Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.08 Κυριακή

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.08 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 33. Το Κλειδί ( 08 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Νέα από το παρελθόν
2) Αλήθειες ερωτικές
3) Εργασία καινούργια

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Βάλτε σε μια λογική σειρά, τις σκόρπιες σας σκέψεις. Επίσης, μην χάνετε τον καιρό σας, με άτομα και ιδιαίτερες καταστάσεις, που μόνο σας ταλαιπωρούν.

ζωδια – Καρκίνος: Όλα έχουν κάτι να σας πουν. Κάθε τι που συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή, αυτό τον καιρό, καλό θα ήταν να το παρατηρείτε περισσότερο.

ζωδια – Ζυγός: Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε μια είδηση, που θα αναφέρεται σε μια καλή κίνηση – πρόταση, που μια καινούργια σας γνωριμία, που την έχετε γοητεύσει.

ζωδια – Αιγόκερως: Το άτομο που έχετε στο πλάι σας, δεν μπορεί αυτήν την εποχή να σας δώσει κάτι περισσότερο. Τελικά, ίσως και να χρειάζεται χρόνο από εσάς.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αν δεν επιθυμείτε να κάνετε κάτι πιο σοβαρό και επίσημο με τον σύντροφο σας, θα ήταν θεμιτό από την πλευρά σας, να του το πείτε άμεσα.

ζωδια – Λέων: Η διάρκεια την μοναξιάς σας δηλώνει, ότι και οι απαιτήσεις σας στην αγάπη, είναι πολύ μεγάλες. Δεν πειράζει… έτσι διασφαλίζετε την ποιότητα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Ο άνθρωπος σας, έχει πολλά να κάνει αυτές τις ημέρες, και ίσως και να χρειαστεί να αναβάλετε τις διακοπές ή κάποιο άλλο πρόγραμμα σας.

ζωδια – Υδροχόος: Οι σκέψεις που κάνετε για αυτά που σας έχει προτείνει ο σύντροφος σας, συμπλέουν στον μέγιστο … και πιθανόν από τον Σεπτέμβριο να υπάρξουν και δεσμεύσεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αυτά που κάνετε τα περίεργα, οι διπλές καταστάσεις που διατηρείτε και όλα τα άλλα, ίσως και να σας βάλουν σε μπελάδες με τον άνθρωπο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια – Παρθένος: Έχετε δώσει πολύ χρόνο σε ανθρώπους κοντινούς σας, για να σας αποδείξουν την αξία τους. Τώρα καλείστε και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ζωδια – Τοξότης: Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Αύγουστος, σας δίνουν πολλές και διαφορετικές ευκαιρίες στην αγάπη, για να βρείτε και πάλι τον δρόμο σας.

ζωδια – Ιχθύς: Η καρδιά σας, για ακόμη μια φορά, έχει πληγωθεί πολύ και αυτό δεν είναι και ότι πια ότι καλύτερο. Προστατέψτε λοιπόν παραπάνω τον εαυτό σας.

zodia-zvdia-75