Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.03 Τετάρτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 01.03 Τετάρτη

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 31. Ο Ήλιος ( Άσος Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Πρόταση γάμου
2) Ανακοίνωση για εγκυμοσύνη
3) Χρήμα από επιχειρήσεις

zodia-taro-45

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Όλα έχουν ανατραπεί στην καθημερινότητα σας, από την ώρα που ο σύντροφος σας ζήτησε λίγο χρόνο χώρια σας. Αυτό όμως θα λήξει υπέρ σας.

ζωδια – Καρκίνος: Αν κάνετε τώρα μια σοβαρή κουβέντα με τον άνθρωπο σας, το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να τον φέρετε πραγματικά πιο κοντά στα δικά σας θέλω.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε μέσα σε όλα. Αυτό σας δίνει και μια καλύτερη ψυχολογία, για να πλησιάσετε πιο άνετα τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ακόμη και για επανασύνδεση.

ζωδια – Αιγόκερως: Το θάρρος της γνώμης σας αλλά και τα στιβαρά σας χαρακτηριστικά, είναι και αυτά που έλκουν έναν νέο σύντροφο κοντά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε μπλεχτεί λίγο. Το μυαλό σας είναι μονίμως απασχολημένο με τα άσχημα που περάσατε στο παρελθόν. Κάντε την προσπάθεια σας να ξεφύγετε από αυτό.

ζωδια – Λέων: Εσείς που αυτήν την εποχή έχετε δύο αγάπες, μέσα στην καρδιά σας, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε μια τελική απόφαση, προς χάριν όλων.

ζωδια – Σκορπιός: Η μοναξιά είναι κάτι που τελειώνει μέσα στις επόμενες ημέρες, του Μαρτίου. Το σύμπαν στέλνει νέο κόσμο γύρω σας, για να επιλέξετε την επόμενη σας σχέση.

ζωδια – Υδροχόος: Εσείς και ο σύντροφος σας μέσα στον νέο μήνα, είναι πιθανόν να θελήσετε, να ανοίξετε συζητήσεις, γύρω από μελλοντικές δεσμεύσεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Το μυαλό σας είναι κοφτερό, και έχει έρθει η ώρα για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Σίγουρα ότι και να αποφασίσετε θα είναι το σωστό.

ζωδια – Παρθένος: Πολλά τα λόγια και οι προσφορές που είναι γύρω σας και σας δελεάζουν συνέχεια. Είναι θέμα λίγου χρόνου, να βρείτε το επόμενο ταίρι σας.

ζωδια – Τοξότης: Όλα έχουν μπει πια σε μια σειρά. Αυτό που απομένει είναι να πάρετε και μια οικονομική ανάσα και να ολοκληρώσετε τους προσωπικούς σας στόχους.

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε το επίκεντρο της προσοχής κάποιου, από τον επαγγελματικό σας χώρο. Μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρξουν και οι εξομολογήσεις.