Ζωδια Φεβρουαριος – Ερωτας και Πολεμος

erwtas-sxeseis

ζωδια Φεβρουάριος 2017

Ο Φεβρουάριος του 2017 είναι ένας από τους  μήνες της περιόδου Χειμώνα – Άνοιξης, που θα διέπεται από μια ασυνήθιστη ένταση δυναμισμού. Ίσως μάλιστα να είναι και η κορωνίδα αυτών των μηνών. Με την είσοδο του Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ουρανός βρίσκονται στον Κριό, ένα ζώδιο που είναι εξ ορισμού αεικίνητο και δραστικό.

Ο συνδυασμός των Αφροδίτη – Άρη, δηλαδή η συνάντηση του έρωτα με τον πόλεμο, εξυπακούεται ότι είναι εντατικά παθιασμένη. Μπορεί όμως να γίνει και οριακά παράλογη και εύφλεκτη, προσδίδοντας νευρωτική χροιά στην αρμονία, την κατανόηση, τη συνεργασία και τη γαλήνη.

 

Ο συνδυασμός των Άρη – Ουρανού, δηλαδή η συνάντηση της μάχης με τον οραματισμό, προάγει την μαζική εξωτερίκευση της ενέργειας. Προσδίδει δύναμη, θάρρος, δημιουργικότητα, κίνητρο και ώθηση να πραγματωθούν οι επιθυμίες. Παράλληλα ευνοεί τις θετικές αλλαγές, την πρόοδο και τον πειραματισμό.

zodia-taro-45

Αν όμως χάσει τον έλεγχο ή το μέτρο, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές συγκρούσεις (περιλαμβανομένων των αυτοκινήτων, αεροπλάνων, τρένων κλπ), εργατικά και κάθε άλλου είδους ατυχήματα, ελαττωματικές αποδόσεις σε μηχανήματα και εξοπλισμούς, ηλεκτροπληξίες, φυσικές καταστροφές, τρομοκρατικές επιθέσεις, πολιτικά πλήγματα, εξεγέρσεις, βίαιες συγκρούσεις, αποθεματικές και εμπορικές μεταπτώσεις.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σε γενικές γραμμές, η συνύπαρξη της Αφροδίτης, του Άρη και του Ουρανού μέσα στον Κριό είναι ιδιαίτερα διεγερτική αλλά και εκρηκτική. Αν επηρεαστεί από μια θετική πλανητική όψη, μπορεί να προσδώσει κύματα ενθουσιασμού, δημιουργικότητας, αποδοτικών κινήτρων. Αν επηρεαστεί από κάποια αρνητική όψη, μπορεί να απελευθερώσει εκφοβιστικές τάσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση, αυτή η συνύπαρξη θα επηρεαστεί από όψεις και των δύο πλευρών. Θα υπάρξει πολύ δυνατή επαφή με τον Δία και τον Πλούτωνα, όπως και μια εξαιρετικά αρμονική – με τον Κρόνο, τον Ήλιο και τον Ερμή. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να βιώσουμε τα καλύτερα ή τα χειρότερα, ταυτόχρονα ή το ένα μετά το άλλο…

zwdia

Ένα Τ-τετράγωνο που θα σχηματίσει η τριάδα Αφροδίτης – Άρη – Ουρανού από τον Κριό, με τον Δία από τον Ζυγό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα είναι θυελλώδες και βίαιο. Αναμένεται να εντείνει στο μέγιστο τον κίνδυνο ατυχημάτων, συγκρούσεων και φυσικών καταστροφών (χωρίς να αποκλείονται σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων κλπ).

Ο Κρόνος, ο Ήλιος και ο Ερμής είναι πλανήτες που ασκούν έντονη επιρροή. Γι’ αυτό έχουν τη δυναμική να προσδώσουν μεγάλη ποσότητα της θετικής ενέργειας της συνάντησής τους, προς θετικές και εποικοδομητικές κατευθύνσεις. Δεν έχουν όμως την ισχύ να διαχειριστούν αυτή την ενέργειά τους εξολοκλήρου. Επιπροσθέτως, ο Δίας θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Αυτό που ισχύει για κάθε αναστροφή της πορείας ενός πλανήτη, είναι ότι μπορεί να αυξήσει το ποσοστό αστάθειας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, υπάρχει και το κερασάκι στην τούρτα! Μέσα στον Φεβρουάριο αναμένονται δύο εκλείψεις: η πρώτη συντελείται στις 11 του μήνα και είναι έκλειψη Σελήνης – με το φεγγάρι να βρίσκεται στον Λέοντα. Στις 26 Φεβρουαρίου συντελείται έκλειψη Ηλίου, με τον Ήλιο και τη Σελήνη να συναντώνται στους Ιχθύες.

Τι άλλο να ζητήσει η ανθρωπότητα! Είναι γνωστό ότι οι εκλείψεις αντιμετωπίζονται με φόβο, γιατί συνοδεύονται από γεγονότα που είναι ασυνήθιστα, αιφνίδια και συχνά δυσάρεστα.

zwdia

Ο ευχάριστος παράγοντας είναι ότι αυτές οι εκλείψεις εντάσσονται σε μια καλοκάγαθη «οικογένεια», τον κύκλο του Σάρου (για τους γνώστες, με μέτρηση Σάρος 140 ή Σάρος 19 Νότια). Πρόκειται για κομιστή ευχάριστων εκπλήξεων, αλλαγών προς το καλύτερο, αίσιων λύσεων σε κρίσεις.

Η πιο ακριβής περιγραφή για τον Φεβρουάριο του 2017, είναι ότι έχει εξαιρετική δυναμική που μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο είδος από το ένα άκρο στο άλλο! Πολλοί θα είναι αυτοί που θα νιώθουν σαν να είναι στη ρόδα του θανάτου… και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όλοι, είναι να παίρνουμε βαθιές ανάσες και να κρατιόμαστε γερά. Οι γενναίοι, καλούνται – και προκαλούνται – τώρα να δοκιμάσουν την τύχη τους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Φεβρουαριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia