Ερωτικές Fifty Shades Darker για το κάθε ζώδιο

Ερωτικές Fifty Shades Darker για το κάθε ζώδιο

Η περίοδος των εκλείψεων τελειώνει σήμερα με την Πανσέληνο. Αυτό θα πυροδοτήσει μια σειρά από ερωτικά ξεσπάσματα κάθε είδους για όλα τα ζώδια.

Αποπλανήστε τον αγαπημένο σας εύκολα:

 

Για του Κριούς, τα πράματα είναι απλά. Απλά πείτε του ευθέως, τι έχετε μέσα στο μυαλό σας και πώς αυτό θα γίνει. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στη φαντασία της άλλης πλευράς.

zodia-taro-45

Οι Ταύροι θα σας δώσουν ότι υπάρχει μέσα στην καρδιά τους, αν τους πείτε από την αρχή τις αληθινές σας προθέσεις. Η συνέχεια θα σας δικαιώσει και επί μακρόν.

Οι Δίδυμοι δεν έχουν ανάγκη από υπονοούμενα και παροτρύνσεις. Αυτό που έχουν καταστρώσει μέσα στο κεφάλι τους, μόλις οι συνθήκες είναι γόνιμες, αυτοβούλως θα σας το προτείνουν.

Προτείνετε στους ρομαντικούς Καρκίνους κάτι που είναι κοντά στα δικά τους θέλω. Κατεβάστε τους τόνους και θα δείτε ότι πολύ γρήγορα, ο πάγος στις επικοινωνίες θα απομακρυνθεί.

Έναν Λέοντα μπορείτε να τον φέρετε βόλτα, μόνο αν του πείτε πολλά και ενδιαφέροντα. Κάτι από όλα αυτά θα θελήσει να δοκιμάσει. Βάλτε ακριβό περιτύλιγμα.

Οι Παρθένοι, πριν τους πείτε οτιδήποτε, ήδη να ξέρετε σας έχουν περάσει ακτινογραφία. Μην προτείνετε περίεργα και περίπλοκα πράματα. Μπερδεύονται.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι μέρες σίγουρα ευνοούν τους Ζυγούς, που είναι στα πάντα τους απαιτητικοί. Προσφέρετε τους αυτά που πιθανολογείτε ότι τους ενδιαφέρουν, και την συνέχεια θα την αναλάβουν οι ίδιοι.

Με τους Σκορπιούς, ένα πράμα μόνο τραβάει την προσοχή τους. Το κόκκινο χρώμα του πάθους και το μυστήριο. Ξεκινήστε με την αμφίεση, και συνεχίστε με τα λίγα λόγια.

Για τους δύσκολους Τοξότες, η επιτυχία θα έρθει με το να βάλετε ένα μεγάλο χαμόγελο, και να τους ακούσετε πολύ προσεχτικά στην εξιστόρηση των κατορθωμάτων τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι δύστροποι Αιγόκεροι μπορούν να βρουν τον μάστορα τους, με μια πρόσκληση για ένα ιδιαίτερο event, ένα καλό γεύμα και σίγουρα ένα υπονοούμενο, για κάτι πιο μετά.

Στον στωικό Υδροχόο, τα πράματα είναι εξαιρετικά απλά… Κοιτάξτε τον, πείτε του χωρίς περιστροφές αυτό που ζητάτε, και αφήστε τον να το κάνει με τον δικό του τρόπο πράξη. Θα εκπλαγείτε.

Μικρές οι δυσκολίες στα Ψάρια, που το μόνο που θα σας ζητήσουν από αρχής, είναι να τους πείτε την αλήθεια σας και ποιο είναι το αιτούμενο σας.