Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 17/07 Κυριακή

astrologia-27-7-2-8

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 17/07

Δεν έχετε άλλο χρόνο να δώσετε Κριοί από την καθημερινότητα σας, σε αυτούς, που απλά πειραματίζονται με τα συναισθήματα σας.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Κυνηγήστε Ταύροι, εδώ και τώρα τα όνειρα σας, για να καταφέρετε μα φέρετε την ισορροπία στην αισθηματική σας ζωή, που έχει περάσει από σαράντα κύματα.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

 

Οι επιδιώξεις σας οι προσωπικές Δίδυμοι, δεν χρειάζεται να ίδιες με αυτές του ανθρώπου σας. Το όλα ίδια, ίσως κάποιες φορές να είναι κουραστικό.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

Αν δεν μπορείτε να κερδίσετε τελικά Καρκίνοι μια συναισθηματική μάχη, καλύτερα μείνετε μόνοι σας. Η εποχή θα σας φορτίσει τις μπαταρίες, μέσα από νέες δραστηριότητες.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν τελικά στο πίσω μέρος του μυαλού σας Λέοντες έχετε την επανασύνδεση, τότε αυτό θα γίνει μόνο, αν κάνετε και εσείς τις προτάσεις σας…. πράξεις.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Σκορπιός

Οι Παρθένοι που απλά κοιτάνε το παρελθόν τους, με την ευχή της επανένωσης, ίσως και έχουν κάποιες ευκαιρίες μέχρι τις 25-07.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

Όλοι οι Ζυγοί, μπορούν να κάνουν την έκπληξη τους. Τα άστρα σας ευνοούν και σας δίνουν τις ευκαιρίες, για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και ποιοτικές.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι Σκορπιοί που θα δεχτούν να πάνε πίσω στο παρελθόν θα πρέπει να έχουν πάντα και μια επιφύλαξη, για το τι μπορεί να έχει αλλάξει από τότε.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

Ανήκετε στα δύσκολα ζώδια Τοξότες. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να μην τολμούν όσοι τους ενδιαφέρετε να σας πλησιάσουν. Κατεβάστε τον πήχη.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τα νεύρα σας Αιγόκεροι είναι πολλά και ίσως και να τρομάζουν τον άνθρωπο σας. Οι μέρες με τόση αστρολογική κινητικότητα, σας ωθούν σε αλλαγές.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Μόνο εσείς Υδροχόοι, μπορείτε να βρείτε την άκρη του νήματος της προσωπικής σας ζωής. Αυτό μπορεί να είναι και ένα διάστημα μοναξιάς.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Σκορπιός

Είσαστε Ιχθείς, κάτω από κοσμική και αστρολογική εύνοια. Αφήστε τις υπερβολές και κοιτάξτε αυτά που θα σας προσφέρουν νέες γνωριμίες και αξιόλογος κόσμος.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.