Ζώδια, άστρα και άλλες ιστορίες του Φεβρουαρίου ‘17

Ζώδια, άστρα και άλλες ιστορίες του Φεβρουαρίου ‘17

Ο Φεβρουάριος είναι σχεδόν εδώ ….και έχει πολλά καλά να προσφέρει σε όλον τον κόσμο των ζωδίων. Ειδικά με την κίνηση της Αφροδίτης, μέσα στον Κριό, και την συνάντηση της με τον Άρη, οι αισθηματικές σχέσεις, θα πάρουν φωτιά. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει και τις υλικές ευκαιρίες, σε οτιδήποτε συσχετίζεται με το χρήμα

Ερωτικές προβλέψεις:

 

Κριός: Εσείς είστε αυτοί που έχετε τις περισσότερες όψεις, που θα δώσουν μοιραίες ευκαιρίες σε αυτούς που υποφέρουν μέσα από αισθηματικές υποθέσεις, για να τις λύσουν δια παντός. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει ισχυρές επανασυνδέσεις, αλλά και λυτρωτικούς χωρισμούς.
Αστρολογική εύνοια: 100%

zodia-taro-45

Ταύρος: Με τον Κυβερνήτη σας να περνάει μέσα στο πυρ, το μόνο που μπορείτε να περιμένετε είναι ανατροπές, στον αισθηματικό σας τομέα, που όμως θα ξεκαθαρίσουν το θολό τοπίο. Ειδικά σε υποθέσεις, που είναι και τρίτοι στην μέση, οι αποκαλύψεις από το δεύτερο 10 ήμερο του μήνα, θα είναι καταιγιστικές.
Αστρολογική εύνοια: 95%

Ζώδια, άστρα και άλλες ιστορίες του Φεβρουαρίου ‘17

Δίδυμοι: Εσείς για ακόμη μια φορά είσαστε στο απυρόβλητο του σύμπαντος. Τίποτα δεν σας ακουμπά, αλλά και καμία υπόθεση σας, δεν εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς. Αυτό είναι κάτι που μετά την πανσέληνο του μήνα, θα αλλάξει και οι σκοποί σας – οικονομικοί & αισθηματικοί) …θα ολοκληρωθούν.
Αστρολογική εύνοια: 93%

Καρκίνος: Εσείς είσαστε σε μια αναζήτηση γενικότερα αυτήν την εποχή. Τα ζητούμενα σας, έχουν να κάνουν με μια καλύτερη οικονομική κατάσταση, και σε δεύτερο επίπεδο έναν σωστό σύντροφο, να είναι στο πλάι σας. Όλη αυτή η καλή κατάσταση μέσα στον Φεβρουάριο, θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται
Αστρολογική εύνοια: 95%

Λέων: Οι μέρες είναι δύσκολες, και εσείς πρέπει επιτέλους να πάρετε αποφάσεις για το τι θα γίνει σε επίπεδο οικονομικών. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει και την υλική ασφάλεια, για να περάσετε και σε επόμενο στάδιο και την αισθηματική σας ζωή. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα βρούν τις ευκαιρίες για να επανασυνδεθούν.
Αστρολογική εύνοια: 92%

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Η παθητική σας συμπεριφορά, δεν είναι και η καλύτερη λύση για να ορθώσετε και πάλι την σχέση σας. Αυτό μέσα στον Φεβρουάριο, θα πρέπει να το διορθώσετε και να κάνετε πια την πρακτική σας προσπάθεια, για να φέρετε και πάλι τα συναισθήματα στην επιφάνεια. Υποθέσεις νομικών, θα τελεσιδικίσουν.
Αστρολογική εύνοια: 92%

Ζυγός: Πολλά και απρόσμενα ευχάριστα γεγονότα, έχουν ήδη αρχίσει και κάνουν την εμφάνιση τους και μέσα στον Φεβρουάριο, θα κορυφωθούν. Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει από τις 06/02 και μέχρι την εποχή των Ιχθύων, σε επανασυνδέσεις και προτάσεις γάμου – συμπόρευσης
Αστρολογική εύνοια: 94%

Σκορπιός: Εσείς και από τα λίγα ζώδια που τα άστρα σας, δίνουν την πλήρη ενέργεια και εύνοια τους, προκειμένου να βελτιώσετε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι αισθηματικές σχέσεις, που πέρασαν από όλα τα στάδια, αλλά άντεξαν μέσα στον Φεβρουάριο, θα έχουν πάρει την απόφαση για κάτι περισσότερο.
Αστρολογική εύνοια: 92%

Τοξότης: Εσείς και τελειώνοντας ο Χειμώνας μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα δείτε πολλές από τις στατικές σας καταστάσεις, να βαίνουν προς ολοκλήρωση. Αυτό αφορά κατά κύριο λόγο το παρελθόν σας, που εμπεριέχει εκκρεμή διαζύγια, περιουσιακά ξεκαθαρίσματα, αλλά και τις σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για τον τωρινό σας σύντροφο.
Αστρολογική εύνοια: 91%

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Αιγόκερως: Όλα είναι μέσα στο μυαλό σας ένα κουβάρι. Έχετε μπλέξει πολλές καταστάσεις και άλλα τόσα άτομα, που μόνο χαρά πια δεν σας δίνουν. Αυτό που έχει την σημασία του και κάτω από την αστρολογική εύνοια, που θα έχετε σαν ζώδιο μέσα στον Φεβρουαρίου, να αποφασίσετε τις ακριβώς θέλετε και να το κυνηγήσετε.
Αστρολογική εύνοια: 95%

Υδροχόος: 3 εβδομάδες εύνοιας και ευκαιριών, έχουν όλοι οι Υδροχόοι. Τώρα που ο ήλιος είναι επάνω σας, εσείς μπορείτε να επισπεύσετε και να ολοκληρώσετε υποθέσεις οικονομικών και αγάπης. Ακόμη, και όσοι έχουν χωρίσει, θα καταφέρουν μέσα στον Φεβρουάριο να επανενωθούν. Χρήμα και επαγγελματικές επιτυχίες ακολουθούν.,
Αστρολογική εύνοια: 91%

Ιχθείς: Εσείς είσαστε σε μια ευχάριστη αναμονή εξελίξεων. Σε λίγο καιρό η σκυτάλη θα περάσει σε εσάς και όλων τα μάτια, θα πέσουνε πάνω σας. Αυτό είναι καλό, ειδικά για τους αδέσμευτους που ίσως και τελικά να βρουν τον άνθρωπο της ζωής τους, Καλυτέρευση των σχέσεων και στους ήδη υπάρχοντες δεσμούς – γάμους.
Αστρολογική εύνοια: 92%

Ζώδια, άστρα και άλλες ιστορίες του Φεβρουαρίου ‘17