Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 13/01 Τεταρτη

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

Κριός

Γενικά zwdia: Οι συγκεντρώσεις στην περιοχή σας θα αποδειχθούν πολύ ευχάριστες τώρα. Η επικοινωνία με τους άλλους, ειδικά για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας φέρουν πολλές πληροφορίες που θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Οι άλλοι θα σας σέβονται πολύ και αυτό θα σας ικανοποιήσει. Η σκληρή δουλειά σας όχι μόνο έχει ενισχύσει την κοινωνικοοικονομική σας θέση αλλά και τις φιλίες σας επίσης. Απολαύστε την ημέρα σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μάλλον θα είστε πολύ ανήσυχοι σήμερα και θα σας είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε στο οτιδήποτε. Οι σκέψεις σας είναι πολλές και διαφορετικές. Κάντε ότι μπορείτε για να μείνετε συγκεντρωμένοι και πιστέψτε ότι είστε στον σωστό δρόμο.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Είναι μια καλή ημέρα σήμερα για διαλογισμό και πνευματικές σπουδές κάποιου είδους. Η διαίσθησή σας λειτουργεί πολύ καλά και αυτό θα σας βοηθήσει να συγχρονιστείτε με τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων, ειδικά του αντίθετου φύλου. Μπορεί να βιώσετε κάποια οράματα που ρίχνουν φως σε κάποιες δικές σας εσωτερικές αναζητήσεις. Σημειώστε τις σκέψεις σας. Θα θέλετε να τις θυμάστε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν υπάρχει χρόνος για μυστικά σχετικά με το επαγγελματικό σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύετε. Ίσως φοβάστε ότι κάποιος προσπαθεί να κλέψει τις ιδέες σας. Μην είστε τόσο παρανοϊκοί και να έχετε πίσω. Οι γύρω σας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν και όχι να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Οι σχέσεις σας με όλους σχεδόν, φίλους, εραστές, παιδιά, συναδέλφους, ακόμα και αγνώστους θα είναι ομαλές, τρυφερές και υποστηρικτικές σήμερα. Τα συναισθήματα εκφράζονται εύκολα. Οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν μέσα από επαφές με ενδιαφέροντα άτομα. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις και οι ομαδικές δραστηριότητες θα προσφέρουν περισσότερα στην ατομική και συναισθηματική σας ανάπτυξη από ότι συνήθως. Εκμεταλλευθείτε τες.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σκεφθείτε την επέκταση σε όλα τα μέτωπα. Με ότι και να δουλεύετε, όποια και να είναι η επένδυσή σας, όποια και να είναι η δουλειά σας τώρα, προωθήστε την. Επενδύστε και δουλέψτε περισσότερο. Τα όνειρα είναι μεγαλύτερα από ότι συνήθως. Η επιτυχία είναι στον δρόμο σας.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η επιτυχία σχετικά με την επιτυχία και την καλή σας τύχη σχετικά με την καριέρα σας σας κάνει να αισθάνεστε δυνατοί, αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις για το μέλλον. Τα δημιουργικά σχέδια θα πηγαίνουν πολύ καλά όπως και οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο. Αυτό μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικό για εσάς σήμερα. Θα έχετε πολλές τρυφερές επαφές με τα κοντινά σας άτομα. Απολαύστε την ημέρα σας και περάστε καλά απόψε έξω.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η υπομονή και η αντοχή σας θα δοκιμαστούν. Η αναγνώριση από ένα άτομο με εξουσία δεν θα είναι εύκολη οπότε μην περιμένετε πολλά. Για τώρα η μεγαλύτερη ανταμοιβή που σχετίζεται με την καριέρα σας θα είναι τα δικά σας συγχαρητήρια στον εαυτό σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Κάποια καλά νέα από το εξωτερικό μπορεί να φτιάξουν την ημέρα σας. Μπορεί να περάσετε την υπόλοιπη ημέρα χαρούμενοι για τα νέα που μάθατε. Αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει τις σχέσεις σας με τους άλλους ή την δουλειά σας και τα έργα με τα οποία ασχολείστε τώρα. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα να βγείτε στην λιακάδα. Κάντε μια βόλτα και απολαύστε την ημέρα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε περίοδο ανάπτυξης σχετικά με την καριέρα σας. Είστε σε ανοδική πορεία. Η καθημερινότητα μπορεί να έχει πάνω και κάτω αλλά όταν κάνετε ένα βήμα πίσω και κοιτάτε την κατάστασή σας βλέπετε ότι έχετε κάνει σημαντική πρόοδο σχετικά με άλλους μεγαλύτερους στόχους.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μια αύξηση σε χρήματα μπορεί να φέρει μεγάλη χαρά και ένα ωραίο συναίσθημα στο σπίτι. Μπορεί να ανησυχείτε λίγο για το πως θα διατηρήσετε αυτή την ενέργεια. Όλα δείχνουν ότι η επιτυχία και η καλή σας τύχη θα συνεχιστούν για λίγο. Μπορεί να σκεφθείτε να κάνετε κάποιες προσεκτικές επενδύσεις. Θα αισθάνεστε οικονομικά πιο ασφαλείς από ότι στο παρελθόν.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μάλλον δεν θα κερδίσετε σε καμία συζήτηση σήμερα άσχετα με το αν έχετε δίκιο ή όχι οπότε καλύτερα να μην ασχοληθείτε. Οι πιθανότητες είναι εναντίον σας σήμερα. Περιμένετε μια πιο ευνοϊκή περίοδο για να κάνετε την κίνησή σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Η πιθανότητα των μελλοντικών επαγγελματικών ευκαιριών μπορεί να σας κάνει να περάσετε πολύ χρόνο μιλώντας στο τηλέφωνο σήμερα και συζητώντας με φίλους και γνωστούς που μπορεί να έχουν τις πληροφορίες που θέλετε. Ίσως κάποιο άτομο που ξέρετε είχε μεγάλη επιτυχία σε μια δραστηριότητα και σας ενδιαφέρει. Όλα θα πάνε πολύ καλά αλλά θα θέλετε να μάθετε πολλά. Κάνετε το σωστό μαθαίνοντας τα γεγονότα πριν προχωρήσετε.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα οικονομικά ζητήματα είναι στο πλευρό σας. Είναι μια καλή στιγμή να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή. Δεν είναι κακό να αγοράσετε ένα λαχείο. Η τύχη σας είναι δυνατή και έχετε την ευκαιρία να ωφεληθείτε από αυτή την τύχη οικονομικά.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Οι πρόσφατες επαγγελματικές σας επιτυχίες μπορεί να σας κάνουν να συγχαρείτε τον εαυτό σας για την αύξηση που βλέπετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτό θα συνεχιστεί για λίγο αν συνεχίσετε να δουλεύετε όπως τώρα και αν διατηρήσετε μια θετική και αισιόδοξη συμπεριφορά. Οι σχέσεις σας με τους άλλους γύρω σας, ειδικά το αντίθετο φύλο, θα είναι πολύ θερμές τώρα. Αυτό θα είναι πολύ ικανοποιητικό. Χρησιμοποιήστε την ημέρα υπέρ σας.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε στα πρόθυρα κάποιου μεγάλου πράγματα αλλά δεν σας φαίνεται ότι όλα είναι στην θέση τους. Δεν είναι και γι’αυτό πρέπει να περιμένετε. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Καλύτερα να περιμένετε μέχρι να είναι όλα τέλεια στην θέση τους πριν κάνετε την κίνησή σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Οι πρόσφατες επιτυχίες στην καριέρα σας μπορεί να σας εμπνεύσουν να κάνετε κάποια γιορτή με μερικούς στενούς φίλους. Αισθάνεστε πολύ θετικοί και γοητευτικοί. Μάλλον η αυξημένη αυτοπεποίθησή σας θα συνεισφέρει σε μια νέα αίσθηση τρυφερότητας με τους γύρω σας. Ο έρωτας θα πάει πολύ καλά. Έχετε δουλέψει σκληρά και είναι καιρός να ανταμειφθείτε. Να έχετε μια επιτυχημένη ημέρα και ένα απολαυστικό βράδυ.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σκέπτεστε να κάνετε κάποια νέα αγορά στην δουλειά σας. Μάλλον κάτι θα τραβήξει την προσοχή σας. Μην αφήσετε αυτή την ιδέα στην άκρη. Έχει πιθανότητες να γίνει μεγάλη επιτυχία. Μην είστε στην ίδια κατάσταση που δεν σας αρέσει καν.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Οι σχέσεις με τα κοντινά σας άτομα θα είναι τρυφερές και θα σας προσφέρουν ανταμοιβή. Τα οικονομικά ζητήματα θα πηγαίνουν καλά ειδικά τώρα που έχετε ένα αίσθημα ότι όλα είναι τέλεια. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός δεν σημαίνει ότι παίρνετε την καλή σας τύχη για δεδομένη. Μάλλον θα σας δώσει την ορμή να προχωρήσετε όπως τώρα και με περισσότερη προσοχή από ότι πριν.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν η τωρινή σας καριέρα φαίνεται να μην πηγαίνει καλά τώρα, μην το πολεμάτε. Είναι ένα μήνυμα από το σύμπαν ότι αυτό το μονοπάτι δεν είναι δικό σας τώρα. Αφήστε τα πράγματα να καταρρεύσουν ώστε να χτίσετε κάτι πιο δυνατό μετά.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Δουλεύετε πολύ σκληρά για πολύ καιρό και τώρα μπορεί να σκέπτεστε τρόπους να ανταμείψετε τον εαυτό σας. Ένα ταξίδι που ονειρευόσασταν μπορεί να είναι τώρα εφικτό. Σήμερα ίσως αποφασίσετε να το οργανώσετε. Μπορεί να αποφασίσετε να μείνετε για καιρό και μέσα από αυτό το ταξίδι θα μάθετε πολλά.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε την ικανότητα να δουλεύετε με διπλάσια ταχύτητα από ότι συνήθως. Η τάση σας μπορεί να είναι να κάνετε πίσω, να χαλαρώσετε μιας και τώρα μέσα από την δουλειά σας είστε διπλά αποδοτικοί. Αντισταθείτε σε αυτό τον πειρασμό και προχωρήστε πέρα από αυτό που είναι αναμενόμενο για εσάς.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε επισκέπτες σήμερα που ίσως είναι επαγγελματικοί συνεργάτες, μέλη κάποιας ομάδας στην οποία συμμετέχετε ή δημιουργικά άτομα με καλές ιδέες. Μάλλον θα απολαύσετε κάποιες έντονες συζητήσεις και θα πάρετε πολλές σημαντικές πληροφορίες. Η αγάπη και ο έρωτας θα πάνε καλά ειδικά μιας και αισθάνεστε ενθουσιώδεις σχετικά με την ζωή. Βρείτε χρόνο να μοιραστείτε τα όνειρά σας μαζί τους. Μπορεί να έχουν κάποιες καλές ιδέες που θα κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα είναι μια ημέρα όπου δεν θα κάνετε τίποτα στην δουλειά σας. Μην ανησυχείτε. Είναι απλά μια από αυτές τις ημέρες. Δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά τα πράγματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απογοητευθείτε. Να είστε χαλαροί και υπομονετικοί. Τα πράγματα θα βελτιωθούν.

zwdia-3-zodia