Ερωτικοί προβληματισμοί – Ζώδια Παρορμητικού Σταυρού

tumblr_l3q72zffSm1qalt7yo1_1280-600×375

Ερωτικοί προβληματισμοί – Ζώδια Παρορμητικού Σταυρού

Οι μέρες αυτές, έχουν προσγειώσει τα περισσότερα ζώδια με δύσκολο τρόπο, στην πεζή καθημερινότητα. Έχει ξεκινήσει μια καινούργια, εποχή που δίνει στο μέγιστο την ανάγκη για πραγματοποίηση στόχων, που υπήρξαν καθηλωμένοι στο παρελθόν, και συνάμα την απομάκρυνση ατόμων και καταστάσεων, που δεν λειτουργούν αρμονικά.

 

 

Αναλυτικά οι Παρορμητικοί του ζωδιακού Κύκλου:

Κριός: Είσαστε σε καμπή ζωής κρίσιμη. Πολλά αυτά που πια έχετε την θέληση, να διώξετε πια από την ζωή σας. Είσαστε από τα ζώδια που είναι χορτάτα και πλήρη σε ερωτικές εμπειρίες, άρα η εποχή βοηθά στο να διατηρήσετε μόνο ότι σας συμπληρώνει, και ίσως και να μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας. Το ευχάριστο είναι, ότι δεν θα αισθανθείτε την μοναξιά, καθώς αρκετές και ευχάριστες ειδήσεις σας έρχονται από την οικονομική σας ζωή.
Ευνοημένοι εποχής: 25 / 03, 10 / 04, 15 / 04
Love Luck: ***/**

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Καρκίνος: Είσαστε ανασφαλείς και το γνωρίζετε. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό, καθώς αυτό πλέον σας προστατεύει, από τις επόμενες λαθεμένες συμπεριφορές. Εσείς οι δεσμευμένοι, έχετε ακόμη το χρονικό περιθώριο για να παρουσιάσετε και από την δική σας πλευρά, στον άνθρωπο σας αυτά που θα σας έκαναν μέσα στην σχέση, να λειτουργείτε καλύτερα και με άνεση.
Ευνοημένοι εποχής: 26 / 06, 02 / 07, 17 / 07
Love Luck: ***/**

tarw-taro-xartomanteia

Ζυγός: Είσαστε με πολλές αστρολογικές συνθήκες απέναντι σας, να σας βάζουν όλων των λογιών τις τρικλοποδιές – καθυστερήσεις στις επιδιώξεις σας. Δεν χρειάζεται να αποθαρρύνεστε, από τις ερχόμενες ημέρες, όλα τα καλυτερέψουν, μαζί με την διάθεση του συντρόφου σας για αλλαγές από το τέλος της Άνοιξης και μετά. Οι περισσότεροι Ζυγοί, φέτος θα δεσμευτούν και θα δημιουργήσουν οικογένεια.
Ευνοημένοι εποχής: 29 / 09, 05 / 10, 12 / 10
Love Luck: **/***

Αιγόκερως: Η όρεξη σας για αισθηματικές ανακατατάξεις, είναι στο ζενίθ. Δεν θα χαρίσετε ούτε ένα λεπτό ακόμη σε δύσκολες καταστάσεις και προσωπικές επιλογές, που δεν εξελίσσονται όπως το είχατε σχεδιάσει. Σε αυτό σύμμαχος σας είναι ο ανάδρομος Πλούτωνας που έχει φέρει τα πάνω – κάτω σε σχέσεις και γενικότερα, σε κάθε λογής δεσμό που πρέπει πλέον να θεραπευτεί.
Ευνοημένοι εποχής: 28 / 12, 06 / 01, 11 / 01
Love Luck: ****/*