Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 20/05 Παρασκευή

test-idanikos-syntrofos-sxesi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 20/05

Όλοι οι Κριοί, που επεξεργάζονται σο κεφάλι τους, μέχρι την λήξη του μήνα, να κάνουν μια κίνηση – επικοινωνία, για να τα ξαναβρούν με το άτομο της καρδιάς τους πιθανόν, να αντιμετωπίσουν απόρριψη.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

Διαισθάνεστε ότι πολλά είναι αυτά που κινούνται ύποπτα, γύρω από εσάς Ταύροι. Σαφώς και πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να ψάξετε πιο βαθιά την αλήθεια.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

 

Καλωσορίστε την νέα εποχή με τον Ήλιο, οι Δίδυμοι. Από τώρα έχετε και για 4 εβδομάδες για να καταστρώσετε τα σχέδια σας, για να φέρετε κοντά το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

zodia-taro-45

Οι καταστάσεις στην ζωή σας Καρκίνοι, θα καλυτερέψουν. Είσαστε σε μια διαδικασία να ξεκαθαρίσετε την αλήθεια από τα ψέματα, που σας έχουν πει.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι επικοινωνίες Λέοντες είναι στο φόρτε τους. Ο Ήλιος από τους Διδύμους, σας ενισχύει σημαντικά για να τολμήσετε τις αλλαγές και να κάνετε τις προτάσεις σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Σκορπιός

Όλοι οι Παρθένοι έχουν πια την σταθερότητα του κυβερνήτη τους, σε ορθή φορά, για να ολοκληρώσουν τις δράσεις τους, για το άτομο που ακόμη τους απασχολεί.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Η διάθεση σας θα ανέβει Ζυγοί. Από την μέρα της Πανσελήνου και μετά πολλά αυτά που είναι σε αναμονή και θα τρέξουν, για να ολοκληρωθούν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Αιγόκερως

Είσαστε Σκορπιοί, κοντά σε αποκαλύψεις στον αισθηματικό σας τομέα. Πολύ το παρασκήνιο και οι συζητήσεις που δεν μάθατε ποτέ.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

Για τους Τοξότες που επιθυμούν να κάνουν ένα βήμα και να ξαναβρούν με ένα πρώην ταίρι τους, θα έχουν την βοήθεια των τρίτων φίλων τους.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Για τους αργοκίνητους Αιγόκερους, οι μέρες των Διδύμων θα δώσουν την δυνατότητα για επικοινωνίες και συναντήσεις που θα δώσουν λύσεις σε χωρισμούς.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Οι Υδροχόοι, είναι σε διαδικασίες για να κάνουν την καταλυτική τους κίνηση, για να τα ξαναβρούν με το άτομο που τους απασχολεί. Όλα μπορούν να λυθούν.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Τα Ψαράκια έχουν στην διάθεση τους μέχρι την λήξη του Μαίου, για να βρεθούν οι λύσεις μέσα σε ζευγάρια που είναι στα πρόθυρα να χωρίσουν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Αιγόκερος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.