Ζωδια Σ/Κ 17-18/12 Φιλιες Ερωτες και Απολαυσεις

zwdia-fwtia

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Αυτό είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο που η Αφροδίτη και ο Άρης θα είναι υπό την ίδια στέγη του Υδροχόου. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για τις κοινωνικές και τις ομαδικές σας δραστηριότητες, με την ατμόσφαιρα χαλαρή και διαισθητική.

Θα υπάρξει μια ώθηση σωματικής ρώμης ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζεστε ή εκεί που δεν την περιμένετε, ενώ η παρουσία της Αφροδίτης θα δώσει λίγες ακόμη εκπλήξεις και απολαύσεις. Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να δοκιμάσετε, κάντε το τώρα! Ορμήστε και πειραματιστείτε, όσο κεντρίζεται ακόμη αυτή η ώθηση!

 

Η Αφροδίτη πορεύεται προς ένα τρίγωνο με τον Δία στο Ζυγό, τονώνοντας την ουσιαστική αγάπη για πολλούς ή την εκτίμηση για κάποιους άλλους.

zodia-taro-45

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα προσεγγίζει αργά τον Πλούτωνα, όμως αυτή η συνάντηση θα επιτευχθεί αφού γυρίσει σε ανάδρομη πορεία ο αγγελιαφόρος των θεών (περίοδος που ξεκινά από τη Δευτέρα). Η επικοινωνία μπορεί να διέπεται από αργούς ρυθμούς ή να χρειάζεται λίγη βοήθεια, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα είναι στιβαρή και με ουσία. Πολλές απόψεις θα υποστούν αλλαγές.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Την Παρασκευή το βράδυ, η Σελήνη από τον Λέοντα θα έρθει σε αντίθεση με την Αφροδίτη. Αυτή είναι μια φιλική όψη αλλά με ρομαντικά δούναι και λαβείν. Έχει γλύκα, δημιουργικότητα, ίσως και λίγη βαβούρα, όμως είναι καίρια φάση για να παρατηρήσετε αν υπάρχουν ισορροπίες… Μήπως κάποιος εκφράζει συνεχώς προβλήματα και ανάγκες; Μήπως κάποιος παραείναι απόμακρος και συνεχώς ανοίγει χάσματα που πρέπει εσείς να υπερπηδήσετε;

Η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Δία, καθώς η Αφροδίτη θα στήνει το τρίγωνό της. Οι καταστάσεις θα βρίσκουν τη θέση τους ή θα παραμερίζονται από το δρόμο για να πέσουν στο χαντάκι. Όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα, αν βρίσκεστε στην πιο απίστευτη διάθεση χαράς και ψυχαγωγίας, διατηρήστε αυτή την ψυχολογία και μην νοιαστείτε για τίποτα!

zwdia-taro-astra

Το Σάββατο το λιονταρίσιο φεγγάρι θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο και ένα ακόμη με τον Ουρανό, ένα Μεγάλο Τρίγωνο σε ζώδια της φωτιάς. Οι συνθήκες δεν θα αλλάξουν, ωστόσο θα ενταχθεί το δράμα που θα χτυπήσει αλύπητα. Η σταθερότητα θα είναι παρούσα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να «κάνετε παιχνίδι», ωστόσο μια μειονότητα θα το παρακάνει στο «παιχνίδι» και ίσως καταλήξει να αποχωρεί με την ουρά στα σκέλια… Όμως η διασκέδαση είναι διασκέδαση, και θα συνεχιστεί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη θα προχωρήσει σε μια όψη τριγώνου με τον Ήλιο και μια αντίθεση με τον Άρη. Το κλίμα είναι απολαυστικό, ζωντανό, κεφάτο, γεμάτο τολμηρό πάθος και ακρίβεια. Δεν χρειάζεται να πείτε σε κανένα πώς νιώθετε, δείξτε του! Μην σοβαρέψετε υπερβολικά την ατμόσφαιρα, αφήστε τη παιχνιδιάρικη. Και μην το σκέφτεστε πολύ για να κάνετε την κίνησή σας, γιατί μπορεί το αντικείμενο του πόθους σας να βαρεθεί ή και να αποκοιμηθεί! Προσεγγίστε άμεσα, εκτός αν δεν σας βγαίνει αυθόρμητα. Σε αυτή την περίπτωση, αφήστε το.

zwdia shmera

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη διατηρεί την αντίθεσή της με τον Άρη, μέχρι να περάσει στην Παρθένο. Από εκείνο το σημείο και μετά, ενδέχεται να έχετε χάσει την ευκαιρία σας. Ο Άρης θα ξυπνήσει, θα στρώσει το κρεβάτι και θα πάει στην κουζίνα να σας φτιάξει πρόγευμα. Θα σερβιριστείτε τα αυγά σας με ικανοποίηση ή με νεύρα και επικρίσεις; Επιλέξτε με σύνεση: ένα ικανοποιημένο φεγγάρι στην Παρθένο, έχει τις αντοχές να σας ανταποδώσει την προσφορά και την Κυριακή το βράδυ!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot