Ερωτική τάση ζωδιων Φεβρουάριος 2016

zwdia-erwtikes-22-7-14

Ερωτική τάση ζωδιων Φεβρουάριος 2016

Ο καινούργιος μήνας δίνει όλη την ενέργεια του στα ζωδια της φωτιάς! Όλες οι όψεις των εξωτερικών πλανητών, δίνουν της εύνοια τους, σε όσους πραγματικά επιθυμούν να ξεμπλέξουν το κουβάρι της προσωπικής τους ζωής.

Οι ατίθασοι Κριοί είναι αυτοί που θα έχουν και τις περισσότερες ευκαιρίες για να βρεθούν κοντά στον άνθρωπο της ερωτικής τους επιλογής τους, ακόμα και αν αυτός ανήκει στο παρελθόν. Οι δυναμικές του Άρη από τον Σκορπιό, παραμερίζουν τα εμπόδια και φανερώνουν τις λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.
Ευκαιρίες αγάπης με: ζωδια της Γης

Από τις πρώτες ημέρες του μήνα, όλοι οι Ταύροι, θα αντιληφθούν σε πρακτικό επίπεδο την αλλαγή στην ερωτική τους καθημερινότητα. Ακόμα και όσοι έχουν χωρίσει, ή είναι πολύ καιρό μόνο χωρίς κάποιο ποιοτικό ταίρι δίπλα τους, θα προσκληθούν από νέα πρόσωπα, κάτι που πιθανόν να δώσει και νέες αγάπες.
Ευκαιρίες αγάπης με: ζωδια του Νερού

zodia-taro-45

Συναισθηματική επιβράβευση θα έχουν οι Δίδυμοι. Οι μέρες του προηγούμενου μήνα, έδωσαν λαβές για να γίνουν ξεκαθαρίσματα για να μείνει στον αφρό μόνο ότι αξίζει. Ο υπερβολικός κόσμος που παρέλασε από το μυαλό και την καρδιά σας, θα μπει στο μικροσκόπιο. Αυτοί που έχουν σχέση τύπου facebook, ίσως να χρειαστεί να την τερματίσουν, καθώς τα οφέλη να είναι πια λιγότερα από τα προσδοκώμενα.
Ευκαιρίες αγάπης με: ζωδια

Οι Καρκίνοι, με πολύ δόση Άρη από τον υδάτινο Σκορπιό, ίσως να χρειαστεί να μετριάσουν τον λόγο και τις κινήσεις τους, καθώς τίποτα δεν κινείται με τον τρόπο και τις ταχύτητες που επιθυμούν. Από τις 10-20/01/16, τα πάντα θα παραμείνουν στάσιμα και ίσως και σε σημείο εκνευρισμού. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και μην ωθείτε τις συναισθηματικές καταστάσεις στα άκρα τους.
Ευκαιρίες αγάπης με: ζωδια της Γης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για τους Λέοντες που είναι σε συζητήσεις – διαδικασίες χωρισμού, οι μέρες του Υδροχόου, θα δώσουν μια ακόμη ευκαιρία για καλύτερη συνεννόηση. Πολλές και οι ευχάριστες γνωριμίες σε όσους, αναζητούν κάτι διαφορετικό. Ηθική και συναισθηματική επιβράβευση σε όσους, περίμενα τον σύντροφο τους, να ολοκλήρώση προσωπικές του υποθέσεις, μετακίνηση – οικονομική εξέλιξη.
Ευκαιρίες αγάπης με: ζωδια του Αέρα

Αντιμέτωποι με το άσχημο παρελθόν, θα έρθουν όλοι οι Παρθένοι, που ποτέ δεν αποφάσισαν να κόψουν τελείως τις επαφές με αυτό. Πολλά και τα θέματα που καλείστε να σώσετε στο παρά πέντε με σε παραπαίουσες σχέσεις και γάμους. Αυτοί που είναι αυτήν την εποχή σε ταυτόχρονες ‘περιπέτειες’, θα πρέπει να είναι αρκετά πιο μαζεμένοι…καθώς υπάρχει κίνδυνος αποκαλύψεων.
Ευκαιρίες αγάπης με: ζωδια του Αέρα

Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Όλοι οι πλανήτες έχουν συμμαχήσει υπέρ της δικής σας ευτυχίας. Άπειρες οι ευκαιρίες…που θα παρουσιαστούν, για να ισορροπήσουν γνωριμίες – δεσμοί και γάμοι. Μετά τις 12-02-16, θα υπάρξει ένα καλύτερο κλίμα στις διαπροσωπικές επικοινωνίες, που θα φωτίσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι τους, εκ πεποιθήσεως, θα αρχίσουν να κάμπτονται!
Ευκαιρίες αγάπης με: ζωδια του Νερού

Εσείς οι Σκορπιοί, αφήστε τους λοιπούς, απλά να σας κοιτάνε και να σας θαυμάζουν. Είσαστε κάτω από την εύνοια των ισχυροτέρων πλανητών και μέχρι τα τέλη του μήνα Φεβρουαρίου, ο κόσμος είναι όλος δικός σας. Για τους εν σχέση, πολλές οι ευχάριστες ειδήσεις που προκύψουν και θα συμπληρώσουν την ευτυχία τους. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα τύχουν επανενώσεων… και οι ελεύθεροι, θα δεχτούν κύμα νέων επαφών…. που θα τους εκπλήξουν.
Ευκαιρίες αγάπης με: ζωδια του Αέρα

Για τους Τοξότες που αναρωτιούνται για την ερωτική τους τύχη, τα νέα είναι καλά. Ο Κρόνος που ήδη σας έχει αποδείξει την αξία των προηγούμενων εμπειριών. Οι μέρες από τις 05-14/02.16, σας δίνουν την δυναμική – υπεροχή να περάσετε σε μεγάλα ξεκαθαρίσματα του παρελθόντος και του μέτριου παρόντος, χωρίς να φοβηθείτε, και πάλι την μοναξιά. Άλλωστε το ζωδιο σας, δεν φημίζεται για τις εκπτώσεις στην αγάπη.
Ευκαιρίες αγάπης με: ζωδια του Αέρα

Όλοι οι Αιγόκεροι έχουν την αποκλειστική εύνοια της Αφροδίτης. Είστε ίσως από τα μοναδικά ζω δια, που θα έχει τις περισσότερες επανασυνδέσεις αυτήν την εποχή. Οι μέρες είναι αρκετά καλές για επανατοποθετήσεις και πορεία ζωής. Ακόμη και σχέσεις που τελείωσαν άδοξα, πριν καιρό, θα έχουν την ευκαιρία μέσα στον Φεβρουάριο, να βρουν τον δρόμο της επανένωσης και επιτυχής εξέλιξης.
Ευκαιρίες αγάπης με: ζωδια της Φωτιάς.

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μυστικά και πάθη χαρακτήρισαν τους Υδροχόους το προηγούμενο διάστημα. Χωρισμοί και επανασυνδέσεις σας ταλαιπώρησαν όλους. Ωστόσο τώρα που είναι ο δύσκολος Άρης από τον ζωδιακό Σκορπιό, οι μέρες μέχρι τις αρχές του Ιχθύ 19/02, θα είναι ιδανικές για να αποφασίσετε ποιοι από όλους αυτούς του παλιούς και του νεότερους… μπορούν να παραμείνουν και να σας. συμπληρώσουν ιδανικά.
Ευκαιρίες αγάπης με: ζωδια της Γης

Για τους Ιχθείς, δυσκολίες και ανακατατάξεις υπήρξαν… και θα συνεχίσουν να υπάρχουν στην ερωτική σας καθημερινότητα. Πολύ κόσμος θα παρελάσει από δίπλα σας και θα σας κοιτάξει έντονα… ανταποκριθείτε. Αυτοί που είναι χωρισμένοι πρόσφατα, ας δώσουν μια ευκαιρία ακόμα σε προσπάθεια από το ταίρι τους. Οι ελεύθεροι ας διαλέξουν πιο συνετά.
Ευκαιρίες αγάπης με: ζωδια του Νερού