Ζωδια Σ/Κ 22-23/04 Προκλησεις και Ουσιαστικες Δεσμευσεις

zwdia-ermis-karkinos

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Το Σαββατοκύριακο θα αρχίσει με τη Σελήνη στους Ιχθύες, να συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ήλιο που είναι νεόφερτος στον Ταύρο. Στους Ιχθύες θα βρίσκεται και η Αφροδίτη (που έχει γυρίσει πλέον σε ορθή πορεία).

Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα κεντρίσει την ατμόσφαιρα, καθώς το νερό συναντά τη φωτιά και κάτι υποβόσκει… Ως απρόσμενος ήρωας θα εισβάλει ο Ερμής – που είναι ανάδρομος στον Κριό – σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με τον Κρόνο.

 

Ο Άρης θα αλλάξει έδρα και θα αγγίξει τις πρώτες μοίρες των Διδύμων, δραστηριοποιώντας την αποδοχή του Ερμή που κυβερνά τους Διδύμους και βρίσκεται στον Κριό (που τον κυβερνά ο Άρης). Ο Ερμής θα περάσει το Σαββατοκύριακό του τελειοποιώντας το τρίγωνό του με τον Κρόνο. Τα άστρα σας προειδοποιούν ότι η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, καθώς δεν θα είστε όσο πρέπει αποδοτικοί.

zodia-taro-45

Αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο που πρέπει να αλλάξετε την τακτική σας. Μην ανοίξετε πολλά μέτωπα, ασχοληθείτε με την αναβάθμιση των συνθηκών όσων είναι σε εξέλιξη. Και λειτουργήστε με ταχύτητα, καθώς το σύμπαν θα σας οπλίσει με την απαραίτητη ενέργεια για να τα καταφέρετε. Αφού ολοκληρώσετε με αυτή τη διαδικασία και πετάξετε τη λίστα των υποχρεώσεων, ανοίξτε το κεφάλαιο της διασκέδασης!

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ο Ήλιος στην αρχή του Ταύρου θα ευνοήσει την επένδυση και τις αξίες. Παράλληλα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή σας δίνει τα εφόδια να επανέλθετε σε παλαιότερα σχέδια που είχατε παγώσει, με πιο καινοτόμα σκέψη που θα τα σταθεροποιήσει και θα τα μετατρέψει σε καινούργια. Ο χρόνος θα είναι με το μέρος σας. Διερευνήστε ξανά τις κάθετες θέσεις και τις εδραιωμένες απόψεις. Είναι πραγματικά τόσο ενδεδειγμένες, όσο πιστεύατε αρχικά;

Με τον Ερμή να κινείται με την όπισθεν , το σύμπαν θα σας δώσει όλες τις δυνατότητες για να διορθώσετε ηλεκτρισμένες σκέψεις και προβληματικές επικοινωνίες. Ο Άρης θα σας παράσχει την συγκυρία για να δραστηριοποιήσετε αυτές τις λεπτομέρειες και να δείτε κατά πόσο αποδίδουν.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Την Παρασκευή το βράδυ, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο – από τους Ιχθύες και τον Ταύρο αντίστοιχα – είναι η στιγμή για ομορφιά και ευτυχία. Και την σταθεροποιεί η συνεύρεση των νωχελικών Αφροδίτη και Κρόνου. Οι δυναμικές του Ταύρου και των Ιχθύων δεν πρόκειται να επιλέξουν τα εντονα ερεθισματα , ωστόσο μαζί κάνουν το τέλειο ζευγάρι για να πορευτείτε σε απολαυστικά μονοπάτια προκλήσεων! Και οι προκλήσεις είναι αυτές που θεμελιώνουν τις σχέσεις. Είναι ένα εξάγωνο που θα σας δώσει πληθώρα αισθησιακών επιλογών, σε δίσκο!

Με αυτές τις διαθέσεις θα μπει το Σάββατο, με τη Σελήνη από τους Ιχθύες να συναντά τον κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα, για να φωτίσει την ταλαντευόμενη χιαστί όψη του με τον ανάδρομο Δία. Να πετάξετε ψηλά ή χαμηλά; Φυσικά να πετάξετε ψηλά! Και να γίνετε ονειροπόλοι, αν σας εκφράζει. Αναζητήστε τις ονειροπόλες πτυχές αυτής της φάσης – και αν νιώσετε χαμένοι στην ομίχλη, βουτήξτε με το κεφάλι για να βρείτε τον πυθμένα και αναδυθείτε με ορμή στην επιφάνεια!Έτσι θα ενδυναμώσετε τη διάθεσή σας στο ζενίθ!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο, με την Ήρα και τον στάσιμο Πλούτωνα. Να άλλη μια ευκαιρία αίσιων προοπτικών για ουσιαστική δέσμευση. Όμως επειδή μπορεί να μην είναι πολύ σαφής, αρχίστε τη διερεύνηση και θα δείτε πού θα σας οδηγήσει. Μην πιεστείτε για τίποτα τώρα, παραμείνετε συναισθηματικά χαλαροί για να λειτουργήσουν όλα υπέρ σας. Το κλίμα θα είναι επικοινωνιακό και αισθησιακό και σέξι… Κατευθυνθείτε μόνο σε αυτά που νιώθετε σωστά και μην αρκεστείτε σε τίποτα λιγότερο.

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο. Αν δεν έχετε συνέλθει από την παραζαλη  της προηγούμενης ή έχετε κάποιες αμφιβολίες, τα άστρα σας προτρέπουν να ακούσετε το μυαλό και όχι την καρδιά σας.

zwdia

Δεν έχει καμία σημασία πλέον το τι κάνατε, έτσι κι αλλιώς θα ξεκαθαρίσει από μόνο του μακροπρόθεσμα. Αν επικεντρωθείτε τώρα σε πληγωμένα αισθήματα ή σε ελλείψεις, θα χάσετε την ουσία. Στραφείτε στις αισθήσεις σας και μείνετε στο σκεπτικό της γρήγορης δράσης. Μην μείνετε στις ελλείψεις, προχωρήστε στις πράξεις!

Προς το βραδάκι της Κυριακής, η Σελήνη θα προσπεράσει τον Χείρωνα και την Αφροδίτη. Θα έχετε πράγματα να μάθετε από αυτή τη μείωση αισθημάτων. Η εμπειρία είναι αυτή που κάνει την καρδιά πιο σοφή, που βοηθά να βρείτε τους τρόπους να παίρνετε αυτά που θέλετε και να τα απολαμβάνετε!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia