Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 04/02 Πεμπτη

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Κριός

Γενικά zwdia: Αν είστε ερωτευμένοι μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η σκέψη του/της συντρόφου σας είναι συνέχεια στο μυαλό σας σήμερα ακόμα και όταν δεν είστε μαζί. Η επιθυμία και το πάθος μπορεί να είναι πρακτικά κτητικά και θα επέμβουν στα άλλα σχέδιά σας αν δεν είστε προσεκτικοί. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε και κανονίστε να βρεθείτε μετά με τον/την σύντροφό σας. Θα θέλετε να κρατήσετε όλες τις πλευρές της ζωής σας σε ισορροπία.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα λόγια σας, οι επικοινωνιακές σας ικανότητες και η ικανότητα να έχετε καλές επαφές με άλλους από διαφορετικά στρατόπεδα θα σας κάνει πολύτιμους σήμερα. Το να γεφυρώσετε το κενό ανάμεσα σε διαφορετικές προσωπικότητες είναι πολύ σημαντικό για την γενικότερη επιτυχία σας.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μια εικόνα ενός καλλιτεχνικού έργου από μια διαφορετική κουλτούρα μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε παράξενα. Δεν ξέρετε γιατί αλλά θα σας κάνει να ενδιαφερθείτε για αυτό τον πολιτισμό. Αυτό θα συνδέεται μάλλον με κάποια γεγονότα του παρελθόντος σας που δεν θυμάστε. Προχωρήστε και εξερευνήστε αυτό το νέο ενδιαφέρον. Θα είναι δελεαστικό και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε παλιά τραύματα ή φοβίες.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χάνετε την υπομονή σας αρκετά γρήγορα σήμερα. Αισθάνεστε μεγάλη ένταση που σας ωθεί να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Να είστε προσεκτικοί. Η ενέργεια των άστρων μπορεί να σας κάνει να δράτε παράλογα ενώ πραγματικά πρέπει να είστε ήρεμοι και υπομονετικοί.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μπορεί να ανησυχείτε για την ψυχολογική ή συναισθηματική κατάσταση ενός φίλου. Μην ασχολείστε υπερβολικά με αυτό. Ο φίλος σας μάλλον προβληματίζεται για οικονομικά θέματα και τίποτα άλλο. Αν πρόκειται για τον/την σύντροφό σας πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην δημιουργήσετε πρόβλημα στην εμπιστοσύνη καθώς αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα. Το πρόσωπο αυτό θα σας μιλήσει όταν θέλει. Εν τω μεταξύ να είστε υπομονετικοί και καλοί ακροατές.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην εμπλέκεστε σε μια κατάσταση για την οποία δεν ξέρετε τίποτα. Η τάση σας είναι να παίρνετε τα ηνία μιας κατάστασης που θέλει άμεση προσοχή. Να είστε προσεκτικοί. Δεν είστε οι κατάλληλοι για την δουλειά. Αφήστε κάποιον άλλον να την κάνει.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Το άτομο που σας ενδιαφέρει τώρα μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια οικογενειακά προβλήματα. Μην περιμένετε πολύ συναρπαστικές συζητήσεις το βράδυ. Ο/η σύντροφός σας μπορεί να φαίνεται ανήσυχος/η και να μην έχει πολύ καλή διάθεση. Να είστε σίγουροι ότι αυτό δεν έχει να κάνει με εσάς. Μην αφήνετε την ανασφάλειά σας να σας εξαντλούν. Μην απαιτείτε εξηγήσεις. Να είστε εκεί ακόμα και σιωπηλοί αν χρειάζεται και αφήστε τον/την σύντροφό σας να σκεφθεί. Αυτό σίγουρα θα εκτιμηθεί.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σε μια στιγμή όπου ελπίζετε να γιορτάσετε για κάποια σημαντική επιτυχία πάνω σε κάτι με το οποίο ασχολείστε μπορεί να χάσετε την συγκέντρωσή σας καθώς συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεχάσει μια σημαντική λεπτομέρεια. Τον στόχο σας. Δεν έχει χαθεί όλη η ελπίδα.

Λέων

Γενικά zwdia: Μπορεί κάποιο άτομο που γνωρίζετε έχει γενέθλια. Να είστε προσεκτικοί με το φαγητό που θα καταναλώσετε στο πάρτυ. Αν προσπαθείτε να βελτιώσετε την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση θα μπείτε σήμερα εύκολα στον πειρασμό να βγείτε από το πρόγραμμα. Να είστε απόλυτοι όσο μπορείτε αλλά να θυμάστε ότι ίσως όλα χρειάζονται ευελιξία. Τα γλυκά ίσως να μην είναι στο πρόγραμμά σας αλλά σκεφθείτε ότι είναι πνευματικό φαγητό. Απολαύστε λίγο.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Προς το τέλος της ημέρας θα αισθανθείτε ότι παίρνετε την προσοχή και την αναγνώριση που σας αξίζει. Η σκληρή δουλειά σας τελικά αποδίδει και οι άλλοι συνειδητοποιούν πόσο πολύτιμοι είστε. Κάνετε εξαιρετική δουλειά και αυτό φαίνεται.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μπορεί να σας αρέσει η αφηρημένη τέχνη. Σήμερα ίσως αισθανθείτε ότι έλκεστε πάρα πολύ από κάτι τέτοιο. Αν ασχολείστε και εσείς με τις τέχνες μπορεί να θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα σήμερα. Αν δεν ασχολείστε πηγαίνετε μια βόλτα ή σε μια γκαλερί ή σε ένα μουσείο. Ότι και να κάνετε απολαύστε την ημέρα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι δεν πρέπει να αγνοούνται οπότε να είστε προσεκτικοί ώστε να μην κολλήσετε στην καθημερινότητα τόσο πολύ που χάσετε το σχέδιό σας. Χρησιμοποιήστε την δύναμη του σύμπαντος και κάντε ένα βήμα πίσω ώστε να δείτε την κατάσταση. Όλες οι πλευρές φωτίζονται τώρα.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μπορεί να σκέπτεστε να αλλάξετε την διακόσμηση στο σπίτι σας. Μπορεί να έχετε κάποιες ιδέες αν και ίσως είναι δύσκολο να αποφασίσετε ανάμεσα τους. Μερικές φορές κάντε μια λίστα που μπορεί να σας βοηθήσει στις λεπτομέρειες και έτσι να αποφασίσετε ποια είναι η πιο εφαρμόσιμη. Κοιτάξτε καταλόγους επίπλων και περιοδικών. Σημειώστε τι σας αρέσει. Θα βρείτε κάτι σίγουρα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια κατάσταση έχει φθάσει σε δραματική κλιμάκωση και υπάρχει ένταση. Μην αρνείστε την ανάμειξή σας σε μια δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Δουλέψτε μαζί με τους άλλους για καλύτερη αρμονία.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Τα συναισθήματά σας είναι έντονα καθώς ο/η σύντροφός σας σας ζητά να συζητήσετε κάποια δύσκολα θέματα. Δεν σας αφορούν άμεσα αλλά θα πρέπει να τα συζητήσετε. Έχετε την τάση να αισθάνεστε αδύναμοι όταν κάποιο άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε είναι εκνευρισμένο. Τέτοιους καιρούς καλύτερα να ακούτε παρά να δίνετε συμβουλές. Ο/η σύντροφός σας μάλλον πρέπει να το συζητήσει. Να είστε υπομονετικοί και όλα θα πάνε καλά.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ευκαιρία εκεί που οι άλλοι βλέπουν τραγωδία. Είναι ένα μεγάλο δώρο αυτό. Μην το αφήσετε να χαθεί, ειδικά σήμερα. Θα έχετε την ικανότητα να διορθώσετε μια δύσκολη κατάσταση και να την μετατρέψετε σε επιτυχία.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Ένας κοντινός σας φίλος ή ο/η σύντροφός σας μπορεί να σας παρουσιάσει ένα δώρο. Θα αισθανθείτε συγκινημένοι αλλά θα αισθάνεστε και άβολα. Ίσως το δώρο κοστίζει πολύ ή δεν είναι κάτι που σας αρέσει πολύ. Το τι θα κάνετε σε αυτή την περίπτωση είναι στο χέρι σας. Μην αρνείστε όμως δώρα εκτός και αν αισθάνεστε ότι δεν είναι πρέποντα. Μην το δίνετε πίσω απλά και μόνο γιατί αισθάνεστε αναγκασμένοι.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην κολλάτε στην ένταση που υπάρχει σήμερα. Αν μείνετε μέσα σε αυτές τις αγχωτικές καταστάσεις θα επιτύχετε μόνο να δημιουργήσετε περισσότερες. Θα πρέπει να είστε αισιόδοξοι και να αναζητάτε δημιουργικούς τρόπους για να εκμεταλλευθείτε το μέλλον.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Τα ερωτικά ζητήματα μπορεί να σας φαίνονται χειρότερα από ότι είναι στην πραγματικότητα. Τα συναισθήματα είναι έντονα καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει τώρα είναι ανήσυχο και δεν είναι πολύ επικοινωνιακό. Δεν είναι καλή ιδέα να αφήσετε τις ανασφάλειές σας να ξεσπάσουν. Η καρδιά του/της συντρόφου σας είναι δίπλα σας. Το μυαλό σας είναι ένα άλλο ζήτημα. Τα οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα μπαίνουν στον δρόμο της απόλαυσης. Να είστε υπομονετικοί.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε ένα σημαντικό σημείο της καριέρα σας. Είναι καλή στιγμή να αλλάξετε κατεύθυνση, να ασχοληθείτε με κάτι νέο ή να βρείτε νέα δουλειά. Μην μένετε στα ίδια. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Η φαντασία σας σας φέρνει πολλές νέες ιδέες για σχέδια. Μπορεί να βρίσκετε έμπνευση από το παρελθόν. Το μυαλό σας μπορεί να είναι πολύ γεμάτο. Σήμερα ίσως αντιληφθείτε ότι αυτές οι αναμνήσεις είναι περισσότερο συναισθηματικές από ότι πρέπει. Είναι μια απαραίτητη εκτόνωση. Η δημιουργική δουλειά μπορεί να είναι καθαρτική για εσάς. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα αισθάνεστε πολύ καλά. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ενέργεια των πλανητών σήμερα θα σας κάνει πιο επιθετικούς από ότι συνήθως. Θα θέλετε να γίνει το δικό σας εις βάρος των άλλων. Θα πρέπει αντιθέτως να είστε πιο επικεντρωμένοι και να δουλεύετε αρμονικά με τους γύρω σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί ξαφνικά να έχετε συναισθήματα για έναν παλιό φίλο. Μπορεί να είστε μπερδεμένοι και ίσως και λίγο φοβισμένοι αφού δεν έχετε δει αυτό το άτομο με αυτό τον τρόπο ποτέ πριν. Αυτό το άτομο ίσως ανταποκριθεί. Ίσως να μην γνωρίζεστε πολύ καλά. Ίσως πρέπει να προσπαθήσετε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Βρείτε έναν τρόπο να ενσωματώσετε την καλλιτεχνική φύση σας στην δουλειά σας και θα είστε επιτυχημένοι. Θα έχετε επιτυχία αν μπορέσετε να κάνετε πιο δημιουργική την κατάσταση. Είστε σε τέλεια θέση να αφήσετε τον εαυτό σας να λάμψει.

ζωδια-ταρο-99zwdia-tarw-zodia-19