Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 01/12 Πεμπτη

zwdia-erwtikes-7-8-14

Κριός

Γενικά zwdia: Είστε υπερβολικοί με τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό και ίσως να αισθάνεστε μια μικρή ατονία. Το μυαλό σας είναι ενεργό και αναζητάτε ερέθισμα μέσα από τα βιβλία, την τηλεόραση ή κάποιες διαλέξεις. Ότι μάθετε θα είναι ενδιαφέρον. Μπορεί να σας οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση. Σήμερα ίσως αποφασίσετε να ταξιδέψετε από το σπίτι σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν είστε στην δουλειά οι άλλοι θα βρουν τρόπους να σας αποσπάσουν και δεν θα είναι εύκολο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Μάλλον θα είστε ελεύθεροι και αυτό είναι για καλό. Μιλήστε στους άλλους αντί να κλείνεστε στον εαυτό σας.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε κάποια πολύ περίεργα αλλά όμορφα όνειρα σήμερα. Σημειώστε τα. Προσπαθούν να σας πουν κάτι. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα σχέδιο για να αυξήσετε το εισόδημά σας που ίσως δουλέψει. Να σκεφθείτε όλες τις πλευρές τους σχεδίου σας και να είστε σε επαφή με την πραγματικότητα πριν προχωρήσετε. Μπορεί να είναι σε θέση να υλοποιηθεί αλλά όχι με τους τρόπους που σκέπτεστε τώρα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι μπορεί να σας κοροϊδεύουν που μιλάτε πολύ αλλά δεν θα μπορούν να σας επικρίνουν μετά από την σημερινή ημέρα όταν τα καταφέρετε να κλείσετε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία. Είτε είστε στην δουλειά, ή όχι θα κάνετε εντύπωση σε κάποιο σημαντικό άτομο.

zwdia-66

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να ξεκινήσετε να βλέπετε τους φίλους σας από άλλη οπτική. Ίσως οι επιτυχίες τους να σας έχουν κάνει να τους θαυμάζετε. Ένα ιδιαίτερο πρόσωπο μπορεί να είναι πιο τέλειο από ποτέ και ίσως ξαφνικά επιλέξετε να τον/την δείτε ερωτικά. Να θυμάστε ότι ο τρόπος που βλέπετε τους άλλους είναι καθρέπτης για το πως βλέπετε τον εαυτό σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι θα θέλουν να σας πουν τι νομίζουν για την κατάστασή σας αλλά μην τους δίνετε σημασία. Μόνο εσείς ξέρετε τι είναι πραγματικά καλό για εσάς οπότε να ακούτε τον εαυτό σας και μόνο. Μην πιστεύετε τίποτα που ακούτε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να μην αισθάνεστε πολύ καλή σήμερα αλλά πνευματικά είστε εξαιρετικά. Οι ιδέες έρχονται στο μυαλό σας και σας ενισχύουν την δημιουργικότητά σας. Είναι μια υπέροχη ημέρα να δείτε ντοκιμαντέρ. Ότι και να μάθετε σήμερα θα σας φανεί πολύ χρήσιμο μετά.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μαθαίνετε κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες σήμερα που σχετίζονται με την δουλειά σας, είτε δουλεύετε τώρα είτε όχι. Να είστε προσεκτικοί με αυτές τις πληροφορίες, θα σας φανούν χρήσιμες μετά. Είναι σημαντικό να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά.

zwdia

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας πάνω στις τέχνες. Μπορεί να αποφασίσετε να επισκεφθείτε γκαλερί, να πάτε θέατρο ή να διαβάσετε ένα νέο βιβλίο. Ίσως έχετε μαζί σας και έναν φίλο. Εκμεταλλευθείτε την ημέρα. Μπορεί να θέλετε να αποκτήσετε αντίκες. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα ψώνια. Θα ανακαλύψετε πολλά αντικείμενα που σας αρέσουν και θέλετε να αγοράσετε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μαζί, συμπεριλαμβανομένων και των υποχρεώσεων των άλλων.Ακόμα και αν δεν είστε στην δουλειά σήμερα μπορεί να σχεδιάζετε πως εσείς και οι συνεργάτες σας μπορούν να κάνουν καλύτερη δουλειά. Να ανησυχείτε μόνο για εσάς.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως έχετε την επιθυμία να μάθετε για το γενεαλογικό σας δέντρο. Το internet μπορεί να σας προσφέρει πολλές πληροφορίες για τους προγόνους σας και τώρα είναι εξαιρετική στιγμή να ασχοληθείτε. Πνευματικά μπορεί να αποφασίσετε να αναζητήσετε προηγούμενες ζωές. Οι ομαδικές δραστηριότητες μπορεί να σας προσφέρουν μεγάλη βοήθεια στις αναζητήσεις σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φροντίστε να απολαύσετε μερικές στιγμές καλού γέλιου σήμερα. Είτε είστε στην δουλειά ή όχι αυτό θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε την ένταση που δημιουργείται μέσα σας. Θα αισθανθείτε πολύ ανακουφισμένοι.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Πρακτικές, επιστημονικές ή πνευματικές ιδέες είναι πολύ σημαντικές για εσάς σήμερα. Ίσως σήμερα επεκτείνετε τις γνώσεις. Πολλά από αυτά που θα μάθετε μπορεί να στηρίζονται στην τεχνολογία. Μαθαίνετε μόνο ελάχιστα από αυτά τα θέματα σήμερα. Πολλά από ότι μάθετε μπορεί να σας φαίνονται μπερδεμένα αλλά επιμείνετε. Θα είναι πιο ξεκάθαρα μετά.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε κουραστεί να ακούτε τους άλλους να υπερηφανεύονται για τις δουλειές τους. Δεν έχετε διάθεση να ανέχεστε την αλαζονεία τους σήμερα. Απομακρυνθείτε από τέτοιες συζητήσεις και ευγενικά πείτε ότι απλά δεν ενδιαφέρεστε. Δεν είναι ανάγκη να προσποιείστε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να χρειαστείτε την βοήθεια των φίλων σας για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στους υπολογιστές. Μπορεί να ενδιαφέρεστε για την καλλιτεχνική πλευρά των υπολογιστών και να θέλετε να πειραματιστείτε με την γραφιστική. Μπορεί να θέλετε να κάνετε video. Ίσως λάβετε κάποια απρόσμενα καλά νέα για μια πιθανή αύξηση εισοδήματος αν και ίσως είναι καθυστερημένη.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αισθάνεστε κομμάτι μιας δυνατής παρέας και αυτό κάνει την ημέρα σας πολύ ευχάριστη είτε είστε στην δουλειά, είτε όχι. Η αίσθηση της οικογένειας είναι δυνατή σε όλους γύρω σας και μπορείτε άνετα να διασκεδάσετε και να απολαύσετε την ημέρα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορεί να προκύψει ένα νέο ειδύλλιο. Ένας παλιός φίλος ίσως δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον για εσάς και να οδηγεί την σχέση σας σε μια νέα κατεύθυνση. Μπορεί να συμβεί και το αντίθετο όμως.Ίσως μια παλιά σχέση να εμφανιστεί ξανά και να αποκτήσετε έναν φίλο μέσα από έναν παλιό έρωτα. Οι καταστάσεις γύρω σας αλλάζουν όπως και εσείς.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν φαίνεται να πηγαίνουν όλα τα κομμάτια στην θέση τους σήμερα αλλά δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται. Χαλαρώστε. Μην πιέζετε τον εαυτό σας ώστε να επιτύχετε κάτι ιδιαίτερο. Απλά χαλαρώστε και περάστε καλά με τους άλλους.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μπορεί να κάνετε κάποιες καλές σκέψεις που ίσως βάλουν σε λειτουργία την φαντασία σας. Ίσως έχετε ιδέες για εκθέσεις, ποιήματα ή πίνακες. Μπορεί να θέλετε να μείνετε σπίτι για να τις αναπτύξετε και ίσως ζητήσετε βοήθεια από έναν φίλο ή τον/την σύντροφό σας. Σημειώστε τις ιδέες σας μπορεί να σημαίνουν περισσότερα αργότερα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το μυαλό σας είναι καθαρό και είστε πολύ έξυπνοι και πνευματώδεις. Διασκεδάστε είστε μοιράζεστε αυτή την ενέργεια με φίλους ή συνεργάτες. Οι ανάλαφρες συζητήσεις φέρνουν διέξοδο στην καριέρα σας είτε είστε στην δουλειά είτε όχι.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Κάποια νέα ίσως σας κάνουν να έχετε το μυαλό σας πιο έντονα την ιδέα του να προσπαθήσετε να κάνετε περισσότερα από ότι ήδη κάνετε για να κάνετε την διαφορά. Είναι ένας στόχος αλλά είστε πιο πρόθυμοι να δείτε την ρομαντική πλευρά του να βοηθάτε αυτούς που είναι αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις. Πριν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια νέα φιλοδοξία σήμερα σκεφθείτε το καλά. Μπορεί να αλλάξετε γνώμη.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η γενική διάθεση σας ζητά να είστε πιο ομιλητικοί και εξωστρεφείς αλλά τώρα ίσως απλά θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Δεν πειράζει. Δεν λέει κάπου ότι πρέπει να υποκύψετε στην πίεση. Κάντε ότι θέλετε. Η ζωή σας σας ανήκει.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ίσως είχατε σκεφθεί να συμμετάσχετε σε κάποια ταινία. Σήμερα μπορεί να έχετε την ευκαιρία αυτή ή μπορεί να μάθετε κάποιο τεχνικό προσόν που απαιτείται. Μπορεί να ασχοληθείτε με γραφικά ή με την σκηνοθεσία. Μπορεί να συναντήσετε κάποια άτομα που είναι σε αυτή την βιομηχανία.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα άτομα με τα οποία έρχεστε σε επαφή σήμερα θα είναι που σημαντικά στην καριέρα σας ακόμα και αν δεν τα συναντήσετε σε κάποια εκδήλωση που να σχετίζεται με την δουλειά. Απλά να είστε ο εαυτό σας και αυτομάτως θα τραβήξετε πολύ τυχερά και υποστηρικτικά άτομα στο πλευρό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh