τις πληροφορίες Λέοντες που σας κρύβονται. Πολλοί οι φίλοι που φωνάζουν και παραπονιούνται ότι σας έχουν χάσει από το παρόν τους.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Παρθένοι είναι στατικοί σε υπερβολικό βαθμό αυτή την εποχή. Μην περιμένετε βολικά, πάντα να ανοίγει τους δύσκολους δρόμους το ταίρι σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Παρθένος

Εσείς οι Ζυγοί, αυτή την εποχή που όλα τα μάτια του αστρολογικού ουρανού είναι πάνω σας, μην κάνετε παραλογίες, θα εκτεθείτε εκεί που δεν πρέπει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι δελεαστικές προτάσεις που σας έρχονται Σκορπιοί, θα σας κάνουν να δείτε πόσο χρόνο χάσατε με το να περιμένετε κάποιον να σας θυμηθεί.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Αιγόκερως

Οι πρωτοβουλίες σας Τοξότες, είναι μόνο για καλό. Όλοι περιμένουν τον σοφό και σοβαρό λόγο σας. Αυτό είναι κάτι, που σαν απάντηση περιμένει και το συντροφικό σας ταίρι.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Ιχθείς

Η αυτοκριτική σας Αιγόκεροι, έχει ξεφύγει από τα μέτρα του λογικού. Βγείτε από την γυάλα προστασίας, και ελάτε κοντά σε νέο κόσμο που σας θέλει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

Είσαστε υπερβολικοί Υδροχόοι, στην κριτική σας. Αφήστε τους άλλους πρώτα να εκφραστούν και να σας πουν τι πραγματικά ζητούν από εσάς, και μετά πάρτε τις αποφάσεις σας, όχι πιο νωρίς.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Πρώτα εσείς Ιχθείς, μετά οι άλλοι. Είσαστε σε μια φάση ζωής που το μόνο που ζητάτε, είναι να έρθει κάποιος νέος έρωτας, και να σας κατακτήσει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.