Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 10/06 Παρασκευή

astrologia-27-7-2-8

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 10/06

Κριοί, είναι οι μέρες που μπορείτε να παίξετε σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι ίσως και να έχετε επιτυχία, σε σκέψεις για επανασύνδεση.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Αιγόκερως

Όλοι οι Ταύροι που είναι σε διαδικασίες χωρισμού – επανασυνδέσεων, θα κουραστούν να περνούν συνεχώς την ίδια αγωνία.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

 

Αφιερώνετε πολύ χρόνο σε άτομα Δίδυμοι, που ακόμη και εσείς αμφιβάλετε για την αισθηματική τους ανταπόδοση , προς το πρόσωπο σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Τοξότης

zodia-taro-45

Δεν είστε οι Καρκίνοι σε καμία διάθεση για να κάνετε συνδιαλλαγές με το παρελθόν σας. Ακόμη πονάτε. Άρα, να είστε άκρως προετοιμασμένοι για επανεμφανίσεις.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δεν έχετε βγει χαμένοι Λέοντες με την καλή σας συμπεριφορά. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θα φέρει και πάλι πίσω στην ζωή σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Θα σας αναζητήσουν Παρθένοι. Εδώ και καιρό είσαστε κάτω από την εύνοια των εσωτερικών πλανητών. Αυτό θα σας ανταποδοθεί, με επιστροφή αγαπημένου προσώπου.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Η κοινωνική σας ζωή Ζυγοί, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αναπληρώσει όλα αυτά που σας λείπουν. Μην αναζητάτε λύσεις που στο τέλος θα πληγώσουν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Οι σχέσεις σας Σκορπιοί, όλες πια είναι τακτοποιημένες και ξεκάθαρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας ξαναστεναχωρήσει κανείς. Προστατέψτε τον εαυτό σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Παρθένος

Τοξότες, στις 13/06, η Αφροδίτη θα βρεθεί απέναντι σας, και θα σας σπρώξει σε ξεκαθαρίσματα, του παρελθόντος από το παρόν. Σκεφτείτε από τώρα τι επιθυμείτε.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Η λογική και η αξιοπρέπεια σας Αιγόκεροι, δεν σας επιτρέπει να πάτε πίσω στο παρελθόν και να χτυπήσετε πόρτες. Μέχρι την λήξη του Ιουνιου, θα υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Παρθένος

Η συντροφικότητα μπορεί να σας λείπει Υδροχόοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα την βρείτε στις στάχτες του παρελθόντος σας. Κοιτάξτε για κάτι νέο στο παρόν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Παρθένος

Οι εντάσεις σας πλησιάζουν Ιχθείς. Έχετε αφήσει αρκετές εκκρεμότητες να σας πλαισιώνουν και αυτό θα σας δημιουργήσει μια ανισορροπία, περαστική όμως.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.