Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.08 Σαββάτο

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.08 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 24. Η Καρδιά ( Βαλές Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Αγάπη ζευγαριών
2) Νέος έρωτας
3) Επιχειρηματική εξέλιξη

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είσαστε ξαφνιασμένοι, με όλα αυτά που έχουν γίνει, μέσα στην σχέση σας. Αυτό που έχει στο τώρα σημασία είναι να βρείτε την κρυμμένη αλήθεια.

ζωδια – Καρκίνος: Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και τον άνθρωπο σας, πια να συμπλέει με όλα αυτά που τόσο καιρό … εσείς ζητάτε να γίνουν.

ζωδια – Ζυγός: Οι θέσεις σας είναι κάθετες και αυτό σίγουρα έχει ξεβολέψει πολλούς. Δεν πειράζει, όποιος τολμά θα σας κάνει τις δικές του προτάσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν έχετε κάτι να κάνετε, παραπάνω. Όλα αυτά που έχετε να προσφέρετε στον άνθρωπο σας, να έχετε κάνει, και περιμένετε τις δικές του κινήσεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις, πιο σοβαρές για το μέλλον σας με τον άνθρωπο σας. Όλα εξελίσσονται ραγδαία.

ζωδια – Λέων: Αν δεν έχετε πια την θέληση και την δυναμική, για να κρατήσετε όρθια την σχέση σας, σίγουρα κάτι λάθος πια γίνετε με την αρχική σας επιλογή.

ζωδια – Σκορπιός: Μην απορείτε κάποιες φορές, που τα ταίρια σας, σας αφήνουν και φεύγουν, ακόμη και χωρίς δικαιολογία. Ίσως και να φταίτε σε κάτι εσείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Υδροχόος: Μην κοιτάτε τι έγινε στο παρελθόν. Δεν έχει κανένα νόημα. Ο μέρες είναι απλά εξαιρετικές για εσάς, και αυτά που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Δεν σας λείπει κάτι τελικά, απλά εσείς είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί. Αφήστε τους άλλους, να σας δώσουν αυτά, που σας αξίζουν.

ζωδια – Παρθένος: Οι σκέψεις και τα λόγια του ανθρώπου σας, θα σας καθησυχάσουν και το μόνο βέβαιο είναι ο Σεπτέμβριος … θα φέρει δεσμεύσεις.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια – Τοξότης: Τα ερωτικά σας λόγια, έχουν πιάσει στα δίκτυα του έρωτα, έναν γνωστό – συνεργάτη σας, που σας πλησιάζει με τις δικές του προτάσεις.

ζωδια – Ιχθύς: Ίσως και να πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη, πριν να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις … γύρω από πρόταση για επανασύνδεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις