Ερωτικός Οδηγός για άντρες χωρισμένους Άνοιξη

9-logoi-xwrismoy

Ερωτικός οδηγός για Άντρες χωρισμένους Άνοιξη

Οι άντρες τον πρώτο μήνα της Άνοιξης θα έχουν την τιμητική τους, σε όλα τα επίπεδα και ιδίως στο ερωτικό. Οι τολμηροί που θα αποπειραθούν να ξανά-προσεγγίσουν το απόμακρο – χωρισμένο ταίρι τους, έστω και την περίοδο των εκλείψεων, θα έχουν το σύμπαν με το μέρος τους.

 

 

Για τον ανδρικό πληθυσμό του ζωδιακού:

zodia-taro-45

Κριός: Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ημέρες, πριν την πρώτη Έκλειψη του μήνα προκειμένου να βρείτε τον σωστό και ώριμο τρόπο να πλησιάσετε τον άνθρωπο, που ακόμη κρατάει το προσωπικό – ερωτικό σας ενδιαφέρον. Πολλές οι εξελίξεις και για αυτούς που έχουν απομακρυνθεί λόγω χιλιομετρικής απόστασης.
Ερωτική Ημερομηνία: 15 Μαρτίου

Ταύρος: Μην πιέσετε καμία κατάσταση ή άτομο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Οι όψεις της Αφροδίτης δεν σας ευνοούν σε ζητήματα καρδιάς. Οποιαδήποτε κίνηση πιθανόν να λειτουργήσει ανασταλτικά. Για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν ειδήσεις από την άλλη πλευρά.
Ερωτική Ημερομηνία: 20 Μαρτίου

Δίδυμοι: Πολλές από τις παρεξηγήσεις του προηγούμενου καιρού θα βρουν την πορεία τους προς την τελική λύση. Συναντήσεις και συζητήσεις θα λάβουν χώρα μέσα στον Μάρτιο, και θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Επίσης πολλοί και οι γάμοι για το αέρινο ζωδιο που θα αποφασιστούν μεταξύ των εκλείψεων.
Ερωτική Ημερομηνία: 21 Μαρτίου

Καρκίνος: Αντιμετωπίζετε με άκρα αυστηρότητα τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν από την μεριά του συντρόφου σας. Αυτό σίγουρα δεν θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των σχέσεων. Από τις 10-03 και ύστερα μπορείτε, να ξαναμπείτε σε μια διαδικασία συζητήσεων με νέες και πρακτικές προτάσεις.
Ερωτική Ημερομηνία: 08 Μαρτίου

Λέων: Θα αναζητήσετε τις αληθινές απαντήσεις στα πονεμένα ερωτήματα σας, ίσως και από τρίτα περιβάλλοντα. Πάνω σε αυτή σας την προσπάθεια πολλές οι ‘περίεργες’ ειδήσεις που θα μάθετε. Από τις 10/03 και μετά, είναι η καλύτερη περίοδος του μήνα για να προχωρήσετε σε πρακτικές αλλαγές.
Ερωτική Ημερομηνία: 04 Μαρτίου

Παρθένος: Δύσκολη θα είναι η πρώτη περίοδος των 8-10 ημερών του Μαρτίου, καθώς ο κυβερνήτης σας θα προβεί σε αποκαλύψεις και για εσάς και τον ιδιαίτερο άνθρωπο σας. Οι περισσότεροι που είναι σε φάση απομάκρυνσης, θα χρειαστεί να ψάξουν αρκετά πιο βαθιά για να βρουν την αλήθεια που θα τους οδηγήσει στην επανένωση.
Ερωτική Ημερομηνία: 02 Μαρτίου

Ζυγός: Από τις 12 Μαρτίου που η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς, μπορείτε και να πραγματοποιήσετε αυτά που έχετε ήδη πλάσει στο μυαλό σας. Επικρατεί ένα κλίμα αναταραχής στους περισσότερους και αυτό σίγουρα επηρεάζει και την άλλη πλευρά. Πολλά από τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, μπορούν με την δική σας παρέμβαση να διορθωθούν.
Ερωτική Ημερομηνία: 09 Μαρτίου

Σκορπιός: Με ενθουσιασμό θα υποδεχτείτε τον νέο μήνα και τις καλές ειδήσεις και εκπλήξεις – δώρα που θα σας φέρει. Το πάθος δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη και μετά τον χωρισμό. Οι όψεις του κυβερνήτη σας στο επόμενο ζωδιο, τους φιλικούς Ιχθείς θα σας παρουσιάσει ευκαιρίες για επαφή.
Ερωτική Ημερομηνία: 10 Μαρτίου

Τοξότης: Οι λάθος εκτιμήσεις σας ήταν και το μεγάλο σφάλμα που σας οδήγησε στον άσχημο χωρισμό. Οι δύο εκλείψεις θα σας δώσουν την δυναμική να πλησιάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με την λογική της συγνώμης και της αποκατάστασης των σχέσεων.
Ερωτική Ημερομηνία: 17 Μαρτίου

Αιγόκερως: Προβλήματα συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Μέσα σε όλα αυτά καλείστε, αν επιθυμείτε να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή, να βρείτε τι ακριβώς έφταιξε και τώρα είστε στην μοναξιά. Με νηφαλιότητα και διάλογο όλα μπορούν να επιλυθούν.
Ερωτική Ημερομηνία: 28 Μαρτίου

Υδροχόος: Έχετε την πλήρη εύνοια του σύμπαντος μέχρι τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, που η Αφροδίτη και ο Ερμής θα είναι ακόμη στον ζωδιακό σας οίκο. Αυτό σας δίνει την πρακτικές ευκαιρίες να ξαναπλησιάσετε παλιές σας ιστορίες που για λάθος λόγους – παρεξηγήσεις και υπερβολές, απομακρύνθηκαν από κοντά σας.
Ερωτική Ημερομηνία: 19 Μαρτίου

Ιχθείς: Είσαστε οι πρωταγωνιστές. Όλο το αστρολογικό σκηνικό σας ευνοεί με όψεις για να προσελκύσετε και πάλι κοντά σας, το αγαπημένο σας πρόσωπο. Σχεδόν η πλειοψηφία των Ιχθύων θα καταφέρει μέσα από διπλωματικό διάλογο και σωστή προσέγγιση, να φέρει και πάλι τις ισορροπίες στην προσωπική του ζωή.
Ερωτική Ημερομηνία: 30 Μαρτίου