Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 8/07 Παρασκευή

apistia-lyseis

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/07

Τίποτα δεν σας ευχαριστεί αυτήν την εποχή Κριοί. Είσαστε στην αγάπη ταλαιπωρημένοι και το μόνο που αποζητάτε πια, είναι συναισθηματική ισορροπία.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

Η συναισθηματική πειθαρχία Ταύροι που έχετε σαν ζώδια είναι και αυτοί που θα σας βάλει σε σειρά τις σκέψεις, που έχετε και δεν είστε σίγουροι για τα αποτελέσματα.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

 

Πολλά τα προσωπικά ζητήματα Δίδυμοι, που πρέπει να επιλύσετε πριν πάρετε τις βαλίτσες σας και πάτε διακοπές. Ανοίξτε το στόμα σας και πείτε αλήθειες.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

zodia-taro-45

Θα πρέπει πια Καρκίνοι να διεκδικήσετε πιο σοβαρά το μερίδιο που σας ανήκει από μια αισθηματική σχέση, στην οποία έχετε επενδύσει χρόνο και ενέργεια
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Πολλά τα προσωπικά ζητήματα Λέοντες που έχετε αφήσει κάτω από το χαλί. Μην πάτε διακοπές χωρίς να τα έχετε λύσει. Ο Ήλιος σας πλησιάζει και σας υποστηρίζει.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Είσαστε μέσα σε ένα μόνιμο άγχος Παρθένοι για τις εξελίξεις μέσα σε γάμους και σχέσεις. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα εσείς. Υπάρχει και η άλλη πλευρά.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Σίγουρα τα πράματα Ζυγοί, είναι περίπλοκα και εσείς καλείστε να δείτε την πραγματικότητα και να κάνετε τις τελικές σας επιλογές. Μην αφήσετε τους τρίτους να αποφασίσουν για εσάς.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Μπορεί να είστε κουρασμένοι Σκορπιοί, αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε αυτήν την καλοκαιρινή περίοδο είναι να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον εαυτό σας.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Αιγόκερως

Δεν υπάρχει ισορροπία σε κανέναν Τοξότη αυτήν την περίοδο. Είναι και τα αστρολογικά δύσκολα. Μην κάνετε τίποτα διαφορετικό μέχρι και την πανσέληνο του μήνα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Τα συναισθήματα θα είναι ξέχειλα από την πλευρά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει Αιγόκεροι. Αυτό θα πρέπει σίγουρα να το ανταποδώσετε.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Βαριές οι σκέψεις όλων των Υδροχόων. Υπάρχει ένα σοβαρό δίλημμα για το αν είναι το κατάλληλο χρονικό σημείο για να κάνετε κίνηση συμβιβασμού και επανασύνδεσης.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

Χαμηλοί τόνοι και ηρεμία υπάρχει στις τάξεις των Ιχθύων. Έχετε πια καταφέρει και έχετε αποτινάξει από πάνω σας, όλα τα άσχημα του παρελθόντος.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.