Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχεσεων 14/04 Πέμπτη

erwtikes-2414

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 14/04

Η πλειοψηφία των Κριών θα έρθουν σε μια αντιπαράθεση με το άτομο που σκέφτονται. Δεν είσαστε και στην καλύτερη φάση της περιόδους, άρα συγκρατηθείτε.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

 

 

Οι Ταύροι που είναι σε μια πεσμένη διάθεση, θα τύχουν ευχάριστων συναντήσεων σε κοινωνικές επαφές, που θα τους διορθώσουν τις θλιβερές σκέψεις.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Τα πράματα έχουν αρχίσει και ζορίζουν, Δίδυμοι. Δεν έχετε τόσο μεγάλο πιο χρονικό περιθώριο, για να περιμένετε να έρθει το άλλο άτομο προς εσάς. Ενεργοποιήσετε τον διπλωματικό σας χαρακτήρα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι βαριές σας σκέψεις, Καρκίνοι δεν είναι από μόνες τους ικανές και αρκετές για να σας φέρουν σε επαφή, με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα πρέπει η να κινηθείτε ή να τα παρατήσετε.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Όλοι οι Λέοντες, είναι σε μια ένταση. Πολλές οι ακυρώσεις και οι αναμονές που έχετε ανεχτεί προκειμένου να πάρετε μια απάντηση για το μέλλον τηε σχέσης σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Τοξότης

Δεν θα δείτε ακόμη τις εξελίξεις, εσείς οι Παρθένοι σε αυτά που θέλετε. Οι μέρες με ένα τόσο δύσκολο αστρολογικό σκηνικό, σίγουρα σας κάνουν να περιμένετε.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Οι Ζυγοί είναι σε διαρκή αφύπνιση για να αναδείξουν τις ευκαιρίες που θα οδηγήσουν σε επανασύνδεση με το αγαπημένο πρόσωπο, που ήδη τους λείπει πάρα πολύ.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Δεν έχετε ξεπεράσει εσείς οι Σκορπιοί την ερωτική απογοήτευση. Δεν θα ήταν σωστό και κάτω από αυτήν την ψυχολογική πίεση, να κάνετε κινήσεις.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Σκορπιός

Οι Τοξότες είναι σε μια μοιραία στιγμή της ζωής τους. Θα τα παίξουν όλα, για να φέρουν πάλι πίσω στην ζωή τους το άτομο που αγαπούν και τους αγαπά.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Όλοι οι Αιγόκεροι έχουν στις πλάτες τους, κατηγορίες για τις λάθος συμπεριφορές τους στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτό σίγουρα πρέπει να διορθωθεί.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Για όσους Υδροχόους έχουν την καλή διάθεση να προβούν σε σημαντικούς διάλογους και κινήσεις, για να ξανακερδίσουν την εύνοια και την εμπιστοσύνη τους, ας το πράξουν μέχρι τις 19-04.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Τα Ψαράκια θα χρειαστεί να κάνουν την διπλωματική τους κίνηση για να στρέψουν το ενδιαφέρον του προσώπου, που έχει γοητεύσει την δύσκολη προσοχή τους.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.