Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 23/06 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/06

Η ζωή σας Κριοί, δεν είναι ακριβώς όπως το φανταστήκατε. Αν κάτι σας χαλάει την διάθεση, τότε κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να το διορθώσετε.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Οι Ταύροι, που είναι απογοητευμένοι από την καθημερινότητα τους, θα πρέπει να βάλουν επιτέλους μια σειρά που μπορεί, να τους διορθώσει την ψυχολογία.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένος

 

Χειριστείτε τους πάντες και τα πάντα Δίδυμοι, με τον πιο θετικό και διπλωματικό τρόπο. Αυτό θα σας ανταποδοθεί στο πολλαπλάσιο, από τα άτομα που σας αγαπάνε.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

zodia-taro-45

Αν το ταίρι σας Καρκίνοι, δεν συμμερίζεται τις δυσκολίες σας, τότε δεν έχετε λόγω να μένετε μέσα στην σχέση. Οι μέρες είναι δικές σας, άρα πράξτε προς το όφελος σας.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Είσαστε έτοιμοι για όλα, εσείς οι Βασιλιάδες. Αυτό σας έχει σε μια μόνιμη επιφυλακή για οτιδήποτε ανακύψει μέσα στην αισθηματική σας ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Για τους Παρθένους που έχουν σταματήσει να ονειρεύονται για ένα καλύτερο μέλλον, οι όψεις του Ερμή με την Αφροδίτη θα ανατρέψουν αυτά τα τωρινά δεδομένα.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Η προσοχή σας Ζυγοί, είναι μονίμως εστιασμένοι στο παρελθόν και τις καλές στιγμές. Πόσο θα αντέξετε όμως μόνο με αυτές τις εικόνες.?!
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Σκορπιός

Οι άνθρωποι γύρω σας Σκορπιοί χρειάζονται περισσότερο χρόνο να τους διαθέσετε. Αφήστε λίγο τον εγωκεντρισμό σας και ασχοληθείτε με αυτούς που σας έχουν επιλέξει.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Τοξότης

Τοξότες όλες οι μέρες μέχρι να λήξει ο Ιούνιος, είναι προς όφελος σας. Άτομα που επιθυμείτε να δείτε και να ξεκαθαρίσετε παλιές υποθέσεις, θα ανταποκριθούν θετικά.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι απώλειες οι αισθηματικές Αιγόκεροι είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Αν τελικά κάτι δεν ολοκληρώθηκε όπως το είχατε στον μυαλό σας, σημαίνει ότι κάτι άλλο καλύτερο σας έρχεται.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Υδροχόοι, κάντε τις τελευταίες σας κινήσεις για να βρείτε όλα αυτά που λείπουν από την ερωτική σας ζωή. Νέες περιπέτειες σας έρχονται.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Η επαφή σας Ιχθείς, με νέο κόσμο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα και να διώξετε τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.