Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 22/06 Τετάρτη

erwtikes-15414

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 22/06

Κριοί κάνετε κύκλους γύρω από τον εαυτό σας. Είσαστε εμμονικοί με το παρελθόν, που δεν σας φέρθηκε καλά. Κάντε τους απολογισμούς σας.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Αιγόκερως

Ταύροι αποφύγετε μέχρι να λήξει ο Ιούνιος, να κάνετε κινήσεις και διπλωματικές επικοινωνίες, με άτομα που για τα οποία έχετε ακόμη αμφιβολίες.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

 

Όλα θα γίνουν Δίδυμοι. Αυτά που έχουν προηγηθεί στην ερωτική σας ζωή, δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Άλλωστε εσείς έχετε ήδη εντοπίσει κάτι καινούργιο.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

zodia-taro-45

Αναμένετε να σας ψάξουν πρώτοι Καρκίνοι. Αυτό πιθανόν και να μην συμβεί, καθώς δεν είστε και εσείς σε επικοινωνιακή φάση, για να δώσετε άμεσες λύσεις.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αδειάστε από το μυαλό σας Λέοντες τα άσχημα του παρελθόντος. Δεν σας βοηθούν σε καμία περίπτωση να βρείτε μια κοινή συνισταμένη με τον άνθρωπο σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Ζείτε μοναδικές στιγμές Παρθένοι. Έχετε καταφέρει και έχετε απομονώσει τον εαυτό σας από όλες τις κοινές δραστηριότητες. Τουλάχιστον φροντίστε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένος

Οι Ζυγοί, που δεν επιθυμούν να γυρίσουν σελίδα στο παρόν τους, ένεκα κάποιας παλαιότερης γνωριμίας, ίσως και μέσα στον μήνα αυτόν τελικά να δικαιωθούν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Είσαστε οριακά να μείνετε πάλι μόνοι Σκορπιοί, αυτό το Καλοκαίρι. Πολλές οι παρεξηγήσεις και οι ανατροπές, που έχετε επιφέρει μέσα σε δεσμούς και συναισθήματα.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Αν κάνετε ένα βήμα πίσω από τις απαιτήσεις σας Τοξότες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δείτε την θετικότατη αντίδραση από το άτομο που σας απασχολεί.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Παρθένος

Μπορείτε και καλύτερα Αιγόκεροι. Όλος ο κόσμος οργανώνετε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, και εσείς ακόμη περιμένετε απαντήσεις από το παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

Δεν υπάρχει Υδροχόοι, καμία αντιστοιχία μεταξύ αυτών που μέσα από την καρδιά σας προσφέρετε και σε αυτών των ελάχιστων, που σας αποδίδονται.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Η τόλμη σας είναι πρωτοφανής Ψαράκια. Μέσα από αυτό θα καταφέρετε να έχετε και πάλι πίσω στην αισθηματική σας ζωή, το άτομο που αγαπάτε.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.