Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 18/04 Δευτέρα

katathlipsi-melagxolia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/04

Οι συζητήσεις των Κριών αυτό το χρονικό διάστημα, περιλαμβάνουν πολλές προτάσεις για επανασύνδεση. Οι δράσεις θα πρέπει άμεσα να ακολουθήσουν.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

 

 

Οι Ταύροι που σκέφτονται αυτές τις ημέρες να κάνουν κάποια μετακίνηση, ίσως και να ‘τρακαριστούν’, με κάποιο γνώριμο πρόσωπο από το παρελθόν τους.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

Είσαστε παγωμένοι οι Δίδυμοι. Πολλές και ασταμάτητες οι εξελίξεις στον αισθηματικό σας τομέα, που όμως δεν δείχνουν να σας ευχαριστούν ή να πηγαίνουν με τα νερά σας.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι συζητήσεις που κάνετε με τον άνθρωπο σας εσείς οι Καρκίνοι, θα μείνουν μετέωρες. Δεν είναι ακόμη κατάλληλο το χρονικό διάστημα, για να πάρετε αποφάσεις ζωής.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Η ανάδρομη πορεία του Πλούτων – Άρη θα δυσκολέψουν τους Λέοντες, για τις επόμενες 2-3 ημέρες, για την επανένωση με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Οι Παρθένοι έχουν πεισθεί ότι πρέπει πια να περιμένουν, να αλλάξει ο μήνας, για να αρχίσουν αυτά που έχουν μεθοδεύσει, να γίνονται πραγματικότητα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Πολλές οι όμορφες στιγμές που περιμένουν τους Ζυγούς, στην αισθηματική τους ζωή. Οι όψεις των εσωτερικών πλανητών κάνουν τις προσπάθειες πιο αποτελεσματικές.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Οι δυσκολονόητοι Σκορπιοί, δεν θα πρέπει να κάνουν επιθετικές κινήσεις αυτό το διάστημα, καθώς τα πλανητικά δρώμενα, δεν είναι ιδιαίτερα φιλικά.

Οι Τοξότες αυτές τις ημέρες τρέχουν ασταμάτητα για να φέρουν σε μια ισορροπία τα αισθήματα, τις παρεξηγήσεις, τα κρυφά παρασκήνια και τις άσχημες αστρολογικές καταστάσεις.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνός και Παρθένος

Η υπομονή σας έχει εξαντληθεί Αιγόκεροι, με όλα αυτά τα ανοιχτά μέτωπα με τα οποία παλεύετε τον τελευταίο καιρό. Εντάξτε και τον ειλικρινή διάλογο, σίγουρα θα σας αποφέρει πολλά περισσότερα.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Οι Υδροχόοι έχουν την τιμητική τους μέχρι και το τέλος του Απριλίου, καθώς θα δουν με έκπληξη παλιές γνωριμίες – έρωτες, να πλησιάζουν με την λογική της εξέλιξης.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Όλοι οι Ιχθείς πρέπει να κάνουν το επόμενο βήμα τους, πριν λήξει η εποχή του Κριού. Όλα είναι κομμένα και στρωμένα στα μέτρα και τις απαιτήσεις τους.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.