Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.08 Παρασκευή

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.08 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 24. Η Καρδιά ( Βαλές Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτικές εξομολογήσεις
2) Νέος έρωτας
3) Συνεργασία εργασιακή

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Από όλα αυτά που έχετε ακούσει για τον σύντροφο σας, είναι αναληθή. Όπως όμως και να έχουν τα πράματα, εσείς μην δίνετε γύρω – γύρω δικαιώματα.

ζωδια – Καρκίνος: Η καρδιά σας είναι λαβωμένη, από τα λάθη και τις άσχημες καταστάσεις που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας. Κάντε μια ακόμη προσπάθεια.

ζωδια – Ζυγός: Δεν υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος αυτήν την εποχή, για να πάτε και πάλι πίσω στο παρελθόν και να ψάξετε για εξηγήσεις και επανενώσεις.

ζωδια – Αιγόκερως: Η σκέψη σας είναι σε έναν νέο έρωτα που έχει προκύψει αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Μην πιέσετε για εξομολογήσεις, δώστε χρόνο σε όλους.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αν επιθυμείτε να κάνετε τις προτάσεις σας, στον άνθρωπο σας, για κάτι περισσότερο στο μεταξύ σας, αφήστε το καλύτερα για την εποχή του Φθινοπώρου.

ζωδια – Λέων: Όλα τα έχετε ακούσει εσείς! Σχόλια, διαμαρτυρίες κουτσομπολιά για το άνθρωπο σας. Μήπως κάτι από όλα αυτά έχει μια δόση αλήθειας?!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Αν δεν υπάρχουν τρίτα άτομα μέσα στην σχέση σας τελικά, όλα τα άλλα και το κοφτερό σας μυαλό …θα τα λύσετε και σχετικά εύκολα.

ζωδια – Υδροχόος: Οι δράσεις που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό για να έλξετε κάποιον από το παρελθόν σας, έχουν βρει πλέον τον στόχο τους. Περιμένετε τις αντιδράσεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε κάνει το καλύτερο δυνατό για να κρατήσετε την σχέση σας, σε μια ισορροπία. Όλα τα άλλα είναι και στο χέρι της άλλης πλευράς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε πολύ καλά αυτήν την εποχή, χωρίς να σας ενοχλεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος σύντροφος. Από το Φθινόπωρο και μετά όλα αλλάζουν.

ζωδια – Τοξότης: Μπορεί να έχετε πολλά να κάνετε στον οικονομικό – εργασιακό σας τομέα, όμως μην ξεχνάτε και τον άνθρωπο σας, που ζητά την παρουσία σας.

ζωδια – Ιχθύς: Οι μέρες πριν να λήξει ο μήνας, θα σας βάλουν πάνω σε σοβαρά διλήμματα, γύρω από αισθηματικές προτάσεις που θα σας έρθουν από το παρελθόν.

zwdia