Ζωδια 22/08 Μια Ευκαιρια πριν την Αλλαγη

erwtiki-astrologia

ζωδια 22 Αυγούστου – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο (Λέοντα / Τοξότη)

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για πειθαρχημένη δράση που μπορεί να παράγει γειωμένα, ειδικά και σταθερά αποτελέσματα. Αν κάποια δουλειά σας πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να την κάνετε.

Εάν θέλετε να κάνετε πρόοδο στις φιλοδοξίες σας, τους στόχους και τα σχέδιά σας, αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια ή να αναλάβετε δράση.

zodia-taro-45

 

Είναι πιθανό να νιώθετε συγκροτημένοι, ικανοί και ισχυροί, και αυτό να σας παρέχει μια σοβαρή, ήρεμη και ρεαλιστική αυτοπεποίθηση. Συνήθως είναι ευκολότερο να ελέγχετε ή να συγκρατείτε τα πιο ασταθή συναισθήματα σας και να παρουσιάζετε τον εαυτό σας ως κάποιον που είναι σταθερός και έχει τα πράγματα υπό έλεγχο.

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει σταθερή φυσική ενέργεια που δεν καίγεται γρήγορα και μπορεί να παρέχει αντοχή διαρκείας. Να θυμάστε ότι οι επιδράσεις αυτής της διέλευσης συνήθως διαρκούν μόνο για περίπου μια εβδομάδα ή δύο, οπότε αξιοποιήστε τη στο έπακρο!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια 22 Αυγούστου – Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο (μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου)

Ευτυχής Ηλιακή Επιστροφή σε όλους τους Παρθένους! Ενώ ο Ήλιος είναι στην Παρθένο, τιμάμε όλοι τους Παρθένους. Παροτρύνεστε να καθαρίσετε τις τοξίνες από το σώμα και το μυαλό σας. Οργανώστε και τακτοποιήστε τη ζωή σας σε όποιους τρόπους είναι ένα χάος.

Και καταγράψτε τους τρόπους με τους οποίους προσφέρετε υπηρεσία και κάνετε μια συνεισφορά στον κόσμο γύρω σας. Πάρτε λίγο χρόνο για να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες και στην ακρίβεια με την οποία κάνετε ότι κάνετε και εκτιμήστε το πόσα μπορείτε να κάνετε με λίγα μέσα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης η οργάνωση, οι χρήσιμες διαδικασίες και η πρακτική εφαρμογή ενώνονται μαζί για να σχηματίσουν το κλειδί που ανοίγει την πόρτα της αποτελεσματικότητας, της αποδοτικότητας και της βελτίωσης. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να υιοθετήσετε μια στάση προσανατολισμένη στην υπηρεσία, είτε αυτό σημαίνει να είστε χρήσιμοι για κάποιον άλλο είτε αφιερωμένοι στη δική σας θεραπεία και καλυτέρευση.

zwdia-768

Θα μπορούσατε να προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο σας. Ή να εκτελέσετε κάποιες τυχαίες πράξεις καλοσύνης. Ή απλά να κάνετε κάτι καλό για κάποιον. Τα έργα και η επίλυση των προβλημάτων μπορεί να λειτουργούν λίγο καλύτερα αν πάρετε μια πιο αναλυτική, μεθοδική προσέγγιση για να τα αντιμετωπίσετε (αντί για μια πιο διαισθητική προσέγγιση ή για υποθέσεις).

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αφομοιώσετε και να χωνέψετε τα αποτελέσματα οποιασδήποτε προετοιμασίας είχατε κάνει για ένα έργο, έναν στόχο ή την παραγωγή. Εξαλείψτε ότι δεν λειτουργεί και δεν υποστηρίζει τις προσπάθειές σας και στη συνέχεια αναδιοργανώστε και απλοποιήστε ότι έχει απομείνει. Απλά μην παρασυρθείτε τόσο πολύ που πετάξετε κάτι που είναι σημαντικό για εσάς ή τους στόχους σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65