Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 18/07 Δευτέρα

IMG_22397582340242

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/07

Η γνώμη σας έχει βαρύτητα Κριοί. Αυτό να προσέχετε να μην χάσετε. Το άτομο που σας αγαπά, αλλά είναι μακριά σας, επιστρέφει με προτάσεις.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Η διάθεση σας δεν μπορεί να συνεχίσει να εξαρτάται, Ταύροι από τα τερτίπια του καθενός. Σηκώσετε λίγο παραπάνω το ανάστημα σας και θέστε τα όρια σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

 

Πολλές οι δελεαστικές προτάσεις Δίδυμοι που υπάρχουν γύρω σας. Θα έρθουν ακόμη περισσότερες. Από Αύγουστο διαλέξτε την καλύτερη.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ζυγός

zodia-taro-45

Κοιτάτε Καρκίνοι και δεν πράττε τίποτα. Αυτό σίγουρα δεν έλκει κανέναν. Αν θέλετε κάποιον πίσω μην το εννοείτε, απλά ξεστομίσετε το.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Η ψυχολογία σας κάθε μέρα ανεβαίνει κλίμακες Λέοντες. Αυτό που απομένει στο τώρα είναι να δείτε και ποιον θα πάρετε μαζί στις ιδιαίτερες διακοπές σας.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Έχετε αποδεχτεί ότι όλα αλλάζουν γύρω σας Παρθένοι. Αυτό θα πρέπει να το εφαρμόσετε και πάνω σας, καθώς δεν πρέπει να μείνετε πίσω.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Οι περισσότεροι Ζυγοί είναι στην καλύτερη φάση της ζωής τους, καθώς μετά από πολλά δύσκολα, τώρα μόνο έχουν βρει την εσώτερη τους γαλήνη.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Η στάση συμπεριφοράς σας Σκορπιοί, δεν γοητεύει κανέναν. Κάντε κάτι πιο απλό αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή κάποιου νέου προσώπου.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Σκορπιός

Θα σας πλησιάσει άτομο από το ξεχασμένο παρελθόν σας Τοξότες. Αυτό θα συνεχιστεί από μια σειρά από κινήσεις και μέχρι να πείτε το ναι στην επανένωση.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Θα υπάρξουν λεκτικές τριβές Αιγόκεροι με τον άνθρωπο σας. Τα αστρολογικά ευνοούν μόνο για συζήτηση και εξομάλυνση των όποιων διαφορών.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όλοι οι Υδροχόοι αυτήν την περίοδο είναι υπερβολικά σκεπτικοί. Πολλές οι προτάσεις και λίγες οι αληθινές πράξεις. Πάρτε λοιπόν τον χρόνο σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Μακριά είστε Ιχθείς από τις καθημερινές σκοτούρες. Το Καλοκαίρι αυτό είναι σίγουρα από τα καλύτερα της ζωής σας…. και στην αγάπη.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.