Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 16/05 Δευτέρα

sxeseis-nees-gnwrimies

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/05

Θα βρείτε το κατάλληλο χρονικό σημείο, οι Κριοί για να κάνουν μια καταλυτική συζήτηση, με το άτομο που τους ενδιαφέρει προκειμένου, να λύσουν τις εκκρεμότητες τους.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

Οι Ταύροι, που περιστρέφουν συνεχώς μέσα στο μυαλό τους, την μέθοδο που θα χρειαστεί να ακολουθήσουν, για να είναι και πάλι με τον άνθρωπο τους, θα δικαιωθούν.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

 

Οι δυνάμεις σας, Δίδυμοι, είναι σε στάδιο που σιγά – σιγά σας εγκαταλείπουν. Έχετε κουράσει πολύ το μυαλό σας, και σίγουρα και ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, δεν βοηθά.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

zodia-taro-45

Όλοι οι Καρκίνοι είναι στην καλύτερη περίοδο της εποχής. Το άτομο που τους ενδιαφέρει, προσεχώς και μέχρι να λήξει ο μήνας, θα εμφανιστεί με προτάσεις και συναισθήματα.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τα δυνατά συναισθήματα, από τους Λέοντες, είναι αυτά που θα φέρουν και πάλι πίσω τον σύντροφο, ο οποίος απομακρύνθηκε χωρίς ουσιώδη λόγο.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Όλες οι σκέψεις των Παρθένων, είναι γύρω από την προσπάθεια που πρέπει να κάνουν και άμεσα, αλλά και μέσα σε κάποιες ενοχές για τα προηγούμενα λάθη.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Οι Ζυγοί, που είναι σε σκέψεις για να ξαναπλησιάσουν κάποιον που ακόμη αγαπούν, έχουν την υποστήριξη Δία – Αφροδίτης, για το σκοπό τους.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Οι δηλώσεις Σκορπιοί, που έχετε κάνει στο παρελθόν, σίγουρα έχουν τρομάξει ή απογοητεύσει τον σύντροφο σας. Μπορείτε και καλύτερα.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Μέχρι την Πανσέληνο οι Τοξότες, θα έχουν σοβαρές επικοινωνίες και ίσως και συναντήσεις με το ιδιαίτερο άτομο που σας ενδιαφέρει, για να βρουν και πάλι τον κοινό τους δρόμο.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Αιγόκερως

Αιγόκεροι, αυτό που θέλετε, αλλά δεν το μαρτυράτε θα σας συμβεί, μέχρι την λήξη του Μαίου. Ετοιμαστείτε για μεγάλες και ευχάριστες ανατροπές παντού.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Σήμερα και αύριο, Υδροχόοι, είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να ανοίξετε και πάλι το βήμα σας, και να κάνετε τις προσπάθειες σας, για να έρθετε κοντά στο άτομο που σας νοιάζει.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Η διπλωματία λόγου Ιχθείς, δεν θα σας βοηθήσει σε αυτό το τελικό στάδιο που έχετε φτάσει την σχέση σας. Ίσως κάποιες ευθείες προτάσεις, καταφέρουν κάτι καλύτερο.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.