Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.08 Σαββάτο

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.08 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 31. Ο Ήλιος ( Άσσος Καρό )
Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Αντρικές προτάσεις δέσμευσης
2) Δράσεις για επανένωση – σμίξιμο
3) Επιχειρηματικά νέα – ειδήσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Κάποιοι τρίτοι – φίλοι – γνωστοί, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας φέρουν ειδήσεις, από μια πρώην ερωτική σας κατάσταση, που σας αναζητά.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Δεν χρειάζεται να ξανα – εκθέσετε τον εαυτό σας, με το να παρακαλάτε κάποιον να σας δώσει χρόνο, αγάπη και προσοχή. Μην το κάνετε.

ζωδια – Ζυγός: Μάλλον αντιμετωπίζετε λάθος τις δύσκολες καταστάσεις, μέσα στην σχέση σας. Ο άγριος και επιθετικός λόγος, δεν θα σας βγάλει πουθενά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Υπάρχουν κάποια ημιτελή θέματα, που θα έρθουν στην επιφάνεια για να τα λύσετε. Αυτό αφορά κυρίως …. την προσωπική σας ζωή.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Υπάρχετε σαν κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, μέσα στο μυαλό και την καρδιά, ενός πρώην ταιριού σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα έχετε συναντήσεις.

ζωδια – Λέων: Θα χρειαστεί να μείνετε σιωπηλοί και καρτερικοί, ως προς τις απαντήσεις, που ζητάτε από τον άνθρωπο σας. Δεν είναι ακόμη έτοιμος.

ζωδια – Σκορπιός: Οι λόγοι σας, έχουν απόλυτα γίνει κατανοητοί, από τον άνθρωπο σας. Το μόνο που απομένει, είναι να βρείτε … και την κοινή πορεία πλέον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Υδροχόος: Θα χρειαστεί να βγάλετε στην επιφάνεια, το επικοινωνιακό – διπλωματικό σας ταλέντο. Το ταίρι σας, έχει κάποιες χάρες να σας ζητήσει.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μην λέτε πράματα και υπόσχεστε, που δεν θα μπορέσετε τελικά να τα πραγματοποιήσετε. Κάποιοι περιμένουν, πολλά από εσάς.

ζωδια – Παρθένος: Το οικονομικό σας θέμα, είναι και αυτό που κατά κύριο λόγο, σας κρατά πίσω από όλα αυτά που πρέπει να κάνετε … μέσα στην αισθηματική σας ζωή.

ζωδια – Τοξότης: Οι διαθέσεις και τα σχόλια των τρίτων, σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να σας ενδιαφέρουν. Εσείς πράξτε … όπως πιστεύετε καλύτερα.

ζωδια – Ιχθύς: Ενεργοποιηθείτε άμεσα. Το Φθινόπωρο πλησιάζει και σας δίνει τις αφορμές και τις ευκαιρίες, για να λύσετε τα προβλήματα μέσα στην σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia