Ερωτική Αστρολογία για όλα τα ζώδια. Ιανουάριος ‘17

Ερωτική Αστρολογία για όλα τα ζώδια. Ιανουάριος ‘17

Ο μήνας Ιανουάριος, έχει ήδη δώσει το αστρολογικό του στίγμα, με έναν ανάδρομο Ερμή που μόνο εκπλήξεις μπορεί να φέρει στους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Πολλά και τα ευτράπελα, που θα παρουσιαστούν σε αυτούς που διατηρούν διπλές αισθηματικές καταστάσεις. Μεγάλη προσοχή θα χρειαστεί και ο οικονομικός τομέας.

Ερωτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια:

 

Κριός: Οι μπαταρίες σας, έχουν ανάψει το κόκκινο λαμπάκι, και εσείς δείχνετε σε όλα τα επίπεδα να είστε κουρασμένοι. Από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, εσείς θα έχετε αρκετές πρακτικές ευκαιρίες για να αντιστρέψετε το κλίμα. Τα ζευγάρια που έχουν τσακωθεί, θα βρουν τις σωστές δικαιολογίες για να ξαναπλησιαστούν. Νέοι έρωτες, και για όσους πια είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν κάτι ανάλογο. Τα οικονομικά σας, θα βρουν την ισορροπία τους, μέσα από τις δικές σας κινήσεις.
Τυχερές ερωτικές ημέρες: 05 και 17 Ιανουαρίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Κοιτάζετε πια τα πάντα και τους πάντες, με την ωριμότητα που σας προσέφερε το προηγούμενο έτος. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει και το προβάδισμα, σε όλα αυτά που έχετε ονειρευτεί Οι σχέσεις και οι σύντροφοι που έχουν αγαπηθεί πολύ, είναι θέμα ελάχιστου χρόνου για κάνουν το επόμενο κοινό τους βήμα. Θυελλώδεις έρωτες, θα εμφανιστούν στους μόνους και τους φανατικούς εργένηδες. Οι εργασιακή σας πορεία, αναμένετε λαμπρή.
Τυχερές ερωτικές ημέρες: 03 και 20 Ιανουαρίου

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Με το αριστερό μπαίνει για εσάς το νέο έτος, όμως αυτό θα ταρακουνήσει τις στατικές καταστάσεις της ζωής σας, και θα σας κάνει, να εισπράξετε όλα αυτά που σας έχουν λείψει το προηγούμενο διάστημα. Οι μεγάλοι έρωτες, δεν είναι στο πρόγραμμα σας. Αυτό που θα σας έρθει είναι μια πρόταση για επανασύνδεση και αρκετό χρήμα. Διαχειριστείτε και τα δύο με τον καλύτερο τρόπο.
Τυχερές ερωτικές ημέρες: 06 και 23 Ιανουαρίου

Καρκίνος: Όσο θα πλησιάζει η πανσέληνος του Ιανουαρίου, εσείς θα έχετε μια παραπάνω λάμψη και γοητεία, στο αντίθετο φίλο. Αυτό θα σας δώσει και τις σχετικές ευκαιρίες για να βρείτε και έναν καινούργιο άνθρωπο στην ζωή σας. Αυτοί που κάνουν σκέψεις ακόμη για το παρελθόν, ας βάλουν επιτέλους ένα στοπ στην αναμονή τους. Τα οικονομικά σας δεδομένα, θα εξελιχτούν όπως ακριβώς τα είχατε σχεδιάσει.
Τυχερές ερωτικές ημέρες: 02 και 15 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Λέων: Πάντα δείχνετε έναν άνετο εαυτό. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας σας, στα άτομα που σας πλησιάζουν και σας ερωτεύονται, εν τέλει. Όλος ο καινούργιος μήνας, έχει ευχάριστα δώρα για εσάς. Οι σχέσεις και οι εραστές θα έρθουν πιο κοντά, μέχρι και σε σημείο της επίσημης δέσμευσης. Επίσης, είναι και η εποχή που τα εργασιακά σας, επιτέλους θα πάρουν μια καλύτερη τροπή και πορεία.
Τυχερές ερωτικές ημέρες: 01 και 30 Ιανουαρίου

Παρθένος: Ο Ιανουάριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας, για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν μέσα σε σχέσεις και οικονομικά δεδομένα. Ξεκινήστε με το να ευθυγραμμίσετε την ερωτική σας ζωή, που τις τελευταίες εβδομάδες, σας είχε ξεφύγει. Είναι και κάτι που το ταίρι σας, θα το εκτιμήσει δεόντως. Σε δεύτερο τόνο, κάντε και τις αλλαγές σας, σε όλα αυτά που άμεσα πρέπει να διορθωθούν στα εργασιακά – οικονομικά σας. Προαγωγές, νέες θέσεις εργασίας και επενδύσεις, είναι στο πρόγραμμα.
Τυχερές ερωτικές ημέρες: 04 και 20 Ιανουαρίου

Ζυγός: Οι διαμάχες που συντελέστηκαν μέσα στον δεσμό σας, πια έχουν τερματιστεί και το μόνο που απομένει, είναι να βρεθούν και οι τρόποι για να θεραπεύσετε τις πληγές. Οι μόνοι του ζωδίου, από την μέρα που ο Ήλιος θα περάσει στα Ψάρια, θα βρεθούν σε έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών που θα τους κάνει να ξανασκεφτούν την υπόθεση του έρωτα και των σχέσεων γενικότερα. Ενεργοποιηθείτε και σε υποθέσεις οικονομικών, που θα σας αποδώσουν όλα αυτά που θέλετε.
Τυχερές ερωτικές ημέρες: 06 και 25 Ιανουαρίου

Σκορπιός: Μια αίσθηση καλύτερη, για όλα θα έχετε από τις πρώτες ημέρες του καινούργιου μήνα. Αυτό θα επηρεάσει προς την θετική κατεύθυνση την αισθηματική σας ζωή, που σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεχτείτε εσείς οι ελεύθεροι, να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που ίσως και μέσα από αυτό, να βρεθεί και κάποιος που να σας γοητεύσει. Πολλά και τα ευχάριστα που θα σας προκύψουν από την οικονομική σας δραστηριότητα.
Τυχερές ερωτικές ημέρες: 03 και 19 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Εσείς απλά μετρήστε ανάποδα. Οι μέρες του Ιανουαρίου, σας κάνουν να έχετε την διάθεση, για να κατακτήσετε όλους τους στόχους σας. Τα αισθηματικά σας είναι σε μια περίεργη φάση, που θα πρέπει σίγουρα να τα ευθυγραμμίσετε, με τα θέλω σας. Υπάρχει και μια μικρή μερίδα Σκορπιών που θα καταφέρουν να τα ξαναβρούν, με κάποιο πρώην ταίρι τους. Ασχοληθείτε και με ζητήματα τις εργασίας σας.
Τυχερές ερωτικές ημέρες: 07 και 11 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: Πάρτε μια βαθιά ανάσα. Όλο το σύμπαν σας υποστηρίζει στους σκοπούς σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το οικειοποιηθείτε και να φέρετε τα πάντα στα δικά σας μέτρα. Μέχρι την πανσέληνο, θα σας έχουν πλησιάσει, νέα πρόσωπα με ερωτικές διαθέσεις, που ίσως και να σας δελεάσουν. Αυτοί που είναι μέσα σε σχέσεις μακροχρόνιες, θα σκεφτούν από τώρα και μέχρι στην Άνοιξη τις δεσμεύσεις τις πιο σοβαρές. Επίσης, μην ξεχνιέστε να εξελίσσεστε στα επαγγελματικά σας.
Τυχερές ερωτικές ημέρες: 02 και 09 Ιανουαρίου

Υδροχόος: Είναι στην φύση σας, να είστε μαχητές και αυτό μέχρι να σας φτάσει ο Ήλιος θα το έχετε τιμήσει αυτό, σε όλο του το μεγαλείο. Οι σχέσεις και οι σύντροφοι που έχουν απομακρυνθεί ή έστω έχουν χωρίσει, θα μπορέσουν να βρουν μια χρυσή τομή, για να είναι και αυτή την χρονιά μαζί αλλά και σε ένα πιο σοβαρό – μόνιμο επίπεδο. Ακόμη και ο εργένηδες, θα βρουν το ταίρι των ονείρων τους.
Τυχερές ερωτικές ημέρες: 04 και 26 Ιανουαρίου

Ιχθείς: Η εποχή αλλάζει και εσείς τρέχετε να συντονιστείτε, με όλα αυτά που ανοίγονται μπροστά σας. Ο δεσμός σας, έχει την προτεραιότητα. Μιλήστε πιο ειλικρινά και θα δείτε ότι όλα θα πάνε όπως εσείς επιθυμείτε. Ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί, θα ακούσουν την καρδιά τους και θα επανενωθούν. Οι μέρες είναι ιδανικές, και για καινούργιες γνωριμίες αλλά και νέες συνεργασίες.
Τυχερές ερωτικές ημέρες: 02 και 10 Ιανουαρίου

Ερωτική Αστρολογία για όλα τα ζώδια. Ιανουάριος ‘17