Εποχή των Ιχθύων Συναισθηματικές εξελίξεις

ilios-ixtheis

Εποχή των Ιχθύων Συναισθηματικές εξελίξεις

Στις 20 Φεβρουαρίου ο Ήλιος θα εγκαταλείψει τον ανυπότακτο Υδροχόο και θα περάσει σε έναν πιο συμβατό ζωδιακό οίκο, αυτό των Ιχθύων και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 19 του Μαρτίου.
Ευνοημένοι περιόδου: 05/01, 21/01, 04/02, 25/02, 06/03, 08/04, 17/04, 20/05, 22/05, 07/06, 23/06, 04/07, 20/07, 04/08, 25/08, 06/09, 27/09, 11/10, 17/10, 26/10, 09/11, 24/11, 02/12, 15/12.

Ιχθείς: Είσαστε στο επίκεντρο των ανθρώπων και των πλανητών. Όλο το σύμπαν, έχει στο δημιουργικό τους στόχαστρο τους γεννημένους κάτω από τον αστερισμό των Ιχθύων. Η κατάσταση αναμονής έχει τελειώσει και οι μέρες θα δώσουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα αισθηματικών και οικογένειας. Πολλές οι επανασυνδέσεις με μόνιμο χαρακτήρα.
Ερωτική τύχη με ζωδια του νερού
Ευνοϊκή ημέρα: 25/02

Κριός: Οι ευκαιρίες που θα έχετε μέχρι να έρθει σε εσάς ο Ήλιος, θα είναι πολλές, και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ανάπτυξη μεγαλύτερης συναισθηματικής ασφάλειας, θα δώσει από τις 20/02, και ύστερα.. η κίνηση των εξωτερικών πλανητών, σε όλους που επιθυμούν να κάνουν την προσπάθεια τους για επανένωση.
Ερωτική τύχη με ζωδια της γης
Ευνοϊκή ημέρα: 25/02

zodia-taro-45

Ταύρος: Είναι μια ιδανική περίοδος που μπορείτε να δράσετε με τους ρυθμούς και τον τρόπο που σας βολεύει. Πολλές οι προτάσεις που θα έχετε από άτομα του οικείου σας περιβάλλοντος, για κάτι περισσότερο. Όλα τα αστρολογικά και μέχρι τις 10-03, δίνουν την δυναμική τους για να διαλέξτε τον κατάλληλο σύντροφο για εσάς. Ακόμη και οι χωρισμένοι θα έχουν διάθεση διαλόγου.
Ερωτική τύχη με ζωδια του αέρα
Ευνοϊκή ημέρα: 05/03

Δίδυμοι: Η υλοποίηση των προσδοκιών σας, έχει αρχίσει και γίνεται ορατή. Πολλές και μικρές ευκαιρίες μέχρι την λήξη του Φεβρουαρίου, θα σας φέρουν κοντά στον στόχο σας, αν αυτό λέγεται επανασύνδεση, ή και ακόμη πιο κοντά στην καρδιά του νέου συντρόφου τους. Ευχάριστες θα είναι και οι μέρες για τους χωρισμένους, που θα λάβουν ειδήσεις επαναπροσέγγισης.
Ερωτική τύχη με ζωδια της φωτιάς
Ευνοϊκή ημέρα: 07/03

Καρκίνος: Εμπιστευτείτε για ακόμη μια φορά το αλάθητο ένστικτο σας και μην αφήνεστε τις διαθέσεις των τρίτων. Η πανσέληνος στις 22-02, θα σας φωτίσει δίνοντας σας περισσότερη γοητεία και δυναμική για να υποστηρίξετε τις σκέψεις σας. Σε αυτό γνωστοί και φίλοι, δεν θα έχουν χώρο και λόγο. Χρήσιμες γνωριμίες θα έχουν οι αδέσμευτοι, που πραγματικά πιθυμούν κάτι διαφορετικό.
Ερωτική τύχη με ζωδια του αέρα
Ευνοϊκή ημέρα: 01/03

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Θα χρειαστεί να καλλιεργήσετε την κοινωνική σας πλευρά… μιας και από εκεί… θα έρθει ο επόμενος έρωτας της ζωής σας. Πολλές οι θετικές όψεις του Ήλιου με την Αφροδίτη, που θα δώσουν τις ευκαιρίες σε όλους, για κάτι διαφορετικό στην προσωπική τους ζωή. Οι ιδιοτροπίες δεν έχουν πια θέση στο τώρα. Οι εξελίξεις θα τρέξουν.
Ερωτική τύχη με ζωδια της γης
Ευνοϊκή ημέρα: 06/03

Παρθένος: Δείξτε το αληθινό σας πρόσωπο και μην έχετε την μόνιμη αμφιβολία και ανασφάλεια, για το αν θα αρέσετε….στην άλλη πλευρά. Οι μέρες με έναν Ερμή στον Υδροχόο και τον Δία να σας υποστηρίζει, μόνο επιτυχίες μπορούν να σας φανερώσουν. Αυτό έχει την ισχύ του και για αυτούς που επιθυμούν, να κάνουν την προσπάθεια τους για κάτι από το παρελθόν.
Ερωτική τύχη με ζωδια της γης
Ευνοϊκή ημέρα: 04/03

tarw-taro-xartomanteia

Ζυγός: Αλλάζουν πολλά αυτόν τον μήνα των Ιχθύων. Ο Κυβερνήτης σας είναι σε μια εξαιρετική θέση, που θα σας ανανεώσει την ερωτική σας ζωή. Οι εν σχέση, ακόμη και οι μακροχρόνια παντρεμένοι… θα έχουν την καλή διάθεση να κάνουν μια παραπάνω προσπάθεια για να ανανεώσουν πρώτα τον εαυτό τους και ύστερα τον σύντροφο τους. Οι αδέσμευτοι που παίζουν με πολλά πρόσωπα, ίσως και να πιαστούν σε δίχτυα έρωτα….που θα τους οδηγήσει σε μεγάλη αγάπη.
Ερωτική τύχη με ζωδια του νερού
Ευνοϊκή ημέρα: 09/03

Σκορπιός: Θα υπάρξει έμπνευση και ευκαιρία για αυτούς που είναι ακόμη μόνοι τους, να ενταχθούν σε μια νέα σχέση. Οι γνωριμίες από τις αρχές του Μαρτίου, θα σας βάλουν και πάλι σε ένα παιχνίδι έρωτα και κατάκτησης. Οι Σκορπιοί που δεν έχουν διάθεση να επιστρέψουν σε κάτι από το παρελθόν, θα χρειαστεί να γίνουν πιο πειστικοί και κάθετοι στις αποφάσεις τους.
Ερωτική τύχη με ζωδια της φωτιάς
Ευνοϊκή ημέρα: 11/03

Τοξότης: Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στον οίκο σας, και αυτό θα βγάλει στην επιφάνεια μέχρι τις 14/03, πολλά ένοχα σας μυστικά. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει και λάθη του παρελθόντος. Όσοι είναι σε διαδικασίες νέας γνωριμίας, καινούργιου έρωτα, θα καταφέρουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να μπουν σε πορεία δέσμευσης και επισημοποίησης.
Ερωτική τύχη με ζωδια του αέρα
Ευνοϊκή ημέρα: 26/02

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αιγόκερως: Οι ευκαιρίες πληθαίνουν και αυτό σας βάζει σε μια εσωτερική εγρήγορση, για να δείτε σε τι μπορείτε να επωφεληθείτε. Αυτό μπορεί και να συμπεριλαμβάνει και μια παλιά σας υπόθεση, που ακόμη δεν έχει λήξει από καμία πλευρά. Αυτοί που είναι ελεύθεροι, μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου, θα έχουν ερωτική προσέγγιση από κάτι νέο.
Ερωτική τύχη με ζωδια της φωτιάς
Ευνοϊκή ημέρα: 25/02

Υδροχόος: Αν κάνετε λίγο υπομονή, να είστε σίγουροι ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα σας πλησιάσει πρώτο ….μέσα από μια πρόταση ψυχαγωγίας. Δεχτείτε την. Οι μέρες με τόσους πλανήτες στον οίκο σας μόνο, σε κάτι καλό και ποιοτικό μπορεί να σας φανερώσουν. Προσπαθήστε αυτήν την φορά να βγάλετε στην επιφάνεια τον καλό σας εαυτό!
Ερωτική τύχη με ζωδια του νερού
Ευνοϊκή ημέρα: 22/02