Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 12/3 Σαββατο

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Κριός

Γενικά zwdia: Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι σήμερα και να μπορέσετε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από την επιθυμία και την ζήλια. Είναι σημαντικό να πάρετε τον χρόνο σας και να αναγνωρίσετε την μεγάλη ανάπτυξη που μπορεί να προέλθει μέσα από μια θέση ηρεμίας και ικανοποίησης. Διώξτε ότι σας βαραίνει. Όσα λιγότερα κουβαλάτε τόσο πιο ελεύθεροι θα είστε για να δημιουργήσετε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Προωθήστε τις ιδέες σας στο επόμενο επίπεδο. Μην ικανοποιείστε με την θέση σας τώρα. Να έχετε την δύναμη και την ικανοποίηση να πάτε τα πάντα ένα βήμα πιο πέρα. Θα τους εκπλήξετε όλους γύρω σας, μαζί και τον εαυτό σας, με τις καινοτόμες ιδέες σας.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Η λέξη-κλειδί για εσάς σήμερα είναι όρια. Σκεφθείτε τι σημαίνει αυτό για εσάς. Είναι καιρός να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον εαυτό σας. Βάλτε όρια και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Η υγεία σας, το μυαλό σας και οι σχέσεις με τους άλλους στηρίζονται στο αν θα πάρετε την πρωτοβουλία να ξέρετε πότε να πείτε όχι σε κάποιες καταστάσεις.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Προσπαθήστε μια νέα προσέγγιση αντί να στηρίζεστε στον παλιό τρόπο δράσης. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να τα δείτε όλα από άλλη οπτική. Μπορεί να αισθάνεστε σαν διαφορετικό άτομο όσο περνά η ημέρα αλλά αυτό θα σας οδηγήσει σε μεγάλη επιτυχία.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Φροντίστε να ζείτε συνειδητά τώρα. Μπορεί να περνάτε μια δύσκολη περίοδο άρνησης τώρα και απλά αρνείστε να δείτε την αλήθεια σε κάποιες καταστάσεις. Ανοίξτε τα μάτια σας στον κόσμο γύρω σας ώστε να μπορέσετε να καλέσετε την χαρά. Μην είστε ικανοποιημένοι με τις επιφανειακές επαφές που δεν σας ικανοποιούν συναισθηματικά και πνευματικά.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάντε μια μεγάλη προσπάθεια για συγχρονιστείτε στην ομάδα αντί να επικεντρώνεστε στον εαυτό σας. Μια εγωκεντρική προσέγγιση θα γυρίσει εναντίον σας μια ημέρα όπως η σημερινή. Θα κερδίσετε τον σεβασμό από τους άλλους αν τους σέβεστε πραγματικά.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Με κάποιους τρόπου σήμερα θα είναι μια ημέρα αναθεώρησης για εσάς. Μπορεί να κοιτάξετε τον καθρέπτη και να δείτε πράγματα που δεν σας αρέσουν. Ίσως έχετε μια αίσθηση ντροπής που βασίζεται σε παρελθοντικά γεγονότα που είναι ακόμα στο μυαλό σας. Μην αφήνετε αυτή την σκιά ανασφάλειας να συνεχίσει να υπάρχει στην ζωή σας. Δουλέψτε με αυτά τα συναισθήματα και ανακαλύψτε τη ρίζα του προβλήματος.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορείτε ελεύθερα να κάνετε παρακάμψεις για να φθάσετε στην κορυφή. Ακούστε τις συμβουλές εκείνων που έχουν περάσει από εκεί πριν.Η καλύτερη προσέγγιση ίσως δεν είναι εκείνη που είναι πιο εμφανής. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους αντί για τα εγχειρίδια.

Λέων

Γενικά zwdia: Αφήστε την ημέρα σήμερα να λειτουργήσει ως υπενθύμιση για την σημαντικότητα του έρωτα. Μην το σκέπτεστε ως κάτι για το οποίο πολεμάτε και το κατακτάτε με κόλπα και στρατηγική. Αντιληφθείτε ότι ο έρωτας είναι στοιχείο για το πως βλέπετε τον κόσμο. Είναι μέσα σας. Όσο περισσότερο βλέπετε την αγάπη μέσα σας, ακόμα και σε αγνώστους τόσο καλύτερα θα είστε στην ζωή σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η σωματική σας ενέργεια είναι καλή και σας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσετε με κάποια σχέδια που είναι μεγάλα και κουραστικά. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια σωστά αντί να την αφήνετε να πάει χαμένη. Ασχοληθείτε με την δική σας δουλειά και όχι των άλλων.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε μια έντονη αίσθηση ενοχής τώρα εξαιτίας κάποιας πράξης σας που συνέβη για να ενισχύσετε τον εγωισμό σας. Να ξέρετε πως επηρεάζουν οι πράξεις σας τους άλλους και απολογηθείτε. Οι τύψεις είναι ένα άχρηστο συναίσθημα που πρέπει να διώξετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Μην αφήνετε αυτό το συναίσθημα να σας περιορίζει και να μην ανοίγετε την καρδιά σας στην αρχική αθωότητα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η απροθυμία σας να σκεφθείτε άλλες οπτικές σας κρατά πίσω με περισσότερους τρόπους από έναν. Πιστέψτε περισσότερο στους άλλους από συνήθως. Να έχετε ανοιχτό μυαλό καθώς είναι μεγαλύτερος σύμμαχός από ότι αντιλαμβάνεστε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Η σοφία είναι σημαντική για εσάς ώστε να εμπνευστείτε σήμερα. Να ξέρετε ότι η σοφία που αναζητάτε θα προέλθει από ένα σημείο ηρεμίας, κατανόησης και γνώσης που έρχεται σε αντίθεση με αναζήτηση προσοχής. Θα αναγνωριστείτε. Να είστε προσεκτικοί καθώς όσο περισσότερη γνώση δίνετε στους άλλους τόσο περισσότερο θα αναπτυχθεί προς όφελος όλων.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι καιρός να εξερευνήσετε τις δημιουργικές ιδέες και επιθυμίες σας. Φροντίστε να είστε σε θέση που σας επιτρέπει να επεκταθείτε και να αναπτυχθείτε. Η στασιμότητα είναι σαν θάνατος για εσάς. Αν υπάρχει βαρεμάρα στην δουλειά σας τότε ξέρετε ότι είναι καιρός να βρείτε κάτι άλλο.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ίσως πρέπει να σταματήσετε να παλεύετε για μια μάχη που ξέρετε ότι δεν μπορείτε να κερδίσετε. Ίσως πρέπει να σταματήσετε να προσπαθείτε να ξεγελάσετε τον εαυτό σας και τους άλλους για να σκεφθούν ότι έχετε όλες τις απαντήσεις ενώ πραγματικά δεν ξέρετε τίποτα πέρα από την επιφάνεια. Η γνώση είναι κάτω από την επιφάνεια. Αντί να πολεμάτε, παραδοθείτε.Αυτή την στιγμή οι άλλοι θα είναι πολύ πρόθυμοι να ικανοποιήσουν την δίψα σας για αλήθεια. Το κλειδί είναι να ακούτε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δουλέψτε με αυτούς που είναι τόσο αφοσιωμένοι και παθιασμένοι όσο εσείς. Θα μάθετε πολλά από αυτούς και ίσως προσαρμόσετε λίγο και την οπτική σας. Μοιράζετε τις ιδέες σας ελεύθερα. Ακούστε προσεκτικά και θα μάθετε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Θα αισθάνεστε πολύ θυμό σήμερα οπότε να είστε προσεκτικοί για τυχόν πράξεις που μπορεί να εκδηλωθούν εξαιτίας αυτού του συναισθήματος. Κάντε ότι μπορείτε για να βρείτε την πηγή του θυμού. Αν είναι προφανής αδικία δείτε την κατάσταση ως μια ευκαιρία για αλλαγή και δουλέψτε πως την αναμόρφωση της πολιτικής που οδήγησε εκεί.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η εκπαίδευση είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Φαίνεται ότι είστε στα πρόθυρα μιας νέας ιδέας που αναπτύσσεται. Διδάσκετε τους άλλους και οι άλλοι μαθαίνουν από εσάς. Να έχετε ανοιχτό και απεριόριστο διάλογο. Οι άλλοι γύρω σας θα επωφεληθούν.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Δείξτε λίγη ευγνωμοσύνη στα άτομα γύρω σας σήμερα. Η προσωπικότητά σας είναι πολύ δυνατή τώρα και έχετε πολύ αυτοπεποίθηση. Συνδυάστε αυτό το συναίσθημα με την ευαισθησία της ημέρας που σας ζητά να κάνετε πράγματα για τους άλλους. Να θυμάστε ότι μια χειρονομία απλή όπως ένα χαμόγελο η μια καλή κουβέντα μπορείτε να βοηθήσει πολύ τους γύρω σας και εσάς.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το μυαλό σας βουίζει και σας είναι δύσκολο να έχετε τον έλεγχο του μυαλού σας. Χαλαρώστε και πάρτε βαθιές ανάσες. Προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε. Η καλή επικοινωνία με τους άλλους θα είναι το κλειδί για να ξεκαθαρίσετε τις ιδέες από τις σποραδικές σκέψεις.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σκεφθείτε την ημέρα σήμερα ως χρόνο αποκατάστασης για εσάς όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε άνετα. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Ανοίξτε τα μάτια σας στην πραγματικότητα της κατάστασης που υπάρχει τώρα. Αν δουλεύετε πάνω σε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας τώρα να έχετε πίστη πως ότι συμβαίνει θα είναι προς όφελός σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Συνεχίστε να δουλεύετε πάνω σε ότι ξεκινήσατε χθες ακολουθώντας την τάση σας αντί να παραιτείστε και να προσπαθείτε κάτι νέο. Συνεχίστε τις δράσεις σας αντί να τις αφήνετε μετέωρες. Ολοκληρώστε τα σχέδιά σας πριν ξεκινήσετε νέα.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έλκεστε από σταθερά και προσγειωμένα πράγματα με την ελπίδα ότι θα σας προσφέρουν την σταθερότητα που σας λείπει. Μια λέξη κλειδί για εσάς σήμερα είναι η υπομονή. Μάθετε πως να περιμένετε χωρίς να γίνεστε γκρινιάρηδες ή ανήσυχοι. Αυτό που θα ανακαλύψετε μετά από λίγο είναι ότι η σταθερότητα που αναζητάτε είναι μέσα σας από την αρχή.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα σχέδια που περιλαμβάνουν υπολογιστές και ηλεκτρονικές συσκευές δεν θα πάνε τόσο καλά όσο θα θέλατε. Ζητήστε βοήθεια αντί να προσπαθείτε να προχωρήσετε μόνοι σας. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε με κάτι που δεν γνωρίσετε ενώ κάποιος άλλος ξέρει να το λειτουργήσει καλύτερα.

zwdia-3-zodia