Ερωτική Αστρολογία Μάρτιος 2016

erwtikes-provlepseis-zodia-deytera-26-5

Ερωτική Αστρολογία Μάρτιος 2016

Ο μήνας θα ξεκινήσει με απρόσμενες εκπλήξεις, που θα αναγκάσουν τα περισσότερα ζωδια, να προβούν σε μόνιμες αλλαγές στους περισσότερους τομείς της ζωής τους. Ιδιαίτερα τα ζωδια του νερού θα έχουν ανέλπιστη τύχη στα οικονομικά και κατ’ επέκταση στον έρωτα.

 

Ιδιαίτερα τυχεροί σε ερωτικά ζητήματα οι γεννημένοι στις:
05/01, 19/01, 04/02, 20/02, 04/03, 12/03, 29/03, 14/04, 22/04, 02/05, 24/05, 08/06, 17/07, 25/07, 03/08, 12/08, 06/09, 18/09, 24/09, 08/10, 15/10, 11/11, 30/11, 02/12, 23/12.
Προσοχή σε οικογενειακά θέματα οι γεννημένοι στις: 06/01, 22/01, 06/02, 23/02, 01/03, 10/03, 21/04, 23/04, 05/05, 18/08, 12/06, 11/07, 01/08, 19/08, 10/09, 23/09, 10/10, 30/10, 08/11, 24/11, 20/12, 28/12.

zodia-taro-45

Ιχθείς: Οι μέρες από την αρχή του νέου μήνα θα βάλουν τις βάσεις για να μπορέσετε να προχωρήσετε στατικές καταστάσεις, που απασχολούν την ερωτική – οικογενειακή σας ζωή. Οι αποφάσεις σας θα είναι μόνιμες και θα σας οδηγήσουν σε ολοκλήρωση και ευτυχία μέσα στο Καλοκαίρι.
Ερωτική ζωή: Άριστη

Κριός: Προσοχή και επιφυλακτικότητα σε όλους τους Κριούς που έχουν στην ερωτική τους ζωή και υπόγειες καταστάσεις. Οι μέρες γύρω από την νέα σελήνη του Μαρτίου, θα φανερώσουν ένοχα μυστικά. Πάρτε τις αποφάσεις σας πια χωρίς καθυστερήσεις.
Ερωτική ζωή: Μέτρια

 

 

Ταύρος: Τα παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμού δεν θα καταλήξουν τελικά πουθενά. Ο κυβερνήτης σας σε ένα αέρινο ζωδιο, σας στρεβλώνει την πραγματικότητα και σας βάζει σε λάθος ατραπούς. Προσπαθήστε για νέες γνωριμίες και περισσότερη ενασχόληση σας με τη εξωτερική σας εμφάνιση.
Ερωτική ζωή: Άριστη

Δίδυμοι: Τολμήστε στα δύσκολα…είναι φτιαγμένα για εσάς. Σίγουρα υπάρχει πολύ παρασκήνιο το οποίο σας καθυστερεί, με το να μην παρεμβαίνετε. Αυτοί που έχουν σοβαρή σχέση, θα αποφασίσουν να ανοίξουν συζητήσεις περί δεσμεύσεων τους επόμενους μήνες. Αυτοί που πεισματικά μένουν μόνοι, θα αλλάξουν άποψη από νέο μοιραίο έρωτα στις πρώτες ημέρες του Κριού.
Ερωτική ζωή: Καλή

Καρκίνος: Πολλά τα νέα άτομα που θα μπουν στον δρόμο σας και θα σας προσφέρουν θετική ενέργεια και όχι μόνο. Οι όψεις της ασταμάτητης Σελήνης, έχει σκοπό για τον μήνα του Μαρτίου να σας προσδώσει πολλά αισθηματικά δώρα. Ακόμη και οι χωρισμένοι, θα ξαφνιαστούν από αναπάντεχες επιστροφές παλαιοτέρων συντρόφων.
Ερωτική ζωή: Μέτρια

Λέων: Θα χρειαστεί να απαλλαγείτε από πολλές και κακές συνήθειες που έχετε στον ερωτικό σας τομέα. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, είσαστε στο επίκεντρο της προσοχής κόσμου που επιθυμεί να σας πλησιάσει. Ωστόσο, το ‘’όλα μαζί’’, δεν είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει σαν ζώδιο. Οι μέρες γύρω από την πανσέληνο του μήνα, μπορούν να σας βγάλουν τον καλό και δημιουργικό εαυτό σας, που θα δώσει τέλος σε υποθέσεις που μόνο καθυστερούν… !
Ερωτική ζωή: Καλή

Παρθένος: Αρμονία θα υπάρξει σε όλα τα ζευγάρια που επιθυμούν να προχωρήσουν σε δέσμευση. Οικονομική ευκολίες θα αποδοθούν που θα δώσουν και λύση αρκετών προβλημάτων. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμα για να λάβετε τις διαβεβαιώσεις για την αγάπη και την θετική διάθεση του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Όλος ο Μάρτιος είναι θετικός για εσάς.
Ερωτική ζωή: Μέτρια

Ζυγός: Στηριζόμενοι μόνο στις δικές σας δυναμικές θα καταφέρετε να έχετε τον σεβασμό και την εκτίμηση, από το άτομο το ιδιαίτερο που σας ενδιαφέρει. Ευχάριστες εκπλήξεις θα υπάρξουν από τον σύντροφο σας που σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό… που είχε ατονήσει τον τελευταίο καιρό.
Ερωτική ζωή: Άριστη

Σκορπιός: Αναζητήστε τους τρόπους εκείνους που μπορούν να σας φέρουν κοντά στο πρόσωπο που έχετε αισθήματα για αυτό. Οι κινήσεις του Άρη και της Αφροδίτης, θα δώσουν την ερωτική – ρομαντική ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει. Σας φοβίζουν οι τολμηρές αποφάσεις. Από τις 04/03, που τα άστρα θα είναι συμμαχικά προς τον συνδυασμό σας, αποφασίστε και πράξτε για την πρόοδο της ζωής σας.
Ερωτική ζωή: Μέτρια

Τοξότης: Η αναβλητικότητα – στασιμότητα, που σας χαρακτήριζε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, θα αντικατασταθεί από τις αρχές του μήνα Μαρτίου, με την εγρήγορση και την απόφαση για εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης. Θα χρειαστεί να γυρίσετε αποκλειστικά μόνοι σας τον τροχό της ερωτική σας ζωής, Αν τελικά αυτά που εισπράττετε, δεν είναι αυτό που σας αξίζουν, τότε προχωρήστε σε ένα άλλο στάδιο.. ίσως και της μοναξιάς.
Ερωτική ζωή: Καλή

 

Αιγόκερως: Ιδανική περίοδος για όλους τους Αιγόκερους, που έχουν στο πλάι τους τον σωστό σύντροφο. Αργοπορίες και καθυστερήσεις στις αποφάσεις πια τελειώνουν και μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Αυτοί που έχουν ταξίδια το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, και είναι μόνοι, θα έχουν ανέλπιστες συναντήσεις.
Ερωτική ζωή: Μέτρια

 

Υδροχόος: Αναζητήστε άμεσα και σοβαρά τις πρακτικές λύσεις για τα προβλήματα, που έχουν αδρανοποιήσει την σχέση σας. Δεν υπάρχει χρόνος πια για αναβολές και περισσότερη σκέψη. Πράξτε από κοινού με τον άνθρωπο σας. Ο μοναδικός ερωτικός σας τρόπος, θα έχει άπλετη τύχη μέσα σε αυτόν τον μήνα. Ιστορίες ωστόσο που έμεινα μισοτελειωμένες θα περάσουν μόνιμα στο παρελθόν.
Ερωτική ζωή: Άριστη

zwdia