Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχεσεων 2/04 Σάββατο

sxeseis-trito-proswpo

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 02/04

Η σκέψη σας, εσάς των Κριών είναι να προχωρήσετε μπροστά και μακριά από το άσχημο και επαναλαμβανόμενο παρελθόν σας. Κάντε το γρήγορα, καθώς αναμένεται, αυτό να σας επισκεφτεί πριν την πρώτη σελήνη του μήνα.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

Οι Ταύροι, θα χρειαστεί να κρατήσουν την γήινη ψυχραιμία τους καθώς οι ανατροπές στον παρόν τους είναι ήδη πολλές. Ακόμη μεγαλύτερες αναμένονται από επιστροφές μέχρι τις 04-04.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

 

Έχετε την αυτοπεποίθηση για να διατηρήσετε τις δυνάμεις σας, εσείς οι Δίδυμοι, καθότι το αλάθητο ένστικτο σας, σας στέλνει μηνύματα, που μιλάνε για επανασύνδεση.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

zodia-taro-45

Πολλά τα δώρα για τους Καρκίνους. Διαλέξτε τώρα που τρέχει η τύχη σας, και μέχρι τις 07-04. Το παρελθόν, θα έρθει με σοβαρές προτάσεις για να σας πείσει για επανασύνδεση.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Είστε σε ετοιμότητα εσείς οι Λέοντες. Μέσα από πολλές συζητήσεις και συναντήσεις, με το ιδιαίτερο άτομο που έρωτα σας, θα καταφέρετε να βρείτε την χρυσή τομή.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Οι Παρθένοι θα έρθουν σε σύγκρουση σε παλαιότερες αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή. Ανατροπές σε παγιωμένες απόψεις και ψεύτικα τελικά συναισθήματα.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Τοξότης

tarw-wroskopio-4

Οι Ζυγοί, έχουν μια δύσκολη κατάσταση να διαχειριστούν, και που κάνει κύκλους αυτήν την εποχή μέσα στο μυαλό τους. Αποφασίστε εν ψυχραιμία και ανακοινώστε το.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

Τα ερωτικά σχέδια των Σκορπιών, θα προωθηθούν σημαντικά και θα καρποφορήσουν. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και επικοινωνία από παλιά.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείςtaro-oroskopio-54

Ανορθόδοξος ο τρόπος που οι Τοξότες προσπαθούν να φέρουν πίσω μια αγάπη που στο τώρα, ίσως και να πιστεύουν ότι μπορούν να την υποστηρίξουν.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

Ακόμη και οι Αιγόκεροι που είναι σκληρά ζώδια και αντέχουν την μοναξιά, θα θελήσουν να κάνουν κινήσεις για να ξανά-ζεστάνουν το παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι Υδροχόοι, έχουν την αστρολογική εύνοια για να τολμήσουν τις αλλαγές που επιθυμούν στην προσωπική τους ζωή. Το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχημένο.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Οι Ιχθείς, οι οποίοι έχουν την θέληση να δώσουν ευκαιρίες σε κάποιο δύσκολο σύντροφο τους, θα δουν άμεση και αληθινή ανταπόκριση για την κοινή τους πορεία.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.