Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 6/07 Τετάρτη

gynaika-antras-sxeseis

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 06/07

Όλοι οι Κριοί είναι σε μια εγρήγορση για τις εξελίξεις, που ήδη τρέχουν σε θέματα αισθηματικών. Αυτό θα συνεχιστεί όλη αυτήν την εβδομάδα.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Οι Ταύροι έχουν την καλή διάθεση να βάλουν στο τραπέζι των συνομιλιών όλα τα θέματα, που έχουν πληγώσει και τις δύο πλευρές. Το κέρδος σας θα είναι μεγάλο.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

 

Για τους ασταμάτητους Διδύμους όλα είναι εφικτά. Οι μέρες μέχρι την Πανσέληνο είναι δημιουργικές και παραγωγικές για τα σχέδια σας, και τα αισθηματικά τα επιχειρησιακά.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

zodia-taro-45

Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς Καρκίνοι. Μην μένετε άπραγοι, βάλτε και εσείς το λιθαράκι της προσπάθειας σας, όπου μπορείτε.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Είσαστε μέσα σε όλα Λέοντες. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πολλά μέτωπα, ανοιχτά και θα πρέπει να κρατάτε τις πολύτιμες ισορροπίες, σε όλα και σε όλους.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Μπορείτε να χαμογελάσετε Παρθένοι. Οι σκέψεις και οι πράξεις ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει, θα εμφανιστούν και θα σας διεκδικήσουν.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Σκορπιός

Πολλά τα παράπονα που έχουν συσσωρευτεί μέσα στο μυαλό και στην ψυχή σας Ζυγοί. Θα ήταν λάθος να τα ξαναεκφράσετε, αφήστε τους άλλους να προσπαθήσουν.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Αν τελικά αυτό που σας λένε – υπόσχονται, δεν γίνεται τότε Σκορπιοί κάντε και εσείς τα δικά σας προγράμματα, χωρίς να υπολογίζετε όλα τα ανωτέρω.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Οι άσκοπες σας πράξεις Τοξότες, το μόνο που δημιουργούν είναι μια μεγαλύτερη ανασφάλεια και άγχος στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Κινητοποιηθείτε Αιγόκεροι. Όλα δείχνουν την δική σας επιτυχία στα αισθηματικά. Άτομο που έχει χαθεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, από την ζωή σας, θα εμφανιστεί ξαφνικά.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ιχθείς

Είσαστε μεταξύ “φεύγω & μένω”! όλοι οι Υδροχόοι, πρέπει αυτό το χρονικό διάστημα να αποφασίσουν αν θα πάνε μόνοι διακοπές ή θα δώσουν, μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση τους.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Τοξότης

Η Αγάπη δεν έχει όρια και ειδικά για εσάς τους Ιχθείς. Τολμήστε να μιλήσετε ανοιχτά για τα συναισθήματα σας, στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Κάτι θα εξελιχτεί σίγουρα.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.