Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 3/06 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-triti-29-4

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 03/06

Κριοί, ετοιμαστείτε για απρόσμενες συναντήσεις. Οι όψεις του Πλούτωνα με τον κυβερνήτη σας, σας δοκιμάζουν και σας παρουσιάζουν καταστάσεις που πρέπει να ηγηθείτε.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Δεν έχετε καμία όρεξη να ασχοληθείτε με άτομα, Ταύροι, που δεν πληρούν πια τις συγκεκριμένες προδιαγραφές σας. Καλύτερα μόνοι σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ιχθείς

 

Το μυαλό σας τρέχει σε κάτι από τα παλιά Δίδυμοι. Μην κάνετε κάποια επικοινωνιακή κίνηση στο τώρα. Δεν θα σας έδινε το αποτέλεσμα που θα θέλατε.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

zodia-taro-45

Καρκίνοι, ετοιμαστείτε για νέες συγκινήσεις. Μπορεί εσείς να αναπολείτε τις παλιές- ρομαντικές στιγμές, αλλά κάτι καινούργιο έρχεται να σας αναταράξει την ησυχία σας.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αφουγκραστείτε περισσότερο, Λέοντες, αυτά που σας λεει η καρδιά σας, που την έχετε ταλαιπωρήσει υπερβολικά. Μην κάνετε πειράματα με τα συναισθήματα σας.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Είσαστε σε λήθαργο Παρθένοι. Είναι καταφανέστατο, ότι ακόμη δεν έχετε συνέλθει από την ερωτική απογοήτευση. Κάντε όμως την προσπάθεια σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Όλα μπορείτε εσείς οι Ζυγοί να τα διορθώσετε. Ο λόγος σας και οι καταλυτικές σας δράσεις, είναι ότι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στον άνθρωπο σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας Σκορπιοί. Η μανία του ζωδίου σας, να ψάχνει το παρελθόν, δεν θα βγάλει καμία καινούργια πληροφορία στην επιφάνεια.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Είσαστε πια τυπικοί απέναντι στους τρίτους Τοξότες. Οι μέρες που πέρασαν σας εξέπληξαν δυσάρεστα. Άρα την επόμενη φορά, προσέχετε εις διπλούν.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Αιγόκεροι τις ημέρες της νέας σελήνης, έχετε μια αστρολογική εύνοια παραπάνω για να κάνετε μια εφ όλης της ύλης συζήτησης, για τα αισθηματικά σας, με τον άνθρωπο σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Οι Υδροχόοι, είναι οι ώρες κατάλληλες για να βάλουν τα όρια τους, σε όλους αυτούς που μέχρι τώρα δεν απέδειξαν την αγάπη και τα αληθινά τους συναισθήματα.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Αιγόκερως

Οι Ιχθείς που έχουν αγανακτήσει, με την ερωτική τους επιλογή, σαφώς και μπορούν ανά πάσα ώρα, να την αλλάξουν. Όλα μπορούν να ανατραπούν.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.