Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 09/01 Σαββατο

zwdia-shmera-imerisies-161014

Κριός

Γενικά zwdia:Η ένταση ανάμεσα σε ένα παντρεμένο φιλικό σας ζευγάρι σας έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Είστε στην μέση. Ίσως και οι δύο να σας θέλουν στην πλευρά τους αλλά εσείς θα θέλατε να παραμείνετε ουδέτεροι και να μην συμμαχήσετε με κανέναν. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι προσπαθήσετε να τους κάνετε να δουν ο ένας την οπτική του άλλου. Είτε επιτύχετε είτε όχι θα έχετε προσπαθήσει πάντως.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια διαφωνία που είχατε με έναν συνάδελφο μάλλον θα εμφανιστεί στο προσκήνιο σήμερα. Υπάρχει ένα ουσιώδες ζήτημα μεταξύ σας που πρέπει να λυθεί. Δεν μπορείτε να το αγνοείτε άλλο. Τώρα είναι καιρός να ηρεμήσετε και να “τα βρείτε”.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορει να είστε στεναχωρημένοι σήμερα εξαιτίας της απουσίας ενός μέλους της οικογένειάς σας ή του/της συντρόφου σας και η συνήθης υπερβολική φύση σας μπορεί να είναι πιο υποταγμένη από ότι συνήθως. Μπορεί να περάσετε όλο το απόγευμα κοιτώντας τηλεόραση. Θα είναι πολύ πιο παραγωγικό αν πάτε σε ένα βιβλιοπωλείο και διαλέξετε κάτι για εσάς. Μπορείτε τουλάχιστον να μάθετε κάτι ενώ ο/η σύντροφός σας είναι μακριά.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος θα είναι αρκετά αναίσθητος με τα συναισθήματά σας στην δουλειά σήμερα. Μην επιτρέψετε σε κάτι τέτοιο να σας απογοητεύσει. Να χαίρεστε που δεν πρέπει να γυρίσετε σπίτι κάθε βράδυ με αυτό το άτομο. Ξεχωρίστε την προσωπική ζωή σας από την δουλειά σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Πολύ φαγητό και ποτό μπορεί να σας κάνει να μην αισθάνεστε πολύ καλά σήμερα. Μπορεί να έχετε βγει με κάποιους φίλους και να έχετε δοκιμάσει πολλά πράγματα. Είναι πάντα διασκεδαστικό κάτι τέτοιο αλλά σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Θα πρέπει να ασκηθείτε, να πιείτε πολύ νερό και ίσως μπορέσετε να διώξετε τις τοξίνες. Ίσως ένας ύπνος να σας βοηθήσει να αισθανθείτε ξανά ο εαυτός σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχουν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες για εσάς τώρα. Απλά φροντίστε να μην τα πετάξετε όλα απλά αγνοώντας την αντίθετη οπτική για την καρτάστασή σας. Παίξτε τον δικηγόρο του διαβόλου ώστε να μπορέσετε να φθάσετε το σχέδιό σας στο καλύτερό του σημείο.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Τώρα μπορείτε να είστε στην διαδικασία μετακίνησης από μια δουλειά σε μια άλλη. Μπορεί να είναι απόλυτη αλλαγή στην καριέρα σας. Η σκληρή δουλειά σας αποδίδει αν και μπορεί να μην φανεί στον λογαριασμό σας για λίγο ακόμα. Μπορεί να υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να υλοποιηθούν πρώτα. Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να μπει σε αναμονή μέχρι η μετάβαση να ολοκληρωθεί. Μην φοβάστε όμως. Έχετε κάνει την σωστή επιλογή.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε ένα δύσκολο δίλημμα σήμερα. Δεν ξέρετε αν πρέπει να ακολουθήσετε το σχέδιό σας με μια επιθετική προσέγγιση ή να ακολουθήσετε μια πιο συντηρητική και προσεκτική τακτική. Φροντίστε να δείτε και τις 2 επιλογές πριν αποφασίσετε.

Λέων

Γενικά zwdia: Τώρα μπορεί να αισθάνεστε πιεσμένοι από διαμάχες ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες της οικογένειάς σας ή τις ευθύνες σας απέναντι στην δουλειά σας. Μπορεί να αισθάνεστε αγχωμένοι και να αναρωτιέστε αν αυτή τη κατάσταση θα επιλυθεί ποτέ. Μην πανικοβάλεστε. Θα λυθεί και όχι άσχημα. Το κλειδί είναι η ισορροπία και η λύση βρίσκετε στο να την βρείτε. Προχωρήστε. Θα θέλετε να το αφήσετε πίσω σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η διάθεσή σας είναι αρκετά καλή σήμερα και σας χαρίζει μια πολύ παραγωγική ημέρα στην δουλειά. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ζητήσετε χάρη από κάποιον που κανονικά θα αποφεύγατε. Οι άλλοι μπορεί να είναι πολύ υποστηρικτικοί με τις ανάγκες σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Ένας στενός συγγενής μπορεί να είναι άρρωστος ή να έχει κάποια προβλήματα και ίσως εσείς ανησυχείτε πολύ σήμερα εξαιτίας της έλλειψης επικοινωνίας με αυτό το πρόσωπο. Οι τηλεφωνικές προσπάθειες ίσως δεν έχουν αποτέλεσμα. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι και αντικειμενικοί. Το άτομο αυτό μάλλον συνέρχεται από οτι τον/την ταλαιπωρούσε. Κάντε υπομονή.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Εσείς είστε το κομμάτι που λείπει σε ένα παζλ σήμερα. Κάποιος θα ζητήσει την γνώμη σας για ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Δώστε την χωρίς να προκαλείτε. Να κινείστε επί του θέματος. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε να κρύψετε την αλήθεια.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Δεν είναι καλή ημέρα σήμερα για να κάνετε οικονομικές επενδύσεις κανενός είδους αν και κάποιος μπορει να σας παρουσιάσει κάποιες πιθανές ευκαιρίες. Αυτό μπορεί να ακούγετια καλό αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Οι πληροφορίες είναι καλές αλλά προσπαθήστε να μάθετε και τα γεγονότα. Μην δεσμευθείτε για τίποτα σήμερα. Αν είναι πραγματικά μια καλή ευκαιρία δεν θα εξαφανιστεί αμέσως. Πρέπει να περιμένετε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η γενναία και ίσως απερίσκεπτη τακτική που έχετε ακολουθήσει με ένα σχέδιο σήμερα ίσως γυρνά εναντίον σας. Τώρα βλέπετε τα αποτελέσματα της ανώριμης προσέγγισής σας. Βρείτε λίγο χρόνο να αντιμετωπίσετε την σκληρή πραγματικότητα της κατάστασης.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Θα είστε πολύ ελκυστικοί σήμερα αλλά μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχει σημασία γιατί το αγαπημένο σας πρόσωπο δεν είναι εκεί για να το εκτιμήσει. Χαρείτε. Θα είναι μόνο για λίγες ημέρες. Προσπαθήστε να είστε απασχολημένοι με κάτι που σας αρέσει ώστε να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό σας. Δεν θα λείπει ο/η σύντροφός σας για πάντα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάντε μια σημαντική επένδυση σήμερα, επενδύστε στον εαυτό σας. Αντί να δουλεύετε για να βγάλει κάποιος άλλος χρήματα τώρα είναι καιρός να κάνετε κάποια βήματα για να βγάλετε εσείς. Έχετε την ικανότητα να είστε επιτυχημένοι μόνοι σας. Προχωρήστε.

Τοξότης

Γενικά zwdia:Η φαντασία σας μπορεί να φαίνεται ότι σας έχει εγκαταλλείψει σήμερα και αυτό δεν είναι εύκολο για εσάς. Δεν μπορείτε να δουλεψετε στο υψηλό επίπεδο που έχετε συνηθίσει. Ίσως είναι καλύτερα να παραμένετε απασχολημένοι με καθημερινές δουλειές που μπορείτε να κάνετε χωρίς προσπάθεια. Μην είστε πολύ ντροπαλοί για να ζητήσετε βοήθεια. Κάντε υπομονή.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και κάποιον άλλο σήμερα θα καταρρεύσει. Να είστε προσεκτικοί με την υπομονή σας καθώς μπορεί να τον/την διαγράψετε τελείως. Καλύτερα να δώσετε περισσότερη προσοχή στην δική του/της οπτική.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Κάποια οικονομικά ζητήματα μπορεί να θέλουν την προσοχή σας σήμερα. Κάποια ασυνήθιστα έξοδα ίσως έχουν εξαντλήσει τα αποθέματά σας. Το εισόδημά σας μάλλον θα είναι το ίδιο, ίσως και λίγο πιο αυξημένο. Αυτή λοιπόν είναι μια προσωρινή κατάσταση και οι λογαρισμοί σας θα επιστρέψουν στην προηγούμενη κατάστασή τους σύντομα.Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας. Δουλέψτε τον προϋπολογισμό σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος στην δουλειά σας μάλλον θα σας προσφέρει πολλές πληροφορίες. Αποδεχθείτε αυτές τις πληροφορίες αλλά σκεφθείτε ότι είναι λίγο υπερβολικές. Οι άλλοι είναι απόλυτα αντίθετοι στην οπτική του/της. Σκεφθείτε όλες τις πλευρές.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Η έλλειψη επαφής με έναν ερωτικό σύντροφο μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι τώρα. Μπορεί να αναρωτιέστε αν έχετε κάνει ή αν έχετε πει κάτι που τον/την προσέβαλε με κάποιον τρόπο. Αυτός/ή μπορεί να μην έχει ιδέα ότι είστε εκνευρισμένοι. Μάλλον φροντίζει κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και ίσως έχει χάσει την αίσθηση του χρόνου. Κάντε υπομονή. Θα έρθει σύντομα σε επαφή μαζί σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:Οι ιδέες που νομίζατε ότι είναι φανταστικές απορρίπτονται από τα άτομα που έχουν επιρροή και πόρους. Μην αποθαρρύνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να παραιτηθείτε. Αντί να εκνευριστείτε, να είστε αισιόδοξοι και πρόθυμοι να προσαρμοστείτε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia:Οι υπερβολές στο φαγητό και το ποτό χθες μπορεί να σας αναγκάσουν να ακυρώσετε μια κοινωνική εκδήλωση σήμερα. Μάλλον δεν έχετε όρεξη να πάτε. Αυτό μπορεί να είναι λίγο εκνευριστικό αλλά και ντροπιαστικό. Μπορεί να είχατε ανάγκη την ξεκούραση ακόμα και αν δεν είχατε φάει τόσο πολύ. Εκμεταλλευθείτε το βράδυ που θα είστε μόνοι σας. Κάντε μπάνιο και κοιμηθείτε νωρίς. Θα χαρείτε που το κάνατε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:Κάποιος έχει μια ιδιαίτερη ιδέα για τον εαυ΄το οτυς και δυστυχώς αυτό εμποδίζει τον δρόμο για για νέες ιδέες. Είστε σε μια δύσκολη κατάσταση μιας και δεν μπορείτε να προχωρήσετε μέχρι να επιλυθεί αυτό το ζήτημα.

zwdia-3-zodia