Ερωτική τάση ζωδιων Μάρτιος 2016

erwtika-mystika-zwdiwn

Ερωτική τάση ζωδιων Μάρτιος

Μήνας έντονης δράσης για όλα τα ζωδια …και ιδίως αυτά της Φωτιάς. Οι εσωτερικές και ανικανοποίητες ανάγκες θα έρθουν σε σύγκρουση με την πεζή και άγονη πραγματικότητα…και σε υπερθετικό βαθμό, λόγω του κλεισίματος εποχιακά του ζωδιακού κύκλου.

 

Αναλυτικά τα ζωδια

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είστε λαμπεροί και πιο δυναμικοί από κάθε άλλη φορά. Ο κυβερνήτης σας στον ερωτικό Σκορπιό, εδώ και αρκετές εβδομάδες σας έχει προσφέρει μια πλειάδα από νέες κατακτήσεις, που σίγουρα έχουν τραβήξει το δύσκολο ενδιαφέρον σας. Ακόμη και οι δεσμευμένοι θα έχουν την χαρά μέχρι την πανσέληνο του νέου μήνα, να μιλήσουν ξεκάθαρα και να προοδεύσουν την σχέση τους.
Ερωτικές ημέρες: 15 και 22 Μαρτίου
Ταιριάζετε με: Παρθένος

ζωδια – Ταύρος: Σε επικοινωνιακό επίπεδο τα πράματα θα έχουν μια παραπάνω ένταση από τις 04/03 και ύστερα. Πολλές οι επαφές και οι συναντήσεις που θα έχετε με το παρελθόν σας που όμως… πλέον σαν κατάσταση δεν σας ενθουσιάζει. Οι μέρες με έναν κυβερνήτη στον Υδροχόο, σας δίνουν έναν αέρα ανανέωσης που ίσως και να σας κάνει καλό σε παλιές άσχημες ιστορίες – ερωτικές απογοητεύσεις. Οι αδέσμευτοι, μπορούν να ενταχθούν σε νέες παρέες.
Ερωτικές ημέρες: 10 και 29 Μαρτίου
Ταιριάζετε με: Ιχθείς

prodosia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε υψηλούς στόχους και θα καταφέρετε εν τέλη να τους ολοκληρώσετε. Είσαστε στο επίκεντρο της προσοχής και παλιού και νέου κόσμου και αυτό θα το δείτε να εξελίσσεται από τις 08/03 και ύστερα. Αυτοί που έχουν ακόμη την ελπίδα και την ματιά σε μια πολιά αγάπη, θα έχουν ειδήσεις. Και όσοι είναι ακόμη μόνοι, θα συναντήσουν μετά την δεύτερη έκλειψη τον έρωτα της ζωής τους.
Ερωτικές ημέρες: 05 και 14 Μαρτίου
Ταιριάζετε με: Ταύρος

ζωδια – Καρκίνος: Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλο το πείσμα σας για να πείσετε για τις θέσεις σας, είτε αυτές είναι παλιές…είτε ανανεωμένες. Αυτοί που έχουν μεγάλες σχέσεις, θα κάνουν σοβαρές σκέψεις για να την πάνε σε ένα πιο επίσημο επίπεδο. Οι μπλεγμένοι με τρίτες καταστάσεις θα έχουν δυσκολίες στην επικοινωνία. Γενικότερα, κρατήστε χαμηλούς τόνους και δώστε περισσότερο χρόνο σε όλους τους εμπλεκόμενους.
Ερωτικές ημέρες: 10 και 21 Μαρτίου
Ταιριάζετε με: Ζυγός
tarw-wroskopio-4ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια – Λέων: Οι συναισθηματικές επαφές δεν είναι τόσο βαθιές τελικά! Οι μέρες γύρω από την νέα σελήνη, θα σας δώσουν τις πραγματικές απαντήσεις στα ερωτήματα…περί της στασιμότητας στην σχέση σας. Δείτε ποιο και ποιοι σας σταματούν, και δράστε καταλυτικά. Οι μέρες από τις 18 έως και τις 20 Μαρτίου, θα σας φανερώσουν γεγονότα και ειδήσεις. Αυτοί που δηλώνουν αμετανόητοι εργένηδες, μετά την πρώτη έκλειψη ίσως και να αλλάξουν την άποψη τους.
Ερωτικές ημέρες: 17 και 23 Μαρτίου
Ταιριάζετε με: Κριός

ζωδια – Παρθένος: Πολλές οι αστρολογικές όψεις από τις 14/03 και ύστερα που θα σας δώσουν άπλετες ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τις υποθέσεις σας, που δεν έχουν λόγο να σας βαραίνουν, αν τελικά δεν εισπράττετε τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος ένα τόσο δύσκολο ζωδιο να κρατάει καταστάσεις και δεσμούς άγονους. Αυτοί που είναι σε διαβουλεύσεις και συζητήσεις για συμβιβασμό και επανένωση, ίσως και να έχουν καθυστερήσεις.
Ερωτικές ημέρες: 02 και 22 Μαρτίου
Ταιριάζετε με: Αιγόκερως

ζωδια – Ζυγός: Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Συναντήσεις και επικοινωνίες από το παρελθόν είναι σίγουρα προσχεδιασμένες από το άτομο που θα σας ζητήσει και πάλι την ευκαιρία για επανασύνδεση. Οι μέρες ζητούν πολλά και εσύ καλείστε να φανείτε αντάξιοι. Ένας μήνας που ίσως και να αλλάξει την ζωή σας σε επίπεδο συναισθηματικών. Σε αυτό θα συμπληρώσει και ο κυβερνήτης σας;, από την νέα θέση του…και με υλικές χαρές.
Ερωτικές ημέρες: 01 και 17 Μαρτίου
Ταιριάζετε με: Καρκίνος

ζωδια – Σκορπιός: Καθοριστικές ημέρες για όλους τους Σκορπιού σε όποιο ερωτικό συνδυασμό και να βρίσκονται. Τα ‘χτισμένα’ σχέδια σας απειλούνται από πρόσωπα του παρελθόντος που ζητούν την προσοχή σας. Έχετε αρκετές εκκρεμότητες που θα σας αναζητήσουν. Αυτοί που ταξιδεύουν ή θα μετακινηθούν, η μοίρα τους έχει σχέδια για νέο και καρμικό έρωτα.
Ερωτικές ημέρες: 10 και 24 Μαρτίου
Ταιριάζετε με: Τοξότης

ζωδια – Τοξότης: Έχουν ήδη δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για να ξεφύγετε από το άγονο παρόν σας. Μην κάθεστε μέσα σε σχέσεις μόνο και μόνο ..από ανασφάλεια και φοβία για την ενδεχόμενη μοναξιά. Οι όψεις του Κρόνου μεταξύ των δύο εκλείψεων θα σας βάλουν στο κέντρο πολύ κόσμου. Μην αφήσετε τις καλές ευκαιρίες να χαθούν. Υποστήριξη θα υπάρξει και μέσα από ξαφνικά κέρδη.
Ερωτικές ημέρες: 14 και 25 Μαρτίου
Ταιριάζετε με: Σκορπιός

ζωδια – Αιγόκερως: Πολλές οι νέες προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι των συνομιλιών από άτομα που σας αγαπούν. Οι μέρες είναι ιδιαίτερα δημιουργικές και σας δίνουν την ευκαιρία για εξέλιξη. Πείτε αυτά που έχετε και κάντε ένα βήμα πίσω. Αυτοί που θέλουν θα κάνουν το βήμα μπροστά. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα καταφέρουν μέσα από συναντήσεις και διάλογους να επανενωθούν.
Ερωτικές ημέρες: 21 και 30 Μαρτίου
Ταιριάζετε με: Παρθένος

ζωδια – Υδροχόος: Ίσως να χρειαστεί να βάλετε το δυνατό πνεύμα σας να λειτουργήσει με συναισθηματικούς ρυθμούς…καθώς το προσεχές διάστημα θα έχετε πληθώρα νέων γνωριμιών, που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.
Πιθανόν να έχετε πρόταση για ένα μακρινό ταξίδι. Όλες οι όψεις του κυβερνήτη σας πριν τις 14/03 με την Αφροδίτη, σας ευνοούν για μια καλύτερη ψυχολογία..
Ερωτικές ημέρες: 27 και 31 Μαρτίου
Ταιριάζετε με: Τοξότης

ζωδια – Ιχθείς: Ασχολείστε με πολλά και διαφορετικά θέματα στην παρούσας φάση της ζωής σας. Αυτό είναι πιθανόν να αδικεί τον σύντροφο σας, που απαιτεί ώρες από κοινού. Αν τελικά κάτι δεν σας ενδιαφέρει…απλά ανακοινώστε το. Οι μέρες μετά τις 04/03 θα σας φέρουν στο προσκήνιο ιστορίες από το πρόσφατο παρελθόν – γνωριμίες, που θα θελήσουν να σας ξαναπλησιάσουν με καλύτερες προτάσεις.
Ερωτικές ημέρες: 11 και 28 Μαρτίου
Ταιριάζετε με: Αιγόκερως