Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 7/06 Τρίτη

20121211-alternativa

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 07/06

Οι Κριοί που έχουν την καλή πρόθεση να συγχωρήσουν, το ταίρι τους, ας είναι προσεχτικοί. Όλα τείνουν να επαναλαμβάνονται στην ζωή σας.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

Για τους αισιόδοξους Ταύρους που έχουν την όρεξη να ψάξουν στο παρελθόν για να βρουν τις χαμένες αλήθειες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν επιτυχία.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

 

Οι Δίδυμοι, είναι με όλα τα πλανητικά δεδομένα να τους δίνουν την ισχύ, για να ξεπεράσουν ερωτικές απογοητεύσεις, αλλά και να ισορροπήσουν τον εαυτό τους.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Σκορπιός

zodia-taro-45

Η ανάγκη για αλλαγή Καρκίνοι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πέσετε με τα μούτρα, σε νέες περιπέτειες που ίσως και να σας απογοητεύσουν.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι δραστηριότητες σας Λέοντες, έχουν πια αρχίσει και σας δίνουν χαρές. Αυτό θα σας βοηθήσει και αρκετά για να ξεφύγετε από σκέψεις, μια παλιάς αγάπης.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Βρείτε τους τρόπους Παρθένοι, για να έρθετε πιο κοντά στο άτομο, το οποίο θέλετε να είναι και πάλι κοντά σας Οι μέρες των Διδύμων, ευνοούν τις ανοιχτές συζητήσεις.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

Όλες οι τρίτες φωνές, το μόνο που καταφέρνουν Ζυγοί, είναι να σας απομακρύνουν από το σκοπό σας αλλά και από το άτομο το οποίο αγαπάτε.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Κάντε την αλλαγή Σκορπιοί. Το Καλοκαίρι έχει μόλις ξεκινήσει και το ζητούμενο σας είναι, να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία σε ενεργά συναισθήματα.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Αν τελικά αντιλαμβάνεστε Τοξότες, ότι δεν σας δίδουν αυτά που αναμένατε, τότε θα ήταν σωστό, και αξιοπρεπές, να αποχωρήσετε χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

Αιγόκεροι, είσαστε σε μια αναμονή, για τις αισθηματικές εξελίξεις μέσα στην σχέση σας. Ίσως θα πρέπει να αναλάβετε και εσείς έναν ενεργό ρόλο.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Αισθάνεστε Υδροχόοι, ότι ζείτε σε μια επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα – ρουτίνα. Ενισχύστε την ζωή σας, με δραστηριότητες που θα αποδεσμεύσουν το μυαλό σας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Όλα αυτά Ιχθείς που σας απασχολούν, θα έρθουν στο προσκήνιο με πρωτοβουλία του συντρόφου σας, που θέλει να σώσει αυτό που έχετε.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.