Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 1/07 Παρασκευή

imerisies-22314

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/07

Οι Κριοί που έχουν σχέση εξ αποστάσεως, θα συναντηθούν προκειμένου να ξεδιαλύνουν την πορεία τους, είτε αυτό λέγεται χωρισμός είτε ένα μικρό διάλειμμα.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

Δείχνετε Ταύροι ότι είσαστε κουρασμένοι. Αυτό απορρέει από την ψυχική σας ανάγκη, για να λήξετε οτιδήποτε συσχετίζεται με το άσχημο παρελθόν σας.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

 

Δίδυμοι ξεκινήστε να παίρνετε βαθιές ανάσες και μην σταματάτε να ονειρεύεστε. Οι αστρολογικές όψεις, είναι υπέρ σας όλον τον Ιούλιο.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

zodia-taro-45

Παλεύετε να αλλάξετε αυτά που σας πονάνε Καρκίνοι. Ερμής και Αφροδίτη μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, σίγουρα θα βρουν την λύση και άμεσα.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

Δεν έχετε καμία τάση για υποχώρηση και αυτό Λέοντες είναι που θα σας καθυστερήσει από το να τα ξαναβρείτε με τον σύντροφο σας.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Θα πρέπει να φανείτε πολύ συνεπείς Παρθένοι και επικοινωνιακοί, αν τελικά αυτό που θέλετε είναι να βρεθεί κάτι καινούργιο στην ζωή σας και να σας καλύψει συναισθηματικά.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι ψυχολογικές εντάσεις σας Ζυγοί, δεν θα πρέπει να συνεχιστούν και αυτόν τον μήνα του Ιουλίου. Τουλάχιστον από πλευράς αστρολογικών, όλα είναι ευνοϊκά.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Εξασφαλίστε την ηρεμία σας Σκορπιοί. Οι μέρες είναι ιδανικές για να οργανώσετε τα ταξίδια σας. Αυτοί που σας θέλουν, ξέρουν που μπορούν να σας βρουν.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Αιγόκερως

Αισθάνεστε ανταγωνιστικοί με το παρελθόν σας Τοξότες. Αυτό κοιτάξτε να το αποβάλετε, καθώς αυτός ο κύκλος πια έχει κλείσει οριστικά.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Οι σημαντικές σας αποφάσεις Αιγόκεροι είναι καλό να περιμένουν μέχρι τις 10-07 που οι πλανήτες θα είναι πιο φιλικοί προς εσάς. Λίγη υπομονή.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Οι συναναστροφές σας Υδροχόοι, δεν είναι αυτό το διάστημα και οι καλύτερες. Εξετάστε με μεγαλύτερη προσοχή τις λεπτομέρειες τους
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Αισθηματικά ίσως Ψαράκια χρειάζεται να περιμένετε λίγο ακόμη. Δεν έχει βρεθεί ακόμη το κατάλληλο άτομο που θα κατακτήσει την καρδιά σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.