Ερωτικες προβλεψεις ζωδιων ανα ωροσκοπο, Απρίλιος 2016

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων ανά ωροσκόπο, Απρίλιος

Ο μήνας Απρίλιος, δηλώνει τις καλές του προθέσεις σε όλους τους ζωδιακούς συνδυασμούς.

Ζωδια της Φωτιάς με ωροσκόπο σε ζωδιο της Φωτιάς:
Το ισχυρό σας ένστικτο θα σας οδηγήσει στην σωστή επιλογή και απόφαση για την ερωτική σας ζωή. Για όσους έχουν πάρει πολλές υποσχέσεις για γάμος – συγκατοίκηση – διαζύγιο κτλ, ας κρατήσουν μικρό καλάθι, γιατί θα απογοητευτούν. Δεν αποκλείεται και να ανακαλύψετε και πληροφορίες γύρω στην νέα σελήνη που θα σας εκπλήξουν.
Ερωτικές ημέρες: 11 και 18 Απριλίου

 

Ζωδια της Φωτιάς με ωροσκόπο σε ζωδιο της Γης:
Ο Ερμής και η Σελήνη σας δίνουν το έναυσμα, για να δείτε πολύ πιο σοβαρά την αισθηματική σας ζωή, που σίγουρα στην μορφή που είναι τώρα, δεν σας αντιπροσωπεύει. Οι συμφωνίες που έχετε κάνει τυχόν, με τον άνθρωπο σας, θα αποδώσουν καρπούς, το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Για τους χωρισμένους, η τύχη θα τους χαμογελάσει σύντομα.
Ερωτικές ημέρες: 08 και 20 Απριλίου

zodia-taro-45

Ζωδια της Φωτιάς με ωροσκόπο σε ζωδιο του Αέρα:
Οι ημέρες αποκλείουν κάθε σκέψη για ρίσκο και σε όλους τους τομείς. Τα αστρολογικά δεδομένα στον πύρινο οίκο του Τοξότη, σας δίνουν δυσκολίες και ανατροπές μέχρι και τις 14-04. Ακόμη και οι σχέσεις που είναι σχετικά φρέσκιες, θα έχουν καθυστερήσεις στη πορεία τους η θα αναθεωρηθούν. Οι προοπτικές θα ανανεωθούν, μέσα από παρέμβαση τρίτων και φιλικών προσώπων.
Ερωτικές ημέρες: 02 και 22 Απριλίου

Ζωδια της Φωτιάς με ωροσκόπο σε ζωδιο του Νερού:
Ασυμφωνίες υπάρχουν παντού. Οι μέρες με έναν ανάδρομο Κρόνο είναι σίγουρα περίεργες και αντιφατικές. Τυχόν θέματα του παρελθόντος, να σας απασχολήσουν και να σας αναστατώσουν παράλληλα. Λίγο καλύτερο θα είναι το διάστημα μετά τις 11-04, για όλους αυτούς που προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες τους μέσα στον δεσμό τους.
Ερωτικές ημέρες: 06 και 14 Απριλίου

tarw-taro-xartomanteia

Ζωδια της Γης με ωροσκόπο σε ζωδιο της Γης:
Καλείστε άμεσα να βάλετε τάξη στο χαοτικό περιβάλλον σας, που ίσως και να είναι προσωπικό σας δημιούργημα. Ξεκινήστε με μια πιο αυστηρή αυτοκριτική και επεκτείνετε την εκεί που πιστεύετε, ότι χρειάζονται ρυθμίσεις. Μην ξεχνάτε ποτέ την γλώσσα της διπλωματίας. Επιπροσθέτως, θα έχετε καλές ειδήσεις από οικονομικές σας υποθέσεις.
Ερωτικές ημέρες: 10 και 23 Απριλίου

Ζωδια της Γης με ωροσκόπο σε ζωδιο του Αέρα:
Ο ερωτικός σας τομέας έχει γίνει ιδιαίτερα ασταθής. Σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι ατυχίες γενικότερα συγκυρίες της ζωής σας. Ένα σκηνικό αστρολογικό επίσης που σας κόβει την φόρα, σε αυτά που επιδιώκετε. Θα σας απασχολήσει και μια υπόθεση χωρισμού που ακόμη τραβάει και μέχρι το παρόν. Όλες οι εκκρεμότητες που είχατε θα εμφανιστούν, και παραδόξως για τον δύσκολο ζωδιακό σας συνδυασμό, θα τα λύσετε σχετικά γρήγορα και με επιτυχία.
Ερωτικές ημέρες: 11 και 28 Απριλίου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ζωδια της Γης με ωροσκόπο σε ζωδιο του Νερού:
Αυτόν τον μήνα θα ασχοληθείτε πιο ενεργά με την δική σας ζωή και λιγότερο με των υπολοίπων. Ίσως είναι και ένας καλός τρόπος για να ισορροπήσετε το μυαλό και την ψυχή σας, από ερωτικές απογοητεύσεις και προβλήματα πάσης φύσεως. Τα καλύτερα θα σας φανερωθούν, από την εποχή της εισόδου του Ταύρου, που όλα θα δώσουν το καλύτερο τους αποτέλεσμα, αισθηματικά και οικονομικά.
Ερωτικές ημέρες: 14 και 26 Απριλίου

Ζωδια του Αέρα με ωροσκόπο σε ζωδιο του Αέρα:
Ένα ιδανικό χρονικό διάστημα για όλους ανεξαιρέτως τους αέρηδες εις διπλούν, που επιθυμούν να μεταβούν σε θετικές αλλαγές στην ερωτική τους καθημερινότητα. Σκέψης ανανέωσης θα φέρει ο ανάδρομος Κρόνος απέναντι σας, όπου και νέες γνωριμίες θα εισέλθουν στην καθημερινότητα σας και θα σας συμπληρώσουν ιδανικά. Επωφεληθείτε από ευκαιρίες από τον φιλικό σας περίγυρο.
Ερωτικές ημέρες: 05 και 06 Απριλίου

tarw-wroskopio-4

Ζωδια του Αέρα με ωροσκόπο σε ζωδιο του Νερού:
Υπάρχουν πολλά ζητήματα προς τακτοποίηση. Ο μήνας του Κριού – Ταύρου, θα σας πιέσει για να τα λύσετε και να προχωρήσετε είτε μόνοι και ισορροπημένοι είτε με το ταίρι σας και σε καλύτερη διάθεση και με την τόλμη για αποφάσεις ζωής. Για τους ταλαιπωρημένους, που είναι σε φάση χωρισμού ή έχουν ήδη χωρίσει…θα δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και μέχρι τις 20 του μήνα Απριλίου, όλα θα έχουν αποκατασταθεί.
Ερωτικές ημέρες: 12 και 24 Απριλίου

Ζωδια του Νερού με ωροσκόπο σε ζωδιο του Νερού:
Σας είναι όλα αδιάφορα και μακρινά. Οι τελευταίες εβδομάδες με τον Κρόνο – Δία, να σας δείχνουν έναν πολύ δύσκολο δρόμο… σας έχουν απομακρύνει από την ρομαντική σας πλευρά. Αυτοί που βιώνουν μια δύσκολη ερωτική σχέση θα μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν τις προσθέσεις τους, και ίσως και να αποχωρήσουν. Οι επιστροφές και οι επανασυνδέσεις με το παρελθόν θα γίνουν πολύ της μόδας.
Ερωτικές ημέρες: 15 και 19 Απριλίου