Ερωτικοί προβληματισμοί – Ζώδια Σταθερού Σταυρού

star_guetteurs

Ερωτικοί προβληματισμοί – Ζώδια Σταθερού Σταυρού

 

Τα περίπλοκα και κρυφά σχέδια του σύμπαντος, είναι με το μέρος του Σταθερού Σταυρού. Ερμής, Αφροδίτης και Ήλιος έχουν συμμαχήσει πάνω στον Ταύρο, προκειμένου να δώσουν ευκαιρίες, αποκαλύψεις, χρήμα, εύνοια σε όσους την ζητούν, για να ισορροπήσουν αυτήν την νέα εποχή, την ζωή τους.

 

Αναλυτικά οι Σταθεροί του ζωδιακού Κύκλου:

Ταύρος: Είσαστε με 3 πλανήτες πάνω στον οίκο σας, για λίγες ημέρες ακόμη και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σπεύσετε, να καλύψετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, τώρα που ακόμη έχετε μεγάλη εύνοια. Μια προσοχή μόνο παραπάνω, στις δελεαστικές οικονομικές προτάσεις που μπορεί να είναι και φούσκα. Για τα ζητήματα καρδιάς, έχετε σίγουρα άπειρες επιλογές, για να στοχεύσετε αυτόν που πραγματικά επιθυμείτε, και φυσικά να τον κατακτήσετε.
Ευνοημένοι εποχής: 25 / 04, 05 / 05, 10 / 05
Love Luck: **/***

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Λέων: Το μυαλό σας θα πρέπει να παράγει αποδοτικές λύσεις, για τα οικογενειακά και τα αισθηματικά σας θέματα, που έχουν αρχίσει και σας στριμώχνουν. Οι δεσμευμένοι Λέοντες, είναι στο στόχαστρο το ανάδρομου Άρη, κάτι που τους δίνει την ψυχική δύναμη, ακόμη και να φύγουν από σχέσεις και συναισθήματα που τους σταματούν από τις επιδιώξεις τους. Η μεγαλοθυμία σας, ας περιμένει.
Ευνοημένοι εποχής: 29 / 07, 03 / 08, 14 / 08
Love Luck: ****/*

tarw-taro-xartomanteia

Σκορπιός: Η εποχή προστάζει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Από αλλαγή συντρόφου, μέχρι αλλαγή εξωτερικής εμφάνισης. Όλα μπαίνουν στον μύλο της μεταμόρφωσης και εσείς καλείστε να αποφασίσετε ποιον και τι θα πάρετε μαζί σας, στο επόμενο βήμα. Οι περισσότεροι που έχουν σταθερές βάσεις, στην ερωτική τους ζωή, θα συνεχίσουν τους επόμενους μήνες, με οικογένεια και σχετικές δεσμεύσεις.
Ευνοημένοι εποχής: 28 / 10, 12 / 11, 20 / 11
Love Luck: **/***

Υδροχόος: Κάτι καλό ενδέχεται να προκύψει σε εσάς, που αποζητάτε να βρείτε κάποιον που θα μπορεί να συμπληρώνει την ψυχή και το απαιτητικό μυαλό σας. Είστε κάτω από μεγάλη πλανητική εύνοια, στους περισσοτέρους τομείς της ζωής σας και αυτό σίγουρα, σας κάνει να αισθάνεστε αισιόδοξοι. Αυτή η καλή ψυχολογία, θα βοηθήσει και τους απόμακρους συντρόφους να ξαναμιλήσουν.
Ευνοημένοι εποχής: 30 / 01, 08 / 02, 15 / 02
Love Luck: **/***