Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 18/06 Σάββατο

gynaika-lewn-kalytera-xaraktiristika

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/06

Οι λόγοι σας Κριοί, είναι και αυτοί που μπορούν να ξαναζεστάνουν το κλίμα μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Πάντως τα άστρα επάνω σας είναι συμμαχικά.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Τοξότης

Αγνοείτε επιδεικτικά αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας Ταύροι. Το πιο πιθανόν είναι να έχετε πια βαρεθεί τις επαναλήψεις και τους καυγάδες.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

 

Είναι ίσως η πιο κατάλληλη εποχή Δίδυμοι, για να βρείτε την ισορροπία σας μέσα σε δεσμούς και φιλίες. Αυτό θα σας κάνει και πιο μετρημένους στις δράσεις σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

zodia-taro-45

Αν κάνετε 2-3 ημέρες Καρκίνοι, ακόμη υπομονή θα δείτε ότι όλα αλλάζουν και σας έρχονται πιο βολικά. Πολύς κόσμος που σας πλησιάσει και θα ζητήσει την προσοχή σας.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Παραμένετε Βασιλιάδες, όπως πάντα αμετακίνητοι και απόλυτοι στην συμπεριφορά σας. Αυτό ίσως και να δείχνει και την ποιότητα τελικά τους χαρακτήρα σας.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Η επικοινωνία με το αγαπημένο σας πρόσωπο Παρθένοι θα ξεκλειδώσει, και θα σας λυθούν όλες οι πιθανές απορίες. Αυτό όμως μην το ενάρξετε εσείς.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης Ιχθείς

Όλοι οι Ζυγοί που έχουν στην ζωή τους κάτι που πια δεν τους εκφράζει θα πάρουν την βαριά απόφαση, να απομακρυνθούν, άμεσα.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Αιγόκερως

Ο προγραμματισμός Σκορπιοί, που έχετε κάνει, ίσως και να μην σας βγει έτσι όπως το έχετε σχεδιάσει. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν, και ξανασκεφτείτε το.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Αποφύγετε αυτές τις ημέρες Τοξότες, να έρθετε σε ρήξη με τον άνθρωπο σας. Ο Κρόνος σε δύσκολες όψεις με τον Ερμή, δεν συγχωρούν επικοινωνιακά λάθη.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Σκορπιός

Οι συμπεριφορές σας Αιγόκεροι είναι ανεξήγητες. Αυτό θα το εισπράξετε και σαν παράπονο από την ερωτική σας σχέση. Μήπως τελικά είστε υπερβολικοί.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Οι εσφαλμένες εκτιμήσεις του παρελθόντος Υδροχόοι, τώρα παραμερίζονται και σας δίνουν την ευκαιρία να διορθώσετε τα λάθη και τις αστοχίες.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Δεν μπορείτε Ιχθείς, να επιβάλετε σε κανέναν την άποψη σας, αλλά και το αντίθετο. Σκεφτείτε τι πρέπει να αλλάξει σε εσάς.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.