Ευνοϊκές και Δύσκολες ημέρες Ιουνίου

krios-zvdia-astrology

Ευνοϊκές και Δύσκολες ημέρες Ιουνίου

Ζώδια της Φωτιάς:

Κριός: Τα περισσότερα που θα συμβούν στην ερωτική σας ζωή, θα είναι μόνο για το καλό σας.Πολύς ο κόσμος που θα σας ζητήσει εξηγήσεις για λάθη του παρελθόντος. Ετοιμαστείτε για μεγάλες αλήθειες.
Ευνοϊκές ημέρες: 10 και 17 Ιουνίου
Προσοχή στις: 11 και 19 Ιουνίου

Λέων: Δυναμικά ξεκινάει ο Ιούνιος, και μια ακόμη μεγαλύτερη ώθηση την ημέρα της νέας Σελήνης στις 05-06. Υποθέσεις που δεν κινούνται προς την κατεύθυνση, που είχατε σχεδιάσει, θα τις τερματίσετε πριν αλλάξει το ζώδιο, από Δίδυμο σε Καρκίνο.
Ευνοϊκές ημέρες: 11 και 19 Ιουνίου
Προσοχή στις: 14 και 10 Ιουνίου

 

Τοξότης: Παραμένετε και αυτόν τον μήνα σε πλήρη έλεγχο όλων των καταστάσεων. Οι αστρολογικές όψεις του Άρη με τον Κρόνο, σας δίνουν την ισχύ να φέρετε και πάλι κοντά σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει, ακόμη και αν αυτήν την περίοδο είσαστε χωρισμένοι.
Ευνοϊκές ημέρες: 17 και 22 Ιουνίου
Προσοχή στις: 02 και 26 Ιουνίου

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ζώδια της Γης:

Ταύρος: Οι προδιαγραφές σας είναι ιδιαίτερα δύσκολες, έτσι ώστε κάποιος να σας πλησιάσει εν αρχή και μετά να σας κατακτήσει. Μεγάλη η κινητικότητα στις τάξεις των ελεύθερων, που από τις 20 του Ιουνίου και μετά, θα καταφέρουν να εντοπίσουν το ιδιαίτερο άτομο των προδιαγραφών τους.
Ευνοϊκές ημέρες: 05 και 17 Ιουνίου
Προσοχή στις: 11 και 19 Ιουνίου

Παρθένος: Είσαστε και αυτό τον μήνα κάτω από αστρολογική τύχη. Οι χωρισμένοι θα έχουν ανέλπιστες ειδήσεις – προτάσεις, που θα τους δώσουν την ευκαιρία διάλογου και επανασύνδεσης. Ακόμη και αυτοί που θα ταξιδέψουν ένεκα διακοπών, ίσως και να βρεθούν μπροστά στον άνθρωπο των ονείρων τους.
Ευνοϊκές ημέρες: 08 και 30 Ιουνίου
Προσοχή στις: 12 και 14 Ιουνίου

Αιγόκερως: Δείτε την καλή πλευρά του Πλούτωνα. Όλος ο Ιούνιος σας φωτίζει τα σκοτεινά σημεία της σχέσης σας, και σας βάζει μπροστά σε αποφάσεις. Μην εθελοτυφλείτε πια μπροστά, σε προβλήματα και πόσο μάλλον όταν αυτά, δεν τα δημιουργείτε εσείς.
Ευνοϊκές ημέρες: 04 και 12 Ιουνίου
Προσοχή στις: 08 και 11 Ιουνίου

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια του Αέρα:

Δίδυμοι: Είναι οι μέρες σας. Νέες κατακτήσεις, έκτακτα έσοδα και ξεκαθαρίσματα εκκρεμοτήτων, απλώνονται μπροστά σας και σας αλλάζουν προς το καλύτερη την καθημερινή σας ζωή. Εσείς οι αδέσμευτοι, αναμείνατε την πανσέληνο και τα δώρα της.
Ευνοϊκές ημέρες: 09 και 20 Ιουνίου
Προσοχή στις: 18 και 3 Ιουνίου

Ζυγός: Θεωρείτε εσείς σαν ιδιαίτερα ζώδια, ότι πια έχει έρθει η ώρα να αποτινάξετε από πάνω σας, οτιδήποτε βαραίνει την ψυχολογία σας. Είτε αυτό λέγεται φιλικές σχέσεις, είτε ένας έρωτας, που πια έχει πάρει μια άσχημη μορφή. Καλύτερα μόνοι σας και με ήσυχο το μυαλό σας.
Ευνοϊκές ημέρες: 10 και 21 Ιουνίου
Προσοχή στις: 03 και 19 Ιουνίου

Υδροχόος: Κοιτάξτε τι μπορείτε να κρατήσετε κοντά σας. Πολλές οι ξαφνικές ανατροπές, μέσα στις σχέσεις των Υδροχόων, που ίσως και να τους φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Αδιαφορήστε για το παρελθόν και το τι έγινε στο τότε. Δείτε τις ευκαιρίες και μην τις χάσατε. Ακόμη και οι εκτός σχέσης, ας μείνουν μακριά από ανούσια φλερτ.
Ευνοϊκές ημέρες: 06 και 10 Ιουνίου
Προσοχή στις: 11 και 14 Ιουνίου

Ζώδια του Νερού:

Καρκίνος: Πολλές οι αναταράξεις στον προσωπικό σας τομέα. Έχουν μαζευτεί αρκετά λάθη, που στο τώρα έχουν γίνει προβλήματα. Έχετε ούτως ή άλλως πίστη στον εαυτό σας, και το μόνο σίγουρο είναι τα αστρολογικά σας ενισχύουν για να πράξετε άμεσα. Ένας μήνας που θα χαρακτηριστεί καταλυτικός, για τις σχέσεις, όλων των υδάτινων ζωδίων.
Ευνοϊκές ημέρες: 17 και 24 Ιουνίου
Προσοχή στις: 05 και 29 Ιουνίου

Σκορπιός: Βράζει το αίμα στις φλέβες σας, και αυτό το προκαλεί ο Άρης πάνω σας. Οι χωρισμένοι θα έχουν γύρω στα μέσα του Ιουνίου τις ευκαιρίες για να ορίσουν τους όρους για να μπορέσουν να είναι καλά, και με ποιότητα. Οι μπερδεμένες καταστάσεις δεν χωρούν πια στην ζωή σας.
Ευνοϊκές ημέρες: 12 και 26 Ιουνίου
Προσοχή στις: 11 και 30 Ιουνίου

Ιχθείς: Ζείτε την καλύτερη περίοδο, που είστε οι τυχεροί και οι ευνοημένοι των αστεριών. Μπορείτε να φέρετε την τάξη και την ασφάλεια μέσα στην σχέση σας, αλλά και να κάνετε τα προγράμματα σας για το Καλοκαίρι. Οι Ιχθείς που είναι μόνοι τους, θα πέσουν σε πειρασμό από το παρελθόν, που ίσως αυτήν την φορά να έρθει με καλύτερες προτάσεις.
Ευνοϊκές ημέρες: 17 και 27 Ιουνίου
Προσοχή στις: 07 και 19 Ιουνίου