Ερωτικός Οδηγός για γυναίκες χωρισμένες Άνοιξη

xwrismos-mathima

Ερωτικός οδηγός για Γυναίκες χωρισμένες Άνοιξη

Ο Μάρτιος θα προσφέρει μια πλειάδα από ευκολίες στις γυναίκες, που είναι μόνες είτε από άποψή είτε μετά από χωρισμό, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις επιδιώξεις τους. Η δυναμική κίνηση της Αφροδίτης στους Ιχθείς, θα δώσει μια νότα ρομαντισμού και αγωνίας, που θα αναστατώσει.

 

Για τον γυναικείο πληθυσμό του ζωδιακού:

zodia-taro-45

Κριός: Μικρές αποδράσεις θα χρησιμοποιήσετε έτσι ώστε να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο των απογοητεύσεων. Από τις 15/03 και μετά όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν και να παρουσιάζουν ανοιχτούς δρόμους στην επικοινωνία για επανένωση με αγαπημένα πρόσωπα… και με γοργούς ρυθμούς.
Ερωτική Ημερομηνία: 21 Μαρτίου

Ταύρος: Η απόλυτη συγκέντρωση που έχετε σαν ζωδιο, θα σκορπίσει στην πρώτη έκλειψη και μέσα από νέα που θα έρθουν από τον χωρισμένο σύντροφο – σύζυγο σας. Οι μέρες ευνοούν επιστροφές και συζητήσεις πάνω σε λογικά και ώριμα πλαίσια, με σκοπό την επίλυση των εκκρεμοτήτων.
Ερωτική Ημερομηνία: 10 Μαρτίου

Δίδυμοι: Θα ανταμειφθείτε για την ατελείωτη υπομονή σας. Όλοι οι Δίδυμοι έχουν αυτήν την εποχή κάποια συναισθηματική εκκρεμότητα, με το περίπλοκο παρελθόν τους. Από την στιγμή που ο Κυβερνήτης σας θα περάσει στον ζωδιακό οίκο των Ιχθύων, θα δρομολογηθούν αλλαγές που θα σας χαροποιήσουν.
Ερωτική Ημερομηνία: 06 Μαρτίου

Καρκίνος: Έχετε ήδη καλλιεργήσει μέσα στο μυαλό σας τους τρόπους και το χρόνο, στον οποίο θα κινηθείτε έτσι ώστε να πείσετε κάποιο άτομο, που σας ενδιαφέρει να σας δώσει μια ευκαιρία ακόμη. Θα το καταφέρετε από τις 12/03 και ύστερα, που όλο το αστρολογικό γίγνεσθαι σας υποστηρίζει.
Ερωτική Ημερομηνία: 23 Μαρτίου

Λέων: Η αίσθηση μοναξιάς και απομόνωσης που υπάρχει στο μυαλό σας είναι απλά απόρροια, μιας σειράς από επικοινωνιακά λάθη που κάνατε το προηγούμενο διάστημα. Ο συνδυασμός των όψεων Ερμή – Αφροδίτης, θα σας δώσει την απαραίτητο δυναμισμό και θέληση να κάνετε τις κινήσεις σας με σκοπό της επανένωση.
Ερωτική Ημερομηνία: 11 Μαρτίου

Παρθένος: Ευνοήσετε για πάσης φύσεως ερωτικό ζήτημα. Όλος ο μήνας του Μαρτίου και πριν την αλλαγή του ζωδίου σε Κριό, θα σας σπρώξει σε αποφάσεις για την κατάκτηση της καρδιάς του προσώπου που σας απασχολεί. Η δική σας πρωτοβουλία, θα είναι αυτή που θα ταρακουνήσει στα στάσιμα ύδατα.
Ερωτική Ημερομηνία: 08 Μαρτίου

Ζυγός: Ενεργοποιηθείτε καθώς πολλές οι αλλαγές, που θα σας προκύψουν μέχρι την πρώτη έκλειψη του Μαρτίου. Δώστε την πρέπουσα σημασία στην κάθε λεπτομέρεια, και αφήστε το σύμπαν να σας δείξει τα σημάδια για τον τρόπο που θα ξανακερδίσετε το συντροφικό σας ταίρι.
Ερωτική Ημερομηνία: 29 Μαρτίου

Σκορπιός: Η επαναστατική και ανατρεπτική σας διάθεση, και με ένα Άρη να σας πυρπολεί, σίγουρα σας έχουν φέρει στην κατάσταση την τωρινή της μοναξιάς και της ερωτικής απογοήτευσης. Ωστόσο, πολλά αυτά που από τις 12/03, θα τροποποιηθούν στο να τροποποιηθούν οι άσχημες συνθήκες στην ζωή σας.
Ερωτική Ημερομηνία: 30 Μαρτίου

Τοξότης: Η εσωτερική σας δύναμη και η υπομονή, θα σας κάνει να κερδίσετε τους στόχους σας. Οι μέρες που θα πλησιαστείτε από το πρώην συντροφικό σας ταίρι είναι λίγες. Οι όψεις του Κρόνου με την Αφροδίτη, ξεκαθαρίζουν το σκοτεινό τοπίο, και σας δίνουν τις καλές αφορμές για διάλογο και εποικοδομητικές συναντήσεις.
Ερωτική Ημερομηνία: 11 Μαρτίου

Αιγόκερως: Δρομολογούνται εν αγνοία σας, πολλές και ευχάριστες αλλαγές για την προσωπική σας ζωή. Το βαθύ συναισθήματα ατόμου που ανήκει στο παρελθόν σας, ίσως και μακρινό, θα ενεργοποιηθεί με την κινητικότητα της Αφροδίτης στο επόμενο ζωδιο, και θα σας δώσει τις ευκαιρίες για επανασύνδεση με νέους όρους.
Ερωτική Ημερομηνία: 05 Μαρτίου

Υδροχόος: Έχετε όλο το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, για να δράσετε προκειμένου να πλησιάσετε το άτομο που σας έχει γοητεύσει το μυαλό και την καρδιά. Όλα σας ευνοούν ακόμη και στην όποια προσπάθεια σας, να επανασυνδεθείτε με μια δύσκολη περίπτωση του πρόσφατου παρελθόντος σας.
Ερωτική Ημερομηνία: 01 Μαρτίου

 

Ιχθείς: Οι ατυχίες του προηγούμενου διαστήματος είναι πια ξεχασμένες από όλες τις πλευρές. Όλα τα άστρα και οι εύνοια τους…θα σας περικυκλώνουν τον μήνα του Μαρτίου, για να κάνετε άμεσα πραγματικότητα, αυτά που έχετε σχεδιάσει για τον άνθρωπο που σας έλκει.
Ερωτική Ημερομηνία: 31 Μαρτίου