Ερωτική Αριθμολογία για το 2016

taro-mythoi-alitheies

Ερωτική Αριθμολογία για το 2016

Μια ζυγή χρονιά αλλά και δίσεκτη που θα προβληματίσει στις δράσεις τους για την αισθηματική τους ζωή όλα τα ζωδια, που έχουν την ανάγκη πια να δεσμευτούν με επίσημο χαρακτήρα.

Ο αριθμός του Κριού για το έτος 2016 είναι το 4
Η ανάγκη σας για υλική ασφάλεια θα καλυφθεί από τις 25/01/2016 και ύστερα. Αυτό θα δημιουργήσει και τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για αυτούς που έχουν προγραμματίσει κάποια βήματα παραπάνω μέσα στον δεσμό τους ή τον γάμο τους. Αυτό μπορεί και να σημαίνει και την λύτρωση από χρονοβόρα διαζύγια και λοιπές σχετικές διαδικασίες.
Τυχερή ημερομηνία: 10/01

Ο αριθμός του Ταύρου για το έτος 2016 είναι το 6
Προκειμένου να ευοδωθούν τα σχέδια σας θα πρέπει από τις αρχές του νέου έτους, να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Η στρατηγική σας γύρω από θέματα σχέσεων και γάμων, θα πάρουν την οριστική τους μορφή τον Μάρτιο- Απρίλιο…που τα αστρολογικά δεδομένα σας λύνουν τα χέρια
Τυχερή ημερομηνία: 05/02

zodia-taro-45

Ο αριθμός των Διδύμων για το έτος 2016 είναι το 8
Ποικίλες αλλαγές στην πορεία της ζωής σας, από τον Φεβρουάριο έχετε να περιμένετε εσείς οι Δίδυμοι. Οτιδήποτε σχετίζεται με οικογένεια και γενικότερα παιδιά – γάμο, θα έρθει στην επιφάνεια για να επεκταθεί και με γοργούς ρυθμούς. Αυτοί που είναι ακόμη ελεύθεροι, θα έχουν αποκαλύψεις του παρελθόντος τους, μέσα στον Μάρτιο.
Τυχερή ημερομηνία: 12/01

Ο αριθμός του Καρκίνου για το έτος 2016 είναι το 9
Πολλές οι καταστάσεις και τα πρόσωπα που καλείστε να αντιμετωπίσετε μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου. Αυτό που έχετε επιδιώξει εσείς οι ελεύθεροι, για το ιδιαίτερο άτομο που σας έχε προσελκύσει το ενδιαφέρον, θα το καταφέρετε εύκολα. Ακόμα και για αυτούς που χωρίζουν, τα πράματα τελικά δεν θα είναι και τόσο οδυνηρά.
Τυχερή ημερομηνία: 15/02

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο αριθμός του Λέοντα για το έτος 2016 είναι το 1
Αρμονία και χαρά θα αισθανθούν από την πρώτη νέα σελήνη του έτους και ύστερα, όλοι οι Λέοντες που τελικά, αποφάσισαν, να αφήσουν τις εκκρεμότητες και τις μετριότητες στο 2015. Η ανυπομονησία για κάτι νέο και ενθουσιώδες, θα γίνει πραγματικότητα πριν την Άνοιξη…γάμος- νέα γνωριμία-απόκτηση απογόνου.
Τυχερή ημερομηνία: 20/02

Ο αριθμός της Παρθένου για το έτος 2016 είναι το 2
Θα ανοίξετε τα φτερά σας και θα δείτε, ότι όλα τα γίνουν πολύ πιο γρήγορα από αυτό που περιμένατε. Τα μπερδέματα του προηγούμενου έτους, δεν θα μπορέσουν να συνεχιστούν και πλέον του Ιανουαρίου. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι για μεγάλα διαστήματα, μετά την πρώτη πανσέληνο, θα έχουν γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε ποιοτική δέσμευση.
Τυχερή ημερομηνία: 21/01

Ο αριθμός του Ζυγού για το έτος 2016 είναι το 5
Σίγουρα θα αλλάξετε τακτική, που θα σας δώσει τον χρόνο για τον χώρο για να σκεφτείτε, τι θέλετε να πράξετε στην προσωπική σας ζωή, που στο προηγούμενο έτος δεν σας χαροποίησε και ιδιαίτερα. Πολλές οι μετακινήσεις και οι αλλαγές, και για τους ελεύθερους που θα έχουν σημαντική γνωριμία στην αρχή της Άνοιξης.
Τυχερή ημερομηνία:

tarw-taro-xartomanteia

Ο αριθμός του Σκορπιού για το έτος 2016 είναι το 7
Δεν διστάζετε να προχωρήσετε μπροστά. Η εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας, θα σας δώσει και την εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή. Ότι είναι σε εκκρεμότητα, θα λήξει μέσα στον Ιανουάριο. Πολλές οι απαντήσεις που θα έρθουν στα χέρια σας από το παρελθόν μέσα στον Μάρτιο μαζί με νέες επαφές. Ένα πρώτο 3μηνο που θα σας αναστατώσει ευχάριστα.
Τυχερή ημερομηνία: 30/01

Ο αριθμός του Τοξότη για το έτος 2016 είναι το 8
Οι συνθήκες της ζωής σας είναι οι κατάλληλες, για να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα. Θα δείτε πρακτική βελτίωση σε όλους τους τομείς από τον οικονομικό έως και τον ερωτικό. Όσοι αναλάβουν την ευθύνη για δεσμεύσεις – οικογένεια, θα τα καταφέρουν και σχετικά εύκολα.
Τυχερή ημερομηνία: 17/01

Ο αριθμός του Αιγόκερω για το έτος 2016 είναι το 3
Η τύχη φέτος είναι με το μέρος σας. Ο ενθουσιασμός μιας νέας γνωριμίας θα οδηγήσει τους περισσότερους Αιγόκερους, σε δεσμεύσεις μέσα στο Καλοκαίρι αυτό. Όσοι είναι σε φάση χωρισμού – ερωτικής απογοήτευσης, θα καταφέρουν να ξεκαθαρίσουν μέσα στον Φεβρουάριο. Οι αστρολογικές όψεις στον οίκο σας, θα δώσουν αισθητές βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα.
Τυχερή ημερομηνία: 18/02

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο αριθμός του Υδροχόου για το έτος 2016 είναι το 9
Πλέον οτιδήποτε ενεργήσετε πάνω στον ερωτικό σας τομέα…θα γίνει πραγματικότητα. Θα αφήσετε πίσω οτιδήποτε σας έχει πληγώσει. Αυτοί που είναι σε σοβαρή σχέση… θα καταφέρουν να προχωρήσουν σε δέσμευση μέσα στο Καλοκαίρι. Για όσους είναι ακόμη ελεύθεροι, θα έχουν εκπλήξεις την εποχή του ζωδίου τους.
Τυχερή ημερομηνία: 14/02

Ο αριθμός των Ιχθύων για το έτος 2016 είναι το 1
Πρόσωπα και καταστάσεις που επηρέαζαν την ερωτική σας ζωή, θα τερματιστούν τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου. Αυτοί που έχουν μείνει πολλούς μήνες μόνοι τους, θα βρουν ερωτικές ευκαιρίες μέσα από τους κοινωνικούς τους κύκλους….και θα τους οδεύσουν σε ολοκληρωτική δέσμευση μέσα στο Καλοκαίρι.
Τυχερή ημερομηνία: 22/01