Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχεσεων 26/03 Σάββατο

toxiki-sxesi

 Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/03

 

Κάτι αλλάζει στους Κριούς. Οι μέρες είναι ιδιαίτερες, κάτι προμηνύουν. Πρόσωπα ξεχασμένα από άλλες εποχές, θα σας πλησιάσουν. Οι σκοποί άγνωστοι και οι εξελίξεις, όχι στο δικό σας χέρι.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

 

Θα χρειαστεί οι Ταύροι, να κινητοποιηθείτε πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διπλωματικές κινήσεις, από την πλευρά αυτού που έφυγε. Να είστε σε αφύπνιση,
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

Οι Δίδυμοι που δεν επιθυμούν την επανασύνδεση. για τους δικούς τους λόγους, θα πρέπει να θωρακίσουν την καρδιά τους. Τα άστρα με ένα Άρη απέναντι, θα φανερώσουν πρώην σύντροφο, άμεσα.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αφιερώνετε υπερβολικό χρόνο οι Καρκίνοι, με το αναπολείτε τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Αυτό δεν έχει καμία πρακτικότητα στο τώρα. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση, πράξτε όπως πρέπει.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Πολλά τα λόγια που σας έχουν υποσχεθεί, εσάς των Λιονταριών. Πολλά και τα εμπόδια και από την δική σας πλευρά. Οτιδήποτε θέλετε να κάνετε ξεκινήστε το Τρίτη, που ευνοήστε αστρολογικά.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Οι Παρθένοι είναι οι τυχεροί αυτών των ημερών. Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου, θα δώσει αφορμές και πατήματα, σε πρώην ταίρια, για να σας ξανά-πλησιάσουν, με την λογική της επανένωσης.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Παρθένος

Για τους ασταμάτητους και αέρινους Ζυγούς, που η καρδιά τους ακόμη αποζητά μια ακόμη ευκαιρία για διάλογο, με πρώην σύντροφο, μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες, θα την έχουν.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Οι Σκορπιοί, που έχουν την διάθεση να κάνουν την τελευταία τους προσπάθεια, για να αποκαταστήσουν σχέσεις και συναισθήματα, θα βρουν σχετικά εύκολα τον στόχο τους.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

Πιθανολογείτε εσείς οι Τοξότες, δεν είστε και σίγουροι. Έχετε βέβαια ήδη καταστρώσει τα σχέδια σας, για το πως θα προσεγγίσετε το άτομο του ενδιαφέροντος σας. Θα σας βγει εύκολα.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Αιγόκεροι, το ύφος σας δεν είναι και πολύ θετικό. Κρατάτε μέσα στην καρδιά σας την απόρριψη. Θα ήταν πρακτικά λάθος αυτήν την εποχή να κάνετε κίνηση, χωρίς να έχετε βάση και πρόγραμμα.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Αιγόκερως

Όλοι οι Υδροχόοι, είναι και οι πιο τυχεροί του μήνα. Θα δεχτούν ευθεία επικοινωνία από το αγαπημένο τους πρόσωπο, που θα ζητά διάλογο και ευκαιρίες.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Τοξότης

Είσαστε πολεμιστές οι Ιχθείς, με την πλήρη έννοια του όρου. Δεν θα πρέπει όμως, να κινηθείτε άμεσα για να φέρετε με το έτσι θέλω, κάποια παλιά γνωριμία στο προσκήνιο.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.