Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχεσεων 27/03 Κυριακή

telos-sxesis

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/03

Δεχτείτε τα τραγικά επικοινωνιακά λάθη εσείς, οι Κριοί που έχετε κάνει. Συγχωρέστε τον εαυτό σας. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το κάρμα σας και οι άριστε αστρολογικές όψεις στον οίκο σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος

Μοιραίες συναντήσεις θα υπάρξουν, για την πλειοψηφία των Ταύρων, που έχουν στην πρόθεση τους να λύσουν, πια οριστικά, εκκρεμότητα που τους ενοχλεί.
Θετική εξέλιξη με: Λέων

 

Οι Δίδυμοι που αρνούνται κατηγορηματικά να κάνουν βήματα για να λυθούν παρεξηγήσείς και εντάσεις με το ταίρι τους…θα έχουν νεότερα που θα τους ευχαριστήσουν. Επίσης, αφήστε του τρίτους, μακριά.

zodia-taro-45

Θετική εξέλιξη με: Κριός

Η αφοσίωση των Καρκίνων σε υποθέσεις που ακουμπούν το παρελθόν, δεν θα τους βγάλει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αφήστε τις μέρες να περάσουν και αν πραγματικά η άλλη πλευρά ενδιαφέρεται, θα φανερωθεί.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ανομολόγητη ακόμη έλξη εσείς οι Λέοντες, ζείτε, για μια ερωτική ιστορία που όμως σας ταλαιπωρεί. Καλέστε αυτό το άτομο και μιλήστε με ειλικρίνεια για όλα αυτά που νιώθετε.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης

Για τους αμετακίνητους Παρθένους, που σκέφτονται τις τους εύκολους τρόπους για επανασύνδεση, θα απογοητεύσουν. Οι αστρολογικές όψεις δεν βοηθούν μόνο την φαντασία. Απαιτούνται και δράσεις.
Θετική εξέλιξη με: Κριός

Τίποτα πια δεν εντυπωσιάζει τους Ζυγούς. Είσαστε κλειδωμένοι και κάθετοι, στο πρόσωπο μόνο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, μην κλείνετε τα μάτια σας σε νέες προτάσεις.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός

Έχετε οι Σκορπιοί, παρασυρθεί, σε περιπέτειες και δράσεις που δεν σας αρμόζουν. Το άσχημο παρελθόν, ας μην είναι η αιτία της υπερβολής και της ακρότητας σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος

Οι Τοξότες, που ήδη βλέπουν βήματα επικοινωνίας και επανασύνδεσης από τον άνθρωπο τους, σας είναι εγκρατείς. Δεν υπάρχει λόγος υπερβολής και έκπτωσης των θέλω σας.
Θετική εξέλιξη με: Λέων

Τα πάθη των Αιγόκερων έχουν πια σιγάσει. Η μεγάλη προσμονή και αγωνία έχει ξεθωριάσει τα συναισθήματα. Οι όψεις του κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη, σας στέλνουν νέα ερεθίσματα.
Θετική εξέλιξη με: Κριός

Εμποδισμένη η προσπάθεια σας Υδροχόοι, για να βρείτε την χρυσή τομή με τον άνθρωπο σας. Δεν είναι ίσως ακόμη το σωστό χρονικό σημείο, για να δεχτεί και η άλλη πλευρά
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος

Οι Ιχθείς που έχουν την αποφασιστικότητα να ξανακερδίσουν την καρδιά του ατόμου που τους ενδιαφέρει… θα βγουν δικαιωμένοι. Θα δείτε πολλές κινήσεις που θα οδηγήσουν σε επανασύνδεση.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.